Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7951 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ברשותי מזדה 323F וכשקניתי אותה היה לה קצת צבע שרוף בגג ...

ועכשיו בזמן האחרון אני מתחיל לגלות שלאט לאט הצבע ממשיך להשרף ועוד חלקים בגג נהיים במקום צבע אפור ...צבע לבן כזה..מה עושים נגד זה?

האוטו מודל 94'...ואני מחפש פיתרון זול יותר מצביעה כמובן....

אולי בהמשך אני יצרף תמונות...

תודה לכולם....

פורסם

תודה ..אם היית קורא היית רואה שרשמתי בפירוש!

"ואני מחפש פיתרון זול יותר מצביעה כמובן...."

אין לי כסף לצבע לא לכולם יש אם אין פיתרון אחר אני פשוט ישאר עם זה....

פורסם

במידה ומדובר על מאזדה F בצבע אפור עכבר, יש לי בבית צבע שלו מהתקופה שהיה לי מאזדה. אני יכול לתת לך את הצבע, זה יחסוך לך חלק מהכסף.

אין פתרון אחר, זה מין פטריה על הצבע. תצבע, ותדאג שהרכב יהיה מכוסה להבא. קנה כיסוי ב150 שקל זה יחסוך לך גם את הדהייה של הצבע, וגם לפעמים ימנע פריצה לרכב אם לא ידעו מה מסתתר שם

פורסם

כמי שהיתה לו מזדה "שימי תבורי" כזו, זה קורה הרבה, בהתחלה מיתקלפת הלכה, אחרי זה דוהה הצבע,ואחרי קיץ או שניים נשאר מהצבע מין אפור לבנבן מגעיל...

אין הרבה מה לעשות, לצבוע לבד לא בא בחשבון. אין לך "פיסטולט", אין לך את הניסיון, אין לך חדר אטום, והכי חשוב, צבע מטאלי בא (לרוב) כשכבה תחתונה, על השיכבה הזו צובעים לכה ואז זה נהיה מבריק...

בקיצור, או שתחכה שמישהו יכנס לך באוטו ואז תוכל לצבוע את האוטו, או שתוציא 200-400 ש"ח לצביעת הגג...

תבדוק, תברר...

אגב, "אין ידיד נאמן מכסף מזומן", תסיק את המסקנות לבד :wink:

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם

פעם היתה לי דיהטסו שרייד שהיה לה צבע שרוף על מכסה המנוע. מבלי לדעת. קניתי פוליש רבינג עדין באוטו דיפו ושפשפתי את מקום הצבע השרוף. לאחר עבודה קשה הצבע חזר לקדמותו.היה לי גם צבע מטאלי תכלת.

פורסם

אוקי..תודה על התגובות..

ל:nis1 תוכל להסביר בדיוק על החומר שקנית..אגב כמה הוא עולה?

היה לך דבר דומה?

ושאלה לכולם אם זה היה נשאר ככה כמו עכשיו ...לא היה כל כך איכפת לי הבעיה שזה מתפשט ..זה גודל!

מה אפשר לעשות ?

פורסם

232F, אתה עקשן...

פוליש לא יעזור לך...

למה? כי שכבת הלכה התקלפה. במזדה בצבע הוא דו שלבי (צבע ואחרי זה לכה) פוליש אולי יוריד את הלכה ואז לכמה ימים זה יראה טוב (פחות או יותר).

המינימום שאתה יכול לעשות זה לעשות פוליש טוב ולצבוע בלכה (במוסך במוסך)...

אין פתרונות קסם....

ולסיום, מה שלא ניכנס המראש, ניכנס מהרגליים...

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

• תוכן חדש...