Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

חשד לחבלה ברכב

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4864 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,אני שנים עוקב אחרי הפורום הנהדר שלכם,זו הודעה ראשונה שלי ואני מבקש את דעתכם.

יש לי פורד מוסטנג חדשה שרוב הזמן לא זזה ,נמצאת בחניה של הבניין(חניה מקורה).בחודשיים האחרונים מצאתי בצמיגים ברגים(חושב לציין ברגים חדשים לגמרי)הברגים היו נעוצים רק בצמיגים האחורים של הרכב משני צידי הרכב.

המקרה המוזר וההזוי יותר קרה לי השבוע,בדרך כלל בגלל שהרכב לא זז הרבה אני בודק לחץ אוויר בצמיגים כל שבועיים(לחץ אוויר מומלץ הוא 35PSI וככה אני נוהג).השבוע אני בודק לחץ אוויר אני רואה בכל הצמיגים לחץ אוויר 42 די השתוממתי.חשבתי אולי המשאבה בתחנה מקולקלת אבל הלחץ היה זהה ב3 תחנות שונות.יש אולי תופעה שאני לא מודע לה וגלגלים מתנפחים לבד?

אני חושד בשכן חדש בבנין ,שהוא מחבל לי ברכב יש מצב שבנאדם עושה דבר כזה(מדובר בבחור די מטורלל )

פורסם

במידה ואתה חושב שמתנכלים אליך ומדובר בחניה מקורה, חשבת להציב מצלמה ?

לגבי מקרה הברגים, האם היו עוד ברגים פזורים ליד הרכב ?

לגבי הצמיגים הנפוחים, מעולם לא שמעתי על הדבר נשמע לי די הזוי אבל אני ישאיר למומחים גדולים ממני לענות.

פורסם

חשבתי להציב מצלמה,נראה לי צעד די קיצוני שלא חשבתי אני אצטרך.

לא ראיתי עוד ברגים, אבל אלו היו ברגים חדשים לגמרי..

פורסם

בדיוק בגלל שאלו ברגים חדשים אני חושב על זה, אולי הם נפלו לאיש מקצוע שהיה במקום והתקין משהו וכדומה וכדומה.

מצלמה בימינו לא עולה יותר מידי ואם זה חוזר על בסיס קבוע ואתה בטוחש מדובר בהתנכלות הייתי מציב מצלמה.

פורסם

מכיר את התופעה. אני חושב שזה חבלה.

ממליץ להתקין מצלמות אבטחה.

כיצד לחסוך דלק? להאיץ לאט, לצבור תנופה לקראת עליות, לחזות מהלכים של נהגים אחרים בכביש, לא לעבור על המהירות המותרת, להמנע מגז-ברקס אלא לגלוש כמה שיותר ולהתאים נסיעה לתנאים

פורסם

יש סבירות גבוהה שהחבלה לא במקרה , מי כמוני כבר מצוי בנושא . :-D

הייתי ממליץ לך לשים עין על הבחור כשהוא יוצא מהבית (גם אם זה נשמע לך הזוי)

HYUNDAI - Always there for you .

פורסם

כמו שאמרו לך לא יזיק לשים מצלמה ,תחילה הייתי מציב אחת נסתרת על מנת לתפוס את המחבל ולהחזיק ראיות המוכיחות את המעשה(תוכל לתבוע או להגיש תלונה),לאחר מכן תציב את המצלמה באופן גלוי על מנת להרתיע!

בעניין הצמיגים - בעת נסיעה מאומצת או העולה על 10 ק''מ הצמיגים מתחממים ולכן הלחץ השורר בתוכם גבוהה מהיותם נייחים וקרים,ייתכן וזאת הסיבה להמצאות לחץ האוויר הגבוה...

(אתה מודד עם מד לחץ בחנייה ומדדת בתחנת דלק לאחר נסיעה)

פורסם

אם מטרת המצלמה היא התרעה אז מצלמת דמה תעשה את העבודה והעלות יחסית נמוכה (בארץ כ50-80 ש"ח ואני מאמין שבחו"ל יעשה פחות).

פורסם

זה מתחיל בהשחתת הרכב וממשיך באטיופים שמנסים לרצוח אותך עם מיקרוגל. אני מציע לך למגן את עצמך או לחילופים לעבור דירה. :shock::roll::lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

לדעתי בשלב ראשון קנה מצלמת דמה ותתקין במקום. אולי תהיה הרתעה.

עלות מצלמה+חשמל+רישות למחשב (נניח לשמור תמונה כל 30 שניות כי הסרטה תצריך נפחי אחסון ענקיים)+הגנה על המצלמה מפני חבלה - תהיה הרבה יותר מ-100 ש"ח שמישהו כתב. או שתשכנע את שאר השכנים להתקין כדי שלא יפגעו גם ברכב שלהם.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

המקרה המוזר וההזוי יותר קרה לי השבוע,בדרך כלל בגלל שהרכב לא זז הרבה אני בודק לחץ אוויר בצמיגים כל שבועיים(לחץ אוויר מומלץ הוא 35PSI וככה אני נוהג).השבוע אני בודק לחץ אוויר אני רואה בכל הצמיגים לחץ אוויר 42 די השתוממתי.חשבתי אולי המשאבה בתחנה מקולקלת אבל הלחץ היה זהה ב3 תחנות שונות.יש אולי תופעה שאני לא מודע לה וגלגלים מתנפחים לבד?

לפי התיאור שלך, כנראה נסעת על הצמיגים, ואז מדדת את הלחץ.

לצורך העניין, הלחץ אכן משתנה בזמן נסיעה על הצמיגים, במיוחד ביום חם.

אני לא יודע אם הלחץ יכול לעלות כל כך משמעותית, אבל לדעתי תלוי בסוג/עובי/מידה של הצמיג.

פורסם

אולי בפעם האחרונה שמילאת אוויר המשאבה הייתה תקווה או לא מכוונת נכון ופשוט מילאת יותר מדי

היום זה המחר שדאגת לו אתמול.

פורסם
אולי בפעם האחרונה שמילאת אוויר המשאבה הייתה תקווה או לא מכוונת נכון ופשוט מילאת יותר מדי

לא אין מצב,בפעם האחרונה שמילאתי היה 35.לעת עתה החלטתי להחנות את הרכב בחוץ לכמה ימים....

פורסם

שלום,

יש לי 3 פתרונות לבעיה: 1) פתרון חינמי: תכין במחשב שלט: אזהרה במקום זה מותקנות מצלמות אבטחה...ותדביק אותו ליד הרכב שלך. אומנם זה קצת עבודת יצירה אבל, השלט אמור להרתיע ולמנוע מיקרים עתידיים.

2) פתרון כמעט חינמי: תקנה מצלמת אבטחה דמה, בדומה לשלט אמורה לעשות את העבודה ולהרתיע את הונדליסט.

3) פתרון יקר יותר: התקן מערכת אבטחה בבית שתצלם את אזור החנייה וכך, תוכל להרתיע ואו לתפוס את הונדליסט.

במידה ואתה מעוניין ללכת על הפתרון 3 אני יכול להמליץ לך על חברת קומויז'ן הם התקינו לי בעבר, מערכת עם מחשב. אבל, לפני שתשקיע כסף תנסה קודם את הפתרון עם השלט יש מצב שיעבוד.

• תוכן חדש...