Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פיג׳ו 206 cc לא מניע

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4783 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

אז ככה היום נסעתי עם רכב , אני נכנס לכיכר יוצא ממנו ובום אני מרגיש קשיחות בהגה הרכב נכבה הטורים נפלו אני עוצר בצד מנסה להניע , ללא הצלחה הסטרטר תקין , הזרקת דלק למנוע בפתיחת סוויץ תקינה .. רק קניתי את הרכב ולכן אני לא יודע מתי באמת הוחלף הרצועת תזמון , במקרה וזו לא היא יש למישהוא רעיונות מה עוד יכול להיום הגורם? (הכי חשוב ששחכתי לציין , נדלקה נורת מנוע)

אודי 80 הזרקה חד תקודתית 1993 מנוע 2.000 סמ"ק גיר ידני

פורסם

כל כך הרבה אפשרויות ועוד בדגמי פיג׳ו הישנים.

למה קנית את הרכב הזה בכלל?? רק כי הוא יפה?

אני עשיתי את הטעות הזאת לפני 4 שנים והצטערתי. מקווה בשבילך שזה לא משהו רציני.

למה נסעת עם מנורת מנוע דולקת? אני גם מניח שככה קנית אותו?!

מה רשום לך במחשב דרך כשאתה מדליק את הסוויץ׳?

• ספונסר פורום
פורסם

כפיר 26,אני רואה שאתה מגיב לכל שרשור של 206CC ומספר כמה סבלת,לדעתי,הניסיון שלך עם הרכב הזה הוא שולי,וכנראה נפלת על רכב "לימון" שלא טופל ע"י בעלי מקצוע המכירים את הדגם,אך אני יכול להבטיח לך שזה לא מייצג את הכלל.

הרכבים האלו סופר אמינים,הם בנויים כמו 206 רגילה(ואמינה) והגג חף מתקלות פרט למשאבה נוזלת(לאחר 10 שנים!).

ולפותח השרשור,קנית רכב מעולה ומהנה,הסיבות לדימום המנוע יכולות להיות רבות,החל מקריעת רצועת תזמון ועד תקלה חשמלית(לרוב חיישן גלגל תנופה.)

אתה מוזמן אלינו לבדיקה ללא תשלום וללא התחייבות.

שבת שלום

אורן

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מחזק את אורן ה206 CC זה רכב מעולה שנותן תמורה טובה למחיר פשוט לאחזקה כמו כל 206 רגילה בטיפולים ונותן פוזה של רכב ספורט. לפי התאור שלך יש לך בעיה בחיישן .

• חודש מאוחר יותר...
פורסם

מצטרף לקודמי, החזקתי רכב כזה במשך 5 שנים (מנוע שני ליטר), נהגתי עליו חזק ובכיף. הרכב מעולם לא עשה לי בעיות.

הקפדתי לטפל בזמן במוסכים מורשים והכל היה פשוט מצוין. הגג אף פעם לא עשה בעיות, וגם המערכת חשמל עבדה כמו חדשה עד היום בו מכרתי את הרכב.

אגב, מכרתי את הרכב רק בגלל שרציתי לשדרג למשהו יותר חזק.

קח את הרכב למוסך טוב והכל יהיה דבש.

"Weyland Yutani Corp - "Building Better Worlds

Porsche GT4, Subaru BRZ, Audi A3

• תוכן חדש...