Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפשת רכב קטן, אוטומט בתקציב של עד 40 אלף ש"ח.

צפי השימוש עומד על כ70-60 ק"מ מדי יום, לכן מאוד חשוב לי רכב קטן, עם צריכת דלק נמוכה ככל הניתן.

אני מתלבטת בין טויוטה יאריס ישנה יחסית, לבין דייהטסו סיריון או סוזוקי סוויפט.

מי מבין ה-3 מומלץ בתקציב הנוכחי ולאור השימושים שציינתי?

כמו כן, מה פירוש הדבר בטיוטה תיבת הילוכים רובוטית? האם זה משהו שצריך להתרחק ממנו

תודה רבה.

פורסם
שלום,

אני מחפשת רכב קטן, אוטומט בתקציב של עד 40 אלף ש"ח.

צפי השימוש עומד על כ70-60 ק"מ מדי יום, לכן מאוד חשוב לי רכב קטן, עם צריכת דלק נמוכה ככל הניתן.

אני מתלבטת בין טויוטה יאריס ישנה יחסית, לבין דייהטסו סיריון או סוזוקי סוויפט.

מי מבין ה-3 מומלץ בתקציב הנוכחי ולאור השימושים שציינתי?

כמו כן, מה פירוש הדבר בטיוטה תיבת הילוכים רובוטית? האם זה משהו שצריך להתרחק ממנו

תודה רבה.

אם החיסכון זה השיקול היחיד, את יכולה לשקול סוזוקי אלטו, פחות נוחה פחות אוטו, אבל סופר חסכונית, משער שתכנס לך אחת שאולי עדיין תחת אחריות ובטח פחות משומשת, ובניגוד ליאריס, יש חה גיר אוטומט רגיל

פורסם

פיאט פנדה תוכלי למצוא גם שנת 2009-10 רכב חסכוני בטירוף,אמין מאוד ויחסית די נוח לנסיעות בנעירוניות

פורסם

קטן וחסכוני- את יכולה להכניס גם את היונדאי I10 משנת 2009-2010 למשוואה.

לדעתי- לשימושים שלך את טועה שאת בוחרת ברכב מהדגמים הנחותים ביותר בקטגורית הסופר מיני.

הייתי יורד בשנתון,מתפשר קצת בצריכת הדלק, ובוחר באיביזה,בפאביה או אפילו, רחמנא ליצלן, במאזדה 2. מרוויח נוחות נסיעה ובטיחות משופרת.

1.  MITSUBISHI  SPACE STAR 1.2 instyle 2018 <של הזוגית

2. CHEVROLET SPARK LS 1.0 2014 <של הבנים

3. KIA SPORTAGE III 2.0EX 2015 <המצטרפת החדשה לצי

פורסם

היאריס יותר חסכונית,אבל גם תהיה יותר ישנה,הסוויפט יותר זריזה,מאוד אמינה וגם תהיה חדישה יותר,הסריון גם טובה,חולקת מכלולים עם היאריס,סך הכול 3 הרכיבם טובים,אני הייתי הולך על הסוופיט כי היא זריזה יותר.

או באמת לעבור לרכבי המיני ולקבל מקסימום חיסכון.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
נראה לי שהשברולט אופטרה יכולה להתאים לצרכים,

בתקציב תוכלי למצוא מודל 08 יד 1

ידידי, על מנת לשמור על רמת אמינות מסויימת, כזו שתאפר לך להביע דעה רצינית בעתיד, עליך לענות תשובות רציניות.

פותחת השרשור ציינה שהיא מחפשת חסכון בדלק.

תשובה יותר הגונה, ויותר מקצועית מצידך, אמורה להיות בערך כך : "את יכולה לשקול גם שברולט אופטרה, היא אמנם לא מצטיינת בחסכון בדלק, אבל תרגיש הרבה יותר נוחה ובטוחה לנסיעות ארוכות יומיומיות".

"שלום מותק מדבר סרג'יו קונסטנסה, מה שלומו?"

אוהבים אותך פולי.

פורסם

גיא משברולט מצטיין בהצעת רכבים שלא קשורים בשיט לבקשת פותח השרשור; לפני שבוע הוא הציע קרוז 09 למי שביקש לרדת מסדאן אוטומט לסופרמיני ידנית וחסכונית. מזל שאחד המנהלים מחק את ההודעה.

שבוע הבא כנראה יציע ספארק למי שרוצה רכב שטח קל... :|

בכל אופן, VANILLA24, אני מציע לך לבדוק פיאט גרנדה פונטו רובוטית.

תיבת ההילוכים קצת פחות נוחה מאוטומטי רגיל, אבל זה עושה את העבודה. הן באמינות והן בחיסכון.

מה גם שניתן למצוא רכבים יוצאי השכרה משנתון גבוהה בכלום כסף (2008 בכ35K..)

בהצלחה.

היום: ג'ימני 2024

בעבר: סיוויק 2002, פיקנטו 2011, בורה 2001, פאביה 2011, ייטי 2013, ג'ימני 2000, גטס 2008, ג'ימני 2008, סנדרו 2016, ג'ילי גיאומטרי C 2023

• תוכן חדש...