Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4871 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני מבין את התחושות , אבל הבנאדם פוסל רכב לפני שהוא נהג בו כמו שהוא רוצה לנהוג.

המליצו לך פה כבר - קח את הרכב תנהג איתו כמו שאתה אוהב , יש החלטות שבאות בלי חשיבה , אם אחרי נהיגה רצינית לא תאהב - מכור אותו וסע לשלום , כי אין טעם להשאר עם טעם מר בפה. , אבל עוד לא ניסית. (תקן אותי אם אני טועה זה מה שהבנתי מהכתוב)

את הצ'יפים אפשר לקחת לנסיון ומקסימום תחזור ויבטלו לך את העדכון , תתחיל מזה , אני מבין שאנחנו פורום מוטוריקה אבל לדעתי לפני שפסלת את האוטו לגמרי - ולא על סמך תחושות , אלא אחרי ניסיון , זו תהיה החלטה פזיזה למכור.

9.5 שעות דייט ? בערך המערכת יחסים הכי ארוכה שלי
  • תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

ממש מבין אותך

כאשר עולים על אבארט 500 ידנית הרכב מכניס אותך למין מצב קרבי אם זה הרעש מהאגזוז

הקשיחות הבלתי מתפשרת של הבולמים העירבוב של ההילוכים המנוע הקטן שבא לך למשוך עד

למעלה,גם במהירות של 50 קמ"ש אתה מרגיש ב"מוד מירוץ" ! (ומי שלא ניסה שלא יגיב)

ואחר כך עולה על המזדה הקטנה ופתאום הכל בא טבעי ...ההגה הקל המנוע הנמרץ והזריזות שהרכב

מפנה את עצמו לכוון שהפנת אותו הנהג.

בקיצור לסיפור עצמו ... קניתי רכב לפני שנה וחצי גדול רחב מהיר מאוד בנפח 6100 סמק והרבה מומנט

אבל אחרי חודש הבנתי שאני צריך משהו אחר וזה לא בשבילי נסעתי עוד 4 חודשים עד שהחלטתי למכור

הפסדתי יותר מ50 אלף שח קניתי את מה שרציתי ואני מאוד שלם עם ההחלטה שעשיתי.

בסופו של דבר אם ההפסד שרשמת בהתחלה הוא משהו שאתה יכול לעמוד בו (כספית).

עצום עניים סע קדימה ותעבור לחלום הבא שלך ובלי קלישאות של חיים פעם אחת וכו.

סע חביבי המפתחות בפנים

פורסם

אני שמח לבשר שמצאתי את המילים לתיאור ה x factor הזה שחיפשתי. לא כח ולא אחיזה. נשמה ואופי.

אולי חלקכם ילגלגו, אבל אני קובע נסיעת מבחן על פיאט פנדה. היא חמודה בצורה כזאת שאם הייתה לה לחי - הייתי צובט לה אותה. אני מאמין בהגיון של ג'יימס מיי - אתה נהנה מרכב כשאתה מושך אותו לקצה, וקל מאוד לקחת פנדה לקצה. מספיקה פנייה עירונית פשוטה, לא צריך לנסוע לירושלים כדי להנות מהיכולות של הרכב (ובמקרים יותר קיצוניים, למסלול).

.Your average Notepad

פורסם

חחחחחח גדול אחי... עבדת על כולם פה בעיינים והם קנו את זה.

הרי האאודי A1 זה רכב הרבה יותר טוב מהפיאט והמיאטה האומללה.

כל הכבוד.

מהרגע הראשון חשבתי שמדובר פה בבדיחה והופתעתי לראות שאנשים מביעים " הזדהות" ואומרים שאאודי A1 שלך זה רכב צעצוע בשקל.

בטח כל אחד פה נוהג על למבורגיני בתור רכב שני.

שיהיה בהצלחה!

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם

לא עבדתי על אף אחד ולא בטיח. פשוט לא ידעתי להגדיר במילים מה אני מחפש ברכב, עד עכשיו.

.Your average Notepad

פורסם
אני שמח לבשר שמצאתי את המילים לתיאור ה x factor הזה שחיפשתי. לא כח ולא אחיזה. נשמה ואופי.

אולי חלקכם ילגלגו, אבל אני קובע נסיעת מבחן על פיאט פנדה. היא חמודה בצורה כזאת שאם הייתה לה לחי - הייתי צובט לה אותה. אני מאמין בהגיון של ג'יימס מיי - אתה נהנה מרכב כשאתה מושך אותו לקצה, וקל מאוד לקחת פנדה לקצה. מספיקה פנייה עירונית פשוטה, לא צריך לנסוע לירושלים כדי להנות מהיכולות של הרכב (ובמקרים יותר קיצוניים, למסלול).

להוט האץ' מודרנית יש יכולות מאד גבוהות ורוב הבעלים של רכבים אלה לא מנצלים את יכולות הרכב.

מאידך, נהיגה על המגבלות בספורטיבית, OPC שהוזכרה כאן לצורך העניין, היא הרבה יותר מהנה.

זאת הסיבה שלא נהנת מה-OPC. הסיבה היא הנהג ולא הרכב.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

אין סיבה ללגלג. הנאה זה דבר מאד מאד סובייקטיבי.

חחחחחח גדול אחי... עבדת על כולם פה בעיינים והם קנו את זה.

הרי האאודי A1 זה רכב הרבה יותר טוב מהפיאט והמיאטה האומללה.

כל הכבוד.

מהרגע הראשון חשבתי שמדובר פה בבדיחה והופתעתי לראות שאנשים מביעים " הזדהות" ואומרים שאאודי A1 שלך זה רכב צעצוע בשקל.

בטח כל אחד פה נוהג על למבורגיני בתור רכב שני.

שיהיה בהצלחה!

זאת הייתה התגובה שלי אחרי שקראתי את זה:

300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין כמו ההרגשה של ידית הילוכית ידנית!

לפני כמה ימים "חזרתי למקורות"...במשך שנתיים וחצי נגעתי רק בגירסת האוטומט של סאאב 900 עד שקניתי את גירסת הטורבו הידנית המפלצתית שלה, שזה הגשמת חלום מבחינתי. עדיין לא התרגלתי אליה, וכן הרכב עדיין נכבה ברמזור ביציאה בהילוך שלישי :lol:

אבל למרות הבעיות אני לרגע לא מצטער על הגיר הידני! אין כמו גיר ידני כשאתה גר בצפון ומרגיש את המנוע! אתה שומע אותו ממש מדבר אליך(במקרה שלי זה בשפה השבדית)

אני הייתי מוותר על ה-A1 בשביל משהו מרגש יותר...

ארבעה סאאבים בטייסת: 9-5 2002 2.3 טורבו 185 סוסים שוודים באורווה, 9-5 1999 2.3 טורבו 230 סוסים ולבסוף שלי 900 1997 2.0 ידנית ומטורבתת בעלת 230 סוסים באורווה עם פאק אחד בייצור: אדומה! 900 1995 2.3 קבריולט עם עוד 150 סוסים לנשמה

פורסם

יש פה חברים צבועים שעל פחות מזה היו מכסחים את הבחור. ברור הרי שהוא עשה כאן סיבוב על חשבונכם ולדעתי זה ממש במקום.

כל אחד פה כמעט היה מתחנן שיהיה לו רכב אאודי כזה ואתם מצידכם זורקים אותו לפח האשפה כאילו הייתה זו פיאט פנדה שהמנוע שלה נשרף בעלייה הכי קטנה. הרי שהבחור ניסה להבהיר כאן נקודה באמצעות סאטירה קיצונית , אמר לכם למעשה שכל הרכבים הכי הכי הכי פשוטים הם בעצם הכי טובים. בלי לשים לב אתם הסכמתם איתו

ועל זה מגיע כל הכבוד לפותח השירשור על התחכום שלו.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם
אתה חייב לעבוד על הבנת הנקרא, זה קודם לשלב של רכישת ידע בתחום המוטורי.

מה לא היה ברור לך?

אתה באמת מאמין שבעלים של אאודי יהיה במצוקה נפשית וייסורים כי הרכב לא מספק אותו ולאחר חיפושים אינספור מצא פיאט פנדה והיא - היא - היא זו שהגשימה את כל חלומותיו הרטובים של הבחור?

אתה באמת קונה את זה?

אם כך אז יש לי מסקנה אחת :או שאתה הזוי או שדווקא אני.

לפותח השרשור: אם אתה רוצה לקנות רכב שיקח אותך לקצה אז יש לי בשבילך מציאה חבל על הזמן בדיוק בשבליך -

לשכנים שלי יש מצובישי לנסר 96 שההגה שם מתפרק לחלוטין -אתה מוזמן לקחת אותה לסיבוב על הקצה. מבטיח שלא תצליח לקחת אף רכב אחר לקצה כמו הרכב הזה. בטוח לא באאודי A1 המפוארת שלך.

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם
אין סיבה ללגלג. הנאה זה דבר מאד מאד סובייקטיבי.

זאת הייתה התגובה שלי אחרי שקראתי את זה:

300px-Paris_Tuileries_Garden_Facepalm_statue.jpg

או כמו שהייתה אומר הדמות מהתמונה שלך - "No Sir, I dont like it".

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

לא כולם, למרבה המזל, בנויים באותה מתכונת. ויש מי שלמרבה הפליאה, גם זו של קודם קודמי, מעדיף בגד נוח וזול על מותג יקר ומנצנץ. ואפילו אני שנהגתי על אוטו אחד או שניים מתגעגע ואפילו מאוד לאינוצ'נטי דה תומסו מתחילת שנות השמונים של המאה הקודמת. וגם היום אם מביאים לי כזה אוטו, או כזה שיודע לחייך כמוהו, אני לא מסתכל לא על A1 לא על GTI. וגם אם הפותח נקט במה שנראה לקודמי כשנינות על ואני התמים מרשה לעצמי לפקפק בכך, האמת הזו שרירה.

• תוכן חדש...