Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
אני שמח לבשר שמצאתי את המילים לתיאור ה x factor הזה שחיפשתי. לא כח ולא אחיזה. נשמה ואופי.

אולי חלקכם ילגלגו, אבל אני קובע נסיעת מבחן על פיאט פנדה. היא חמודה בצורה כזאת שאם הייתה לה לחי - הייתי צובט לה אותה. אני מאמין בהגיון של ג'יימס מיי - אתה נהנה מרכב כשאתה מושך אותו לקצה, וקל מאוד לקחת פנדה לקצה. מספיקה פנייה עירונית פשוטה, לא צריך לנסוע לירושלים כדי להנות מהיכולות של הרכב (ובמקרים יותר קיצוניים, למסלול).

אם כך- טופ גיר עונה 18 פרק 3 היא בשבילך- זה מה שגיימס טוען ומראה מדוע

http://www.1channel.ch/tv-5231-Top-Gear/season-18-episode-3

ולא לישכוח לתת לרכב פינוק:

http://www.tmcmotorsport.com/TuningBoxDetails.aspx?s=281350842

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
לא כולם, למרבה המזל, בנויים באותה מתכונת. ויש מי שלמרבה הפליאה, גם זו של קודם קודמי, מעדיף בגד נוח וזול על מותג יקר ומנצנץ. ואפילו אני שנהגתי על אוטו אחד או שניים מתגעגע ואפילו מאוד לאינוצ'נטי דה תומסו מתחילת שנות השמונים של המאה הקודמת. וגם היום אם מביאים לי כזה אוטו, או כזה שיודע לחייך כמוהו, אני לא מסתכל לא על A1 לא על GTI. וגם אם הפותח נקט במה שנראה לקודמי כשנינות על ואני התמים מרשה לעצמי לפקפק בכך, האמת הזו שרירה.

הקץ לגעגועים. אתה יכול כבר לייבא לך אחד כרכב אספנות - ומשנה הבאה גם בגרסת הטורבו(עם מנוע של דייהטסו שרייד בעל 3 צילינדרים).

אהבתי את האזכור של הדה-תומסו; מכונית מיוחדת יותר מהאוטוביאנקי אבארת' ומה-127 ספורט שהיו פופולריות באותה תקופה.

מספר תמונות לצעירים שלא הכירו(בתמונה העליונה גרסת הטורבו, בתחתונה גרסת ה-1300 המוקדמת יותר שנמכרה בארץ). התמונות לקוחות מאתר motorstown.com

innocenti-turbo-de-tomaso-01.jpg

innocenti-de-02.jpg

עם רגל בחוץ... :beerchug:

פורסם
יש פה חברים צבועים שעל פחות מזה היו מכסחים את הבחור. ברור הרי שהוא עשה כאן סיבוב על חשבונכם ולדעתי זה ממש במקום.

כל אחד פה כמעט היה מתחנן שיהיה לו רכב אאודי כזה ואתם מצידכם זורקים אותו לפח האשפה כאילו הייתה זו פיאט פנדה שהמנוע שלה נשרף בעלייה הכי קטנה. הרי שהבחור ניסה להבהיר כאן נקודה באמצעות סאטירה קיצונית , אמר לכם למעשה שכל הרכבים הכי הכי הכי פשוטים הם בעצם הכי טובים. בלי לשים לב אתם הסכמתם איתו

ועל זה מגיע כל הכבוד לפותח השירשור על התחכום שלו.

האמת היא שהוא צודק.

מבחינת חוויית נהיגה הפנדה הרבה יותר מוצלחת מהA1.

היא מתקשרת יותר ומרגישה פחות מכאנית (נהגתי על שתיהן).

אז נכון שיש לפנדה פחות כוח אבל ההרגשה שהיא נותנת הרבה יותר מספקת.

רוצה ניתוק מהסביבה והרבה פוזה? קנה A1.

רוצה נהיגה יותר טובה? קנה רכב יותר פשוט מבחינה טכנולוגית. (לא יותר גרוע אלא יותר פשוט).

מה לא היה ברור לך?

אתה באמת מאמין שבעלים של אאודי יהיה במצוקה נפשית וייסורים כי הרכב לא מספק אותו ולאחר חיפושים אינספור מצא פיאט פנדה והיא - היא - היא זו שהגשימה את כל חלומותיו הרטובים של הבחור?

אתה באמת קונה את זה?

אם כך אז יש לי מסקנה אחת :או שאתה הזוי או שדווקא אני.

לפותח השרשור: אם אתה רוצה לקנות רכב שיקח אותך לקצה אז יש לי בשבילך מציאה חבל על הזמן בדיוק בשבליך -

לשכנים שלי יש מצובישי לנסר 96 שההגה שם מתפרק לחלוטין -אתה מוזמן לקחת אותה לסיבוב על הקצה. מבטיח שלא תצליח לקחת אף רכב אחר לקצה כמו הרכב הזה. בטוח לא באאודי A1 המפוארת שלך.

יש הבדל של שמיים וארץ בין רכב תקין עם מגבלות נמוכות שמאפשר נהיגה נעימה על המגבלות ובין רכב שמתפרק.

זו לא אותה חוויה ולהשוות בין שני הדברים מעיד על חוסר הבנה של מהו רכב מתקשר וכיפי ומהו רכב שפשוט נחשב ל"רכב טוב" אבל לא מספק חוויית נהיגה מדהימה.

• תוכן חדש...