Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אישית, אם רכב שהיה לי, לא היה עושה לי את זה היית מחליף אותו בלי לחשוב פעמיים.

חיים פעם אחת וגם זה קצר מדי.

תפרסם את הרכב, תראה כמה אתה יכול למכור, אולי תמצא מישהו שמעוניין בהחלפה או איזה deal breaker ולך על זה בן אדם.

אגב בדוק גם את הקופר s יש אחת

עם נתונים דומים לשלך ותהיה בטוח שהוא הולך להפסיד כפול ממך :-) אז אולי תמזער נזקים.

• תגובות 78
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם
שמור את האאודי, קנה ספורטיבית לסופי שבוע, יש כמה כאלה בלוחות יעלו לך כמו ההפסד על מכירת האאודי.

נראה לי שזה הפיתרון הכי הגיוני שהוצע עד כה. ראיתי לאחרונה כמה קליאוספורט שנמכרות ב 26K עד ל 38K שבאמת זה מה שתפסיד על מכירת האודי. אבל עדיין להחזיק שני רכבים :|

SOLD  Manual Black Seat IBIZA 2012

Manual Toyota Corolla 2010 <----------

פורסם

אם זה היה תלוי בי, בסכום כזה הייתי קונה בייבי נינג'ה וסוגר עניין, אבל זה לא יקרה בקרוב בגלל אמא פולנייה :|.

.Your average Notepad

פורסם
אישית, אם רכב שהיה לי, לא היה עושה לי את זה היית מחליף אותו בלי לחשוב פעמיים.

חיים פעם אחת וגם זה קצר מדי.

מת על התגובות בסגנון "חיים רק פעם אחת". לפי המוטיב הגאוני הזה, תמכור את הבית וקנה איזה פורש/פרארי חדשה, כי הרי חיים רק פעם אחת.

לגופו של עניין, תבחן את עצמך:

1. כמה הנזק הכספי גדול עבורך.

2. האם רכב אחר יכול לספק אותך לטווח ארוך או רק לכמה חודשים כמו האאודי.

פורסם

למה להתפשר ? אתה יכול לקבל הכל !

קוראים לה ג'ולייטה ויש לה סמל של תלתן ירוק על הכנף.. (והיא בתקציב שלך - 2011)

פרקטית (חמש דלתות/ מרווחת), אוחזת/מתנהגת (אלפא, 4X4), מהירה (230 כ"ס מהחברה - 280+ עם צ'יפ וחמוצים ב 5000 ש"ח)

סיבוב אחד עליה ולא תזכור שהייתה לך A1..

...CASKA for life

פורסם
מת על התגובות בסגנון "חיים רק פעם אחת". לפי המוטיב הגאוני הזה, תמכור את הבית וקנה איזה פורש/פרארי חדשה, כי הרי חיים רק פעם אחת.

.

אל תיקח את זה קשה מדי, אם 20 אלף ש"ח(וירטואלים הסבר בהמשך) מפרידים בכך שתהיה מאושר ותחייך כל בוקר מהרגע שתראה את המכונית שלך ועד שתחנה אותה חזרה בבית, אז אישית הייתי מוכר בלי לחשוב פעמיים. אף אחד לא הציע לו להוציא עוד כסף מעבר למה שהשקיע על הA1, פשוט למכור את הרכב בכמה גבוה שיוכל, ובכסף הזה לקנות משהו שיותר מתאים לצרכיו. יכול להיות שימצא איזו אבארט ב20% מתחת למחירון ושימכור אותה עוד שנה באותו מחיר שקנה לא יפסיד מעבר ל20 אלף שהיה מפסיד בשנה על האאודי.

פורסם
למה להתפשר ? אתה יכול לקבל הכל !

קוראים לה ג'ולייטה ויש לה סמל של תלתן ירוק על הכנף.. (והיא בתקציב שלך - 2011)

פרקטית (חמש דלתות/ מרווחת), אוחזת/מתנהגת (אלפא, 4X4), מהירה (230 כ"ס מהחברה - 280+ עם צ'יפ וחמוצים ב 5000 ש"ח)

סיבוב אחד עליה ולא תזכור שהייתה לך A1..

גולייטה תלתן היא הנעה קדמית. אולי הספורטיבית הכי סתמית שנהגתי עליה.

פורסם

טוב כמה נקודות למחשבה ממני, לי הייתה A1 2011 אומנם 3 דלתות והבסיסית אבל עם החבילת קומפטישן קיט.

דבר ראשון, תתכונן למכור אותה מתחת למחירון, היחידות שנמכרות מעל הן אלו שילדים צעירים יראו וידלקו ובעצם מפה הולך כל המיקוח של הצד שלהם לפח. ( שלי הייתה מדהימה חיצונית ומכרתי אותה על סמך זה מעל המחירון)

דבר שני אני לא יודע איזה גאנט וצמיגים יש לך על האוטו, אם ריגוש זה מה שמעניין אותך, לי היו צמיגים 225 45 17 דאנלפופ דיזרה, לא התחברתי אליהם באופן הכולל אבל שהיה צריך ריגוש היה, אפילו יותר מעם הלאון FR שהייתה לי לפני.

לדעתי האישית, צמיגים טובים וסט קוילאוברים ספורטיבי ואתה לא רחוק מהאבארט כמו שאתה חושב.

פורסם
גולייטה תלתן היא הנעה קדמית. אולי הספורטיבית הכי סתמית שנהגתי עליה.

אתה זכאי לדעתך. אני לשלי. מבחינתי זו סוג של אודי A3 עם פלפל (גם במראה וגם בהתנהגות) וככה אני אוהב אותה.

אגב, ייתכן שטעיתי אבל קוודרופוליו לא אומר 4X4 ??

...CASKA for life

פורסם

יש מצב שאתה מפרט יותר למה המיאטה טובה יותר לדעתך מהA1? האם הסיבה היא אך ורק חיצונית?

מה יותר מרגש במיאטה? וה500 נראה כמו ירידה ברמה ולא עלייה לטעמי...

Subaru Impreza 1.6 04

פורסם
אתה זכאי לדעתך. אני לשלי. מבחינתי זו סוג של אודי A3 עם פלפל (גם במראה וגם בהתנהגות) וככה אני אוהב אותה.

אגב, ייתכן שטעיתי אבל קוודרופוליו לא אומר 4X4 ??

QV סתם מסמל את הגרסה היקרה \ החזקה יותר של דגם מסויים. גם למיטו יש QV וזה הנעה קדמית.

האלפא הראשונה שנראה כאן עם הנעה אחורית מזה זמן מה (ובעזרת השם) זו היא ה-C4, שאולי תנחת כאן מתישהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אתייחס רק לצד הכלכלי,

קודם כל מה זה "הפסדת" 20K ש"ח? זה רכב, יש לו ירידת ערך וזה ידוע לכל אחד עוד לפני קניית הרכב.

על כן, לא "הפסדת" כלום, זאת מאחר ומלכתחילה לא יכלת "להרוויח".

עכשיו השאלה הנשאלת האם למכור את הרכב עכשיו, כשהוא רק בן חצי שנה ועם ק"מ נמוך מאוד בכ-20K ש"ח פחות מהמחיר ששילמת עליו (בהנחה שתקבל את המחיר המבוקש) ולרכוש רכב אשר יספק אותך ובמחיר שנמוך בעשרות אלפי שקלים שקיבלת מהכסף "שחזר" אליך.

לדעתי שאלה רטורית, התשובה בוודאי שכן.

הרי אם תבחר להשאיר את הרכב אצלך עוד שנתיים וחצי, סביר להניח כי תמכור אותו סביב ה-90K ש"ח, כלומר מחיר "הטעות" (רכישה של רכב שלא מתאים לך) יהיה יקר ב-70K ש"ח יותר מאשר במצב הנוכחי.

סה"כ עלות אחזקת הרכב (מירידת ערך בלבד) תעמוד על משהו בסביבות 74K ש"ח לשלוש שנים.

אופציה ב': מכירת הרכב עכשיו וניצול ירידת ערך של 20K ש"ח (לדבריך), רכישת רכב ב-120K ש"ח אשר יספק אותך יותר מאשר הרכב הנוכחי (שוב - לדבריך) ואחזקתו עוד שנתיים וחצי (כלומר ירידת ערך נוספת של 50K ש"ח +/-, על פי חישוב גס של 20% לשנה).

כלומר, על פי חישוב זה, עלות אחזקת הרכב החדש + המוחלף על פני שלוש שנים תהיה כמעט זהה, אך עם בונוס של 20K ש"ח שחסכת ממכירת הרכב המוחלף ורכשית הרכב החדש.

בנסועה שלך זה דלק לשנתיים בערך..

יכול להיות שהחישוב שלי גס מידי, וירידת הערך מוגזמת (אם כי אם היא מוגזמת אז זה לשני הרכבים), אך זה לא משנה את התמונה הכללית.

אם אתה באמת רוצה להחליף את הרכב מאחר והוא לא מספק אותך אז תעשה זאת, מבחינה כספית נטו אין שום ייתרון להשאיר את הרכב (שאתה לא ממש נהנה איתו) עוד שנתיים שלוש.

אם אתה מתכוון להשאיר אותו 10 שנים זה כבר סיפור אחר..

פורסם

עברתי בדיוק את אותה התלבטות אחרי שלקחת יונדאי וולוסטר ELITE בליסינג כי העיצוב וה-אין-סוף-גאדג'טים סינוורו אותי בתחילת דרכי המוטורית. אחרי מעט מאוד זמן הבנתי שטעיתי והרכב פשוט לא מרגש ולא נותן תחושה של עוד.

התלבטתי הרבה, בגלל הקנס הגבוהה (12,000 ש"ח) על ביטול החוזה מול אוויס עוד בשנה הראשונה של הליסינג.

בסוף נפל הפור, רכשתי מיאטה 2008 והחיוך לא יורד לי מהפנים. זה נשמע קצת פטתי לאנשים שלא בקטע, אבל אני באמת חושב על הרכב בלי הפסקה, כל הזמן רוצה עוד! אחרי נסיעה רצופה מאילת הביתה למרכז עדיין "פיספסתי" את הפניה הביתה כדי לבלות איתה "רק עוד קצת".

במבט לאחור הייתי עושה את אותה בחירה שוב ושוב. אם יש לך באג מוטורי אל "תיקבר" במשפחתומטית בגלל 20,000 שקל (במידה וזה לא סכום שמפריד בינך לבין הארוחה הבאה) ותבחר רכב כיפי אמיתי, לא כזה שכיפי בעיקר לצופה מהצד.

אני כמובן משוחד לחלוטין לכיוון המיאטה ולא באמת מכיר עוד רכב בטווח מחירים הזה שנותן כזה יחס של כיף לשקל. יש אמנם ויתורים: 2 מקומות, צריך לשים כיסוי בימי קיץ חמים לשמור על הגג, ביטוח גבוהה יותר אבל הם מתגמדים ביחס לתמורה.

מאזדה מיאטה 2008 משופרת לנפש

פורד פיאסטה 2016 למבצעים מיוחדים

• תוכן חדש...