Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4873 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

אני מחפש מקום שמאפשר לשכור ג'יפ לטיול של יום או כמה שעות, אני מעוניין שזה יהיה ג'יפ עביר" אמיתי" ולא רכב-כביש שטח שאשבור ואז יתנקמו בי בבקרת נזקים עם ההחזרה.

הכוונה שלי היא להשכיר אותו לצורך טיול עבור 5 אנשים, כאשר אני זה שנוהג ולא המדריך. אני מתכוון להגיע למקום ברכב הפרטי ואז לקחת את הג'יפ (בעדיפות שהמקום, אם קיים כזה, יהיה במיקום גיאוגרפי אטרקטיבי לטיול).

היש אפשרות כזו?

בתודה,

ברי.

פורסם

הנושא מאוד בעייתי.

בעבר אני זוכר שהיה לקלין קאר דיסקאברי וטרופרים, כבר הרבה זמן לא ראיתי אבל ניתן לבדוק איתם.

אם אני זוכר נכון אז זה היה באזור ה 900 ש"ח ליום.

אם לא יש לחברות השכרה טנדרים 4X4 שיכולים לעשות את העבודה, אבל 5 אנשים בטנדר....לא היתי עושה להם את זה.

בכל מקרה ממה שאני יודע הם לא מאשרים לרדת לשטח עם רכבים אלו:shock: ובטח שלא כדאי לרדת איתם לטיולי שטח ברמה בנונית עד קשה.

פורסם

תודה על המידע.

כנראה שאאלץ לדחות את הסיפוק עד לרכב שטח משלי. חבל שגם במעמד הזה הספורט המוטורי מסורס.

פורסם
תודה על המידע.

כנראה שאאלץ לדחות את הסיפוק עד לרכב שטח משלי. חבל שגם במעמד הזה הספורט המוטורי מסורס.

החלטה חכמה !

נסיון נהיגה בשטח נבנה לאורך זמן עם קפיצות קטנות כול פעם ברמת האתגר.

חלק חשוב לא פחות וחופף, הכרת יכולת הג'יפ שלך.

כלומר, חוסר ניסיון ו/או ג'יפ לא מוכר, מתכון מסוכן !

אגב, הפעם האחרונה ששמעתי על השכרה כזאת, הסתיים באסון של 4 צעירים (חרדים לייט ) הרוגים שהתדרדרו לתהום

עם ג'יפ (סופה) שכור.

http://www.jeepolog.com/forums/showthread.php?t=22294

רענן

פורסם

אני מסכים מאוד שחשוב ניסיון ועדיף גם להכיר את הכלי.

אני יודע שרמת הגולן יש חברות שמארגנות טיולי שטח בנהיגה עצמית, תבדוק את זה.

• תוכן חדש...