Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם הפורים הזה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4850 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
עופר לפי איך שאתה מתאר את העולם כולם פה זונות ואי אפשר לבטוח באף אחת .

כמו שכבר כתבתי, זונות מזדיינות עבור כסף.

אבל החיים קורים ואתה אף פעם לא יודע מה יילד יום. אם תדאג למערכת יחסים טובה הסיכוי שאחד מבני הזוג יחפש בחוץ יותר קטן, אבל גם זה קורה (שאנשים שטוב להם במערכת היחסים בכל זאת מחפשים בחוץ או שקרה מקרה וכו'). אם אתה חושב שאתה יכול לשלוט בזה ע"י הגבלות לבוש, שתייה וכו'... אתה חי בסרט.

אין ביטוח בחיים.

זה בטוח.

נ.ב. מחכמת רבנו מרפי:

http://www.youtube.com/watch?v=vPuPFVt_Xoo דרך יוטיוב
ERROR: If you can see this, then YouTube is down or you don't have Flash installed.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
אני אומר אל תקדים את המאוחר.

גם לאשתך (אם יש או על האחת לעתיד) אתה לא יכול לקבוע דבר, לא לבוש, לא צבע שיער,לא ציפורניים ולא כלום.

במקסימום אתה יכול לבקש והיא לא חייבת להסכים .

לגבי הילדים.. כבר רשמתי בשרשורים אחרים.. דברים שרואים מכאן זה לא מה שרואים משם והצורה שאתה מדבר היום היא לא בהכרח הצורה שתדבר בעתיד, כמובן שאף אחד לא רוצה שהבת שלו תראה כפרוצה אבל לא תמיד הכל הולך לפי התכנון שלנו.

בכל מקרה בהצלחה(גם עם האשה וגם עם הילדים).

נ.ב

תשנה את הגישה שיש לך איזושהיא זכות על האשה שלך כי מדיבורים כאלו בד"כ מגיעים הסיפורים לעיתונות.

ואילו זכויות יש לאשתך עליך?

לא ניסחתי את עצמי נכון. אין לי זכויות בקטע של "אני אמרתי את תעשי". התכוונתי לזה, שאותי מן הסתם אשתי תכבד קצת מעבר לכל אחד אחר, ומתוך כבוד אלי היא תעשה. בשום אופן אני לא אכריח אף אחד לעשות כלום.

גם אני, אם אשתי תבקש ממני אני אעשה מתוך כבוד ולא מתוך כניעה או פחד.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
כמו שכבר כתבתי, זונות מזדיינות עבור כסף.

אבל החיים קורים ואתה אף פעם לא יודע מה יילד יום.

אם תדאג למערכת יחסים טובה הסיכוי שאחד מבני הזוג יחפש בחוץ יותר קטן, אבל גם זה קורה (שאנשים שטוב להם במערכת היחסים בכל זאת מחפשים בחוץ או שקרה מקרה וכו'). אם אתה חושב שאתה יכול לשלוט בזה ע"י הגבלות לבוש, שתייה וכו'... אתה חי בסרט.

זה בדיוק הנק' שלי אם ואני אומר את זה הכי פרימטיבי תשים לה גבולות זה בדיוק מה שנקרא לדאוג למע' יחסים טובה.

חוץ מזה Night Driver סיכם את זה מצוין.

אתה יכול וצריך לבקש להפסיק התנהגות שמציקה לך אבל באותה המידה אתה צריך לקבל את העובדה שזה בסדר גמור שהיא תסרב. מכאן אתה מחליט כמה אתה מוכן ויכול להתפשר ועומדת בפניך תמיד הברירה לקום וללכת.

404

פורסם

תתבייש/י/ו לכם! אגב- את/ה/ם שעירים מאד. לא הגיע הזמן לשעווה? :lol:

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם
באמת מה נהיה עם הפורים הזה? כולם מתלבשים זנותי, חשוף וסקסי...

באיחור אמנם , חג שמח :-)

Your mother must be proud

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

פורסם
באמת מה נהיה עם הפורים הזה? כולם מתלבשים זנותי, חשוף וסקסי...

אתה בחור מופקר.

אין לך טיפה כבוד עצמי.

אתה צריך אישה שתגיד לך איך להתלבש, מה לשתות ומתי. עד אז אתה פשוט פריחה מופקרת שחי חיים מופקרים וכולם מרחמים כולם.

כולם מרחמים עליך!

כו-לם.

מרח...מים.

מתים מרחמים.

ימותו המרחמים.

פורסם

אני מבינה שיש פה אנשים שנכנסים למערכת יחסים עם נשים ש-"דורשות שינוי לפני שיהיו מתאימות".

כפי שנאמר כאן על ידי פרנקוס - מערכת יחסים מושתת על אמון, הבנה ואהבה. אם אתה לא אוהב את איך שהיא מתלבשת לפני שהתחלת לצאת איתה - אל תצפה ממנה להשתנות בשבילך. בייחוד כשאתה דורש שהכבוד שלך יהיה מוצג לכל על ידי לבושה של זוגתך.

בתכלס - לאף אחד אין זכות על אף אחד - אפילו אם יש שם קשרי נישואין. הכל חייב להיות מושתת על כבוד הדדי ולא על כפיה של כבוד, כי כפיה של "כבוד" פשוט יוצרת מערכות יחסים חולניות שבהן אחד מבני הזוג תמיד ירגיש שהוא חייב משהו לאחר או שיהיה שם איזשהו פחד של "מה יקרה אם אני אלבש חולצה עם מחשוף עמוק- האם בן \ בת הזוג יתעצבנו?", או "מה יקרה אם מישהו יתחיל איתי - האם אני אצטרך להסתיר את זה או לחטוף הרצאה?"

אל תחשבו שיש לכם מילה בלבוש של אדם בוגר אחר.

לגבי התחפושות הזנותיות - אני יודעת שאני אישית לא הייתי מרגישה בנוח לצאת ככה (וכיאה לתחושה הזו הייתה לי סוף הדרך של תחפושת שבה לא הייתי צריכה לבוא בחצאית קצרצרה \ חזיה), אבל אני בחיים לא אתיימר לומר לאדם אחר מה הוא \ היא צריכים ללבוש בפורים כדי להתאים לטעם שלי כי זו כבר כפיה. מצד שני - לבן זוג שלי ממש לא יפריע אם אני כן אחליט ללכת ככה, כי היחסים בינינו מושתתים על כבוד הדדי ואמון, ולא על הפחד שאנשים יסתכלו לי על הרגליים \ וואטאבר.

לא טוב לכם איך שמישהי מתלבשת \ מתנהגת? תסתכלו למקום אחר. גם אם לדעתכם היא מבזה את עצמה או את אבותיה - זה לא עניינכם, ואל תצפו שהניסיונות שלכם לשנות את זה יתקבלו בברכה.

פורסם
כפי שנאמר כאן על ידי פרנקוס - מערכת יחסים מושתת על אמון, הבנה ואהבה.

יכולים להיות מושתתים גם על יחסי ניצול והתעללות פיסית ומינית (מה, את לא קוראת ספרות בת זמננו?) או על תועלת כלכלית/חברתית או על אלף ואחד דברים שונים...

החיים האמיתיים קצת יותר מורכבים משלל הקלישאות שמלמדים אותנו מגיל צעיר.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

על ניצול והתעללות פיזית?:lol:

צריך לעשות הפרדה בין ילדים לבוגרים.

אנשים בוגרים מחליטים בעצמם איפה הגבולות שלהם, הם יודעים שהם בסוף יקחו אחריות על המעשים שלהם.

בכל זאת אני בטוח שהייתי מונע מהבת שלי להתלבש ככה כבר מגיל צעיר, כדי שלא אגיע למצב שבחטיבת ביניים היא בהריון מאיזה ערס מתבגר. לא נשמע נעים, אה?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
על ניצול והתעללות פיזית?:lol:

צריך לעשות הפרדה בין ילדים לבוגרים.

אנשים בוגרים מחליטים בעצמם איפה הגבולות שלהם, הם יודעים שהם בסוף יקחו אחריות על המעשים שלהם.

בכל זאת אני בטוח שהייתי מונע מהבת שלי להתלבש ככה כבר מגיל צעיר, כדי שלא אגיע למצב שבחטיבת ביניים היא בהריון מאיזה ערס מתבגר. לא נשמע נעים, אה?

זה הגיוני לחלוטין - אתה בתור אבא (פוטנציאלי או אמיתי) המטרה שלך היא להקנות לה ערכים ולכן לך מותר לומר לה מה ללבוש. בעיקר אם היא מתחת לגיל 18.

פורסם
יכולים להיות מושתתים גם על יחסי ניצול והתעללות פיסית ומינית (מה, את לא קוראת ספרות בת זמננו?) או על תועלת כלכלית/חברתית או על אלף ואחד דברים שונים...

החיים האמיתיים קצת יותר מורכבים משלל הקלישאות שמלמדים אותנו מגיל צעיר.

אני מקבל את זה ועורך תיקון:

מערכות יחסים שלי מבוססות על אמון וכבוד הדדי.

ואני כן מבין אנשים שבונים מערכת יחסים שמבוססות על כסף או אינטרסים, אבל זה לא מדבר אלי.

בהקשר של אנשים שבונים את זה על בסיס ניצול ואלימות, מגיעה להם כאפה ואולי גם שיצעקו עליהם וישפילו אותם.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

חשבתי שהוא התכוון לחוברות האלה של "עסקה טובה" שמגיעות עם החשבון של כרטיס האשראי...

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...