Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

מה נסגר עם הפורים הזה?!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עפר, לפני שאתה משתלח באספסוף, זכור את גילם, והעובדה שהם מדברים על ילדות, לא על נשים.

לפני 22 שעות, hans כתב:

שטיפה, אגב, מעולם לא עזרה לי מי יודע מה. גם לא מים רותחים. אין תחליף לחיטוט עד שמשתחרר

• תגובות 61
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
falou אני אסביר את זה בצורה פשוטה ואיך שהחיים לימדו אותי ב27 שנים שאני חי בהם,

אם אף אחד לא מציב גבולות לאשה היא תתחיל להתפזר,

עכשיו היא רק שותה ומתלבשת זנותי אח"כ היא גם קופצת על בולבולים אחרים.

אני מניח שאתה לא תסכים עם זה כי יש הפרש גדול מהשניים אבל בסופו של דבר

(מה שנקרא שואף לאינסוף :) ) זה מה שיהיה.

אם יש משהו שלמדתי ב-40 השנים שאני חי בהם זה שרק גברברים מתחת לגיל 30 חיים באשליה שהם (1)שמים גבולות לנשים וש-(2)הם יכולים לשלוט באילו ועל כמה בולבולים הנשים בסביבתם ייקפצו.

אני מסייג, יש גברים ששמים גבולות לנשים, קוראים להם גברים אלימים.

עפר, לפני שאתה משתלח באספסוף, זכור את גילם, והעובדה שהם מדברים על ילדות, לא על נשים.

לא יודע, אני בגיל 16 השתגלתי תדירות והחברה שלי דאז היתה האמאמא של הנרדיות המצוייה.

הילדים פה חיים בסרט שבו הם קובעים לבחורות (ונשים...), מה ללבוש, מה לאכול, מה לשתות, על איזה בולבול לקפוץ... כאילו מישהו בכלל שואל אותם וכאילו זה ישנה משהו.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

והמסקנה ממך זה שכולן זונות ולא משנה מה תבקש מאשתך היא עדיין תלך למישהו אחר?

כלומר בלי כבוד הדדי מינימלי ולא כלום.

אולי אני לא מבין אותך אבל כשאמרתי להציב גבולות זה לא להשתלט על האשה,

אלא לבקש ממנה לא לעשות דברים שלא מוצאים חן בעיניי זה כבר משהו אחר.

אני לא מדבר שצריך להיות בצעקות וריבים כל פעם שהיא יוצאת רק עם חברות,

אבל למה לא למנוע מצב בעייתי מראש.

הילדים פה חיים בסרט שבו הם קובעים לבחורות (ונשים...), מה ללבוש, מה לאכול, מה לשתות, על איזה בולבול לקפוץ... כאילו מישהו בכלל שואל אותם וכאילו זה ישנה משהו.

ומה אתה מציע לזרום עם זה?

404

פורסם

תמיר, נקודת המפתח היא שאתה יכול לבקש אבל שהיא יכולה לסרב. זה שלך מפריע שהיא עושה משהו מסויים לא אומר שלה לא יפריע יותר לא לעשות את אותו המשהו.

אתה יכול וצריך לבקש להפסיק התנהגות שמציקה לך אבל באותה המידה אתה צריך לקבל את העובדה שזה בסדר גמור שהיא תסרב. מכאן אתה מחליט כמה אתה מוכן ויכול להתפשר ועומדת בפניך תמיד הברירה לקום וללכת.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני תמיד טוען שהחינוך וההשפעה של ההורים הוא עד גיל מסויים, להערכתי זה בסביבות 10 שנים, מעבר לזה הילד\ילדה לוקח את מכלול הערכים שהוא קיבל ומסתדר ומנתב אותם בעולם שלו ,עולם שכולל לחצים גדולים של גיל הנעורים, סטיגמות, פחד מניכור וניסיון להראות COOL ומגניב.

מסכים עם FALOU שבשלב מסויים השליטה שלנו היא מועטה עד לא קיימת ולכן אני מאמין גדול שחינוך מתחיל מגיל קטן.

אני לא אומר שזה מה שיגרום לבנות שלי להיות ילדות מושלמות שעושות מה שהורים מצפים מהן אבל אני רוצה להאמין שעד שהן יגיעו לגיל שבו הן כבר לא יקשיבו לי ולאשתי, יהיו בידיהם הכלים וההבנה של מה מוגזם, מה עובר את הגבול ומה יגרום להם לחרטות ולפחות לצמצם את הטעויות שהן בטח יעשו בעתיד.

אני גם מאמין שילדים צריכים להרגיש בטוחים לספר להורים את הכל כולל טעויות שהם עושים ולכן מגיל קטן ,אני מכניס לבנות שלי לראש שהן תמיד יכולות לדבר איתנו על הכל,כולל דברים מטופשים שהן עושות וגם אם אנחנו כועסים עליהן,אנחנו לא מפסיקים לאהוב אותן.

פורסם

עופר, אני לא מתיימר להציב גבולות לנשים. אלא אם זו אשתי, ויש לי את כל הזכויות עליה (ולא, אני לא גבר אלים. ממש לא). מאשתי אני כן יכול לבקש אל תלכי ככה או אחרת, אל תעשי זה או זה.

על נשים, באופן כללי, אין לנו שליטה. אם הן רוצות הן עושות. אני לא יכול לומר להן על איזה בולבול לקפוץ או עם מי לצאת, אבל אני לא רוצה לראות ילדות קטנות עם תחת או ציצי בחוץ. לא יפה מבחינתי. זה אמור להיות ככה גם מבחינת אבי הילדה, שלו זה אמור להפריע הכי הרבה שגברים שועטים על הבת שלו כאילו היתה טרף לבולבוליהם.

אני יודע, שאשתי לא תסתובב כמו זונה וככה גם הבנות שלי לכשיהיו.

עדיפות לשפשוף עצמי בבית ולא אצל בעלת מקצוע

צריך גם קרם אני מאמין.

:roll::lol::oops:

פורסם

אני אומר אל תקדים את המאוחר.

גם לאשתך (אם יש או על האחת לעתיד) אתה לא יכול לקבוע דבר, לא לבוש, לא צבע שיער,לא ציפורניים ולא כלום.

במקסימום אתה יכול לבקש והיא לא חייבת להסכים .

לגבי הילדים.. כבר רשמתי בשרשורים אחרים.. דברים שרואים מכאן זה לא מה שרואים משם והצורה שאתה מדבר היום היא לא בהכרח הצורה שתדבר בעתיד, כמובן שאף אחד לא רוצה שהבת שלו תראה כפרוצה אבל לא תמיד הכל הולך לפי התכנון שלנו.

בכל מקרה בהצלחה(גם עם האשה וגם עם הילדים).

נ.ב

תשנה את הגישה שיש לך איזושהיא זכות על האשה שלך כי מדיבורים כאלו בד"כ מגיעים הסיפורים לעיתונות.

פורסם
תמיר, נקודת המפתח היא שאתה יכול לבקש אבל שהיא יכולה לסרב. זה שלך מפריע שהיא עושה משהו מסויים לא אומר שלה לא יפריע יותר לא לעשות את אותו המשהו.

אתה יכול וצריך לבקש להפסיק התנהגות שמציקה לך אבל באותה המידה אתה צריך לקבל את העובדה שזה בסדר גמור שהיא תסרב. מכאן אתה מחליט כמה אתה מוכן ויכול להתפשר ועומדת בפניך תמיד הברירה לקום וללכת.

אתה צודק וזה גם הגישה שלי מלכתחילה.

אבל איך שעופר מציג את זה, זה נראה אחרת לגמרי.

404

פורסם
עופר, אני לא מתיימר להציב גבולות לנשים. אלא אם זו אשתי, ויש לי את כל הזכויות עליה (ולא, אני לא גבר אלים. ממש לא). מאשתי אני כן יכול לבקש אל תלכי ככה או אחרת, אל תעשי זה או זה.

על נשים, באופן כללי, אין לנו שליטה. אם הן רוצות הן עושות. אני לא יכול לומר להן על איזה בולבול לקפוץ או עם מי לצאת, אבל אני לא רוצה לראות ילדות קטנות עם תחת או ציצי בחוץ. לא יפה מבחינתי. זה אמור להיות ככה גם מבחינת אבי הילדה, שלו זה אמור להפריע הכי הרבה שגברים שועטים על הבת שלו כאילו היתה טרף לבולבוליהם.

אני יודע, שאשתי לא תסתובב כמו זונה וככה גם הבנות שלי לכשיהיו.

אתה ממש לא יכול להציב למישהו בוגר גבולות ולקרוא לעצמך לא אלים. מי אתה בכלל שתציב גבולות למישהו?

אתה יכול לבקש והיא יכולה לשים עליך ועל הבקשות שלך קצוץ. הדבר היחיד שאתה יכול לעשות זה לקום וללכת. פרט לזה כלום.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

אני לא אמרתי שביקשתי באיום פשוט אמרתי היא תחליט מה לעשות.

כמו שהיא יכלה לבקש שאני לא יצא למקומות מסוימים והסכמתי ככה גם ביקשתי ממנה,

עופר לפי איך שאתה מתאר את העולם כולם פה זונות ואי אפשר לבטוח באף אחת .

אחותה הגדולה אמרה לי שחבר שלה ביקש ממנה לא ללבוש איזשהו מכנס ללא קשר לקצר או לא

והיא עשתה לו זין ושהיא תעשה מה שבאלה, וככה היה, שבועיים אחרי זה הם נפרדו כי הוא שם עליה זין כמו שהיא עשתה ובגד בה ככה זה שאחד אומר לשני אתה על הזין שלי ואני יעשה מה שבאלי

קומפוננט: מורל דוטק מגבר 1 : JL AUDIO 360.2

מגבר 2 : הייפוניקס BRX 2400.1D סאב : GROUND ZERO GZHW 12SPL

פורסם
והמסקנה ממך זה שכולן זונות ולא משנה מה תבקש מאשתך היא עדיין תלך למישהו אחר?

לא.

המסקנה שלי זה שזונה זו מישהי שמוכרת מין עבור כסף.

כל אחת אחרת מזדיינת לפי בחירתה.

ומה אתה מציע לזרום עם זה?

אני מציע לזכור שכל יום מחדש כל אחד ואחת בוחרים עם מי ולמה הם מזדיינים ושאף אחד לא יחשוב שמישהו או מישהי נמצאים בכיס שלו כי הוא "הציב גבול".

פורסם

זוגיות זה מתוך הסכמה והבנה.

ברגע שאחד אומר לשני מה לעשות או הצד השני מחכה להוראות, זו לא זוגיות אלא מערכת חולנית של בריונות וכפיה.

הוא יכול להגיד לה מה לעשות אבל אם היא תעשה את זה, זה יהיה רק כי היא החליטה שהדעה שלו והרגשות שלו חשובים, ולא כי הוא הולך להכריח אותה בצורה כלשהי, לרבות להציק לה עם סרקסטיות.

וכן, זה מזעזע איך פורים (וגם Halloween) הפך בעשורים האחרונים לחג שבו גם נשים וגם גברים מתלבשים בפריצות מיותרת לגמרי.

פורסם

ואילו זכויות יש לאשתך עליך?

• תוכן חדש...