Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

רצועת טיימינג פיגו 206XS

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4860 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום לכולם

ברשותי אחת כזו מודל 2001 XS (8V 90BHP(

אני יודע שבמורשה טיפול כזה של החלפה עולה סביבות ה2500, שלדעתי מוגזם מאוד, מה גם שהמחירון של האוטו של שווה טיפול כזה

רציתי לדעת אם יש מקומות טובים שאפשר לסמוך עליהם שיכולים לבצע טיפול כזה במחיר שפוי, עדיף בירושלים

תודה רבה =]

• ספונסר פורום
פורסם
שלום לכולם

ברשותי אחת כזו מודל 2001 XS (8V 90BHP(

אני יודע שבמורשה טיפול כזה של החלפה עולה סביבות ה2500, שלדעתי מוגזם מאוד, מה גם שהמחירון של האוטו של שווה טיפול כזה

רציתי לדעת אם יש מקומות טובים שאפשר לסמוך עליהם שיכולים לבצע טיפול כזה במחיר שפוי, עדיף בירושלים

תודה רבה =]

אורן, מאורן שירותי רכב, שהגיב לך כאן הוא מכונאי ותיק ומומלץ מאוד לרכבי פיג'ו שנמצא בחולון. אבל אם לא בא לך לנסוע עד אליו כדי להחליף את הרצועה פנה אל מוסך גדעון לוי בירושלים וגם שם תוכל להחליף את הרצועה בצורה מקצועית ובמחיר סביר.

פורסם

העניין הוא שיש מעין "צלצולים"/"תקתוקים" מהאזור הזה

מתחת לאיפה שיש מילוי לPOWER STEERING

יכול ליהיות שחסר שמן שם וזה מה שגורם לזה? (שמן למנוע לא חסר..)

למה בדיוק הרצועה הזו קשורה?

יש תמונות

IMAG079666.jpg

IMAG0797777.jpg

פורסם

תבדוק חוסר בשמן הגה כוח בכול מקרה.

בלי כול קשר אני ממליץ לך לנסוע לאורן, אני גם מגיע אליו לטיפולים וגם לא גר קרוב.

בכללי - כתוצאה מעבודתי יוצא לי לנהוג לכול רחבי הארץ, מדהים אותי כול פעם מחדש איפה אני מוצא רכבים שמטופלים אצל אורן, הכי רחוק כרגע היה קצרין, למרות שאורן אמר לי שיש גם יותר רחוק, מאמין שאם מגיעים מקצרין עד אליו זה אומר הרבה

עריכה: הוספת תמונות, נראה שיש לך נזילה של זמן בלי קשר לרעש שאתה מתאר, אולי אטם מכסה שסתומים, אולי משהו אחר, תעשה בדיקה גם לזה לדעתי.

פורסם

איך אני בודק חוסר בשמן הגה?

ואם חסר איזה מוסיפים?

שמע אם אני יכול לחסוך נסיעה(שלא נדבר על מחוץ לעיר שזה כבר לא מעט דלק) למה לא

פורסם

ברור שאם יש לך אפשרות לחסוך אז למה לא.

אור להיות סימון MIN MAX על המיכל שמן הגה כוח.

בכול מקרה אני אתן לך 2 טיפים שקשורים למכוניות בכללי, בלי קשר לאף מוסכניק כזה או אחר.

1. נסיעה מחוץ לעיר חסכונית הרבה יותר מנסיעה בתוך העיר, ברור שיש קשר למרחק אבל שתדע שנסיעה בכביש פתוח למרחק 100 ק"מ תיהיה חסכונית בהרבה מנסיעה של 100 ק"מ בעיר.

2. מכונאי קרוב וזול שלא יודע את העבודה ייגרום נזק מכני/כספי/זמן פי כמה וכמה ממוסכניק רחוק מקצוען ויקר יותר.

זו דעתי, נכוותי כמה פעמים עם מוסכניקים שעשו לי טיימינג ברכבים והייתי צריך לחזור כמה פעמים ולשרוף זמן כי עשו עבודה גרועה, ואפילו לא חיפשתי את הכי זול, פשוט הייתה להם עבודה על הפנים.

תבדוק מפלס כשהמנוע קר ותראה אם חסר, אם כן תשלים, תניע ותבדוק אם הרעש נעלם.

פורסם

1 זה ברור אבל אל תשכח שאחרי שאתה סיימת את הנסיעה הבין עירונית שלך אתה נכנס לעיר ושם אתה תעשה את ה"נסיעה הקצרה בתוך העיר" אז זה לא משנה

2 זה גם נכון בגלל זה ביקשתי המלצה לאחד שמוכר וטוב פה בירושלים

ולגבי המיכל איפה הוא בדיוק? ומה בכלל מוסיפים לשם במידת הצורך?

פורסם

בתמונה שהעלת יש פקק שחור עם כיתוב וציור באדום. זה הפקק של המיכל שמן הגה. על מנוע קר ומכובה תפתח את הפקק, המדיד מחובר לפקק ושם יש סימון של min max..

פורסם

ממליץ לך בחום להגיע לאורן מ״אורן שירותי רכב״ גם אם אתה בא מרחוק! אתה תכיר רמת שירות נחמדות מקצועיות ומחיר שלא הכרת.. בהצלחה!

פורסם

אפרופו אורן, (אני מקווה שאתה רואה את זה) לפי מה שהבנתי צריך(מומלץ) גם להחליף את המשאבת מים על הדרך

האם המחיר שהוצע לי פה אכן כולל את זה?

תודה

פורסם

המדיד של השמן הגה כח נמצא על הפקק עצמו.אתה פותח את הפקק ומתחתיו יש מדיד שכתוב עליו אותיות H ו C .

שהכוונה HOT ו COLD .תסתכל היכן מגיע הפס של השמן ובמידת הצורך תוסיף.כתוב שם ADD הכוונה תוסיף.

אבל יכול להיות שהתקתוקים זה מהמיסב של הפולי של רצועת האביזרים .

• ספונסר פורום
פורסם

ראשית,תודה על ההמצלות החמות,אני מעריך זאת מאוד.

ולפותח השרשור

המחיר כולל סט תזמון מקורי

משאבת מים חליפית

נוזל קירור

ועבודה.

אורן

• תוכן חדש...