Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4872 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

היום נסעתי בבוקר למוסך כדי לבצע טיפול + החלפת רצועת תזמון, ככול הנראה פגשתי את מר מרפי בדרך ובאמצע הדרך האוטו כבה ולא נדלק יותר.

לאחר גרירה של האוטו למסוך ובדיקה במוסך התברר כי ככול הנראה נשבר רינג' באחת הבוכנות והנזק גדול מאוד.

המוסכניק המליץ לי להחליף למנוע משופץ בעלות של 2200 ש"ח + עבודה ומע"מ יצא 3500ש"ח.

לא יצא לי להחליף מנוע בחיי ויש לי מס' שאלות:

1. האם לדעתכם אין מנוס מהחלפה?

2. אני מחליף למנוע משופץ לא חדש איך אני יודע שאני לא שוב מכניס את הראש למיטה חולה? (האם יש אחריות של המוסך על המנוע?).

3. מה לגבי המס' מנוע החדש, האם אני צריך לתרוצץ ולעדכן את זה במשרד הרישוי?

כל טיפ אחר בנוגע למצב מקרה שלי אני אשמח לקבל.

תודה

נתיב

פורסם

1. לא יכולים להגיד לך - צריך תמונות ולדעת מהי גודל הנזק.

2. יש יבוא ויש משופץ.עדיף יבוא ואם אין אז משופץ.

המחיר שהצגת נשמע סביר. רק דוודא שאכן המנוע עבר שיפוץ ושזה לא מפירוק.

אחריות בד"כ נותנים ל - 3 חודשים. תבקש לשישה יוכל להיות שתקבל.

אגב, אם המנוע המשופץ דפוק או שיש בו תקלה רצינית רוב הסיכויים שהיא תלך במהלך תקופת האחריות ואז אתה מכוסה.

יש בזה הרבה עניין של מזל.

3. המוסך יתן לך שטר מכר למנוע ובטסט אתה תסדיר את הנושא במכון טסטים ושנה הבא תראה כבר את מספר המנוע החדש ברשיון (ויהיה גם רשום שהוחלף מנוע).

בהצלחה.

• תוכן חדש...