Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אז כך אני צריך לחבר לרדיו דיסק שלי לאחד מהחוטים פלוס קבוע כלומר זה שמביא מתח גם כאשר אין סוויטץ אני צריך פלוס קבוע כדי שההגדרות לא יתאפסו כל פעם אז כך להעביר דרך המצבר זאת הבררה האחרונה אז איפה אני יכול למצוא פלוס קבוע

חשבתי אולי לחבר לנורה של האזקה שמהבבת כשר האוטו מחובה והאזקה נדרכה אבל כאשר אני פותח את האוטו ומכבה את העזקה אז הורה מפסיקה לפעול וכבר אן פלוס לכן זה לא יתאים אני צריך פלוס קבוע

אשמח לשמוע רעיונות לפני שאני יעביר מהמצבר

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
אז כך אני צריך לחבר לרדיו דיסק שלי לאחד מהחוטים פלוס קבוע כלומר זה שמביא מתח גם כאשר אין סוויטץ אני צריך פלוס קבוע כדי שההגדרות לא יתאפסו כל פעם אז כך להעביר דרך המצבר זאת הבררה האחרונה אז איפה אני יכול למצוא פלוס קבוע

חשבתי אולי לחבר לנורה של האזקה שמהבבת כשר האוטו מחובה והאזקה נדרכה אבל כאשר אני פותח את האוטו ומכבה את העזקה אז הורה מפסיקה לפעול וכבר אן פלוס לכן זה לא יתאים אני צריך פלוס קבוע

אשמח לשמוע רעיונות לפני שאני יעביר מהמצבר

בצמת חוטים שמגיעה לרדיו יש פלוס קבוע DUHH...

איציק

Deepal S05 MAX MY26 272Hp 
   Citroen Berlingo XTR MY17
 1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם

אך אני מזהה אותו??

כרגע החוט שאני צריך לחבר לפלוס קבוע מחובר לאחד החוטים שנימצא בצמא של החוטים לרדיו אבל זהו פלוס שנותן מתח רק כאשר יש סוויץ והחוט צבע כחול

תוכל לפרט בבקשה אך אני מאתר את החוט שאתה מדבר עליו אני פשוט לא רוצה לעשות איזה קצר

תודה

http://photos.walla.co.il/sagishu <--אלבום תמונות של הרכב
פורסם
אך אני מזהה אותו??

כרגע החוט שאני צריך לחבר לפלוס קבוע מחובר לאחד החוטים שנימצא בצמא של החוטים לרדיו אבל זהו פלוס שנותן מתח רק כאשר יש סוויץ והחוט צבע כחול

תוכל לפרט בבקשה אך אני מאתר את החוט שאתה מדבר עליו אני פשוט לא רוצה לעשות איזה קצר

תודה

כמה אפשרויות:

1. אתה יכול לנסות לקרוא בשמו, אולי הוא יענה

2. אתה יכול להשתמש בוולט מטר לבדיקת מתח

3. אתה יכול להשתמש בנורת ביקורת

4. אתה יכול לנסות לעשות קצר עד שהאוטו ישרף - וכך תדע שזה הפלוס.

5. אתה תמיד יכול לסלול חוט חדש מהמצבר ישר לרדיוטייפ עם פיוז בהתחלה.

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

פורסם
כתוב עליו DUHH... ???

ואין לי את כל האביזרים שהזכרת אני לא חמשלאי רכב אז אפשר פתרון יותר פשוט

אין לך נורת ביקורת?

אם אין לך נורת ביקורת אל תעשה את העבודה לבד... קרא לחבר שמבין, שלם טיפה כסף למישהו ותקדח לו בראש/תעזור לו להתקין...

נורת ביקרות היא הכלי הכי בסיסי שיש. נורת ביקורת היא.... מנורה + חוט. אם אינך מכיר את דרך הפעולה והעבודה איתה (חשמל רכב בסיסי ביותר!!), אנא, לטובתך, טובת נוסעיך וטובת הרכב, אנא אל תעשה את זה לבד!!! אתה תשרוף את הטייפ/אוטו/ידיים שלך...

אל תהיה לי "דן חסכן", שלם 60-70 ש"ח למישהו ותראה מה הוא עושה!

גילי

מחפש בלוק מנוע V8 לתרומה וגם מחסן למכוניות שלי

האם זה נכון שחמישה מכל ארבעה אנשים מתקשים במתמטיקה ?

הציבור מטומטם, ולכן הציבור משלם...

פורסם
כתוב עליו DUHH... ???

:roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :roflmao: :screwy:

זה קיצור של Don't U Have Haver או מישהו אחר שיעזור לך...:roll:

נורת ביקורת עולה 10 שקלים ועוד קורעים אותך.

תעשה טובה לעצמך ולאוטו. או שתקנה כלים מתאימים ותלמד באופן מסודר , או שתלך לחשמלאי רכב/מתקין ותשלם לו. חבל על הנזקים שתעשה לרדיו ולמערכת החשמל.

פורסם
ומה אם אני יחבר לפלוס של הקודנית הקודנית תמיד מופעלת גם כשהאוטו מחובה

מה אתם חושבים?

אם אתה מתעקש להיות חאפר, אז תעשה מה שאתה רוצה.

השירשור ננעל.

(המלצה, חבר את הפלוס לפנס איתות ותשאיר את הוינקרים עובדים כשאתה עולה הביתה :mm_tongue:)

איציק

1.6
HDi 100Hp Automatic

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 7949 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.
  • תוכן חדש...