Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

ניו יורק בפחות מ-48 שעות

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4859 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

וותר גם על הסנטרל פארק, בסה"כ מדובר על גינה ענקית (פי כמה מפארק יהושע). אחלה מקום, אבל לא בביקור הזה.

קוריוז קטן וסטיה מהנושא - פארק יהושוע גדול מהסטנראל פארק. אמנם במידה שולית - ההפרש קצת פחות מ-100 דונם, אבל הוא לטובת תל אביב

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מתוך ויקיפדיה ואתר חברת גני יהושוע

סנטרל פארק- 3.4 קמ"ר, כלומר 3400 דונם

פארק גני יהושוע- 3 קמ"ר, כלומר 3000 דונם

לפי הנתונים האלו סנטרל פארק גדול יותר

Heaven is where the police are British, the cooks French, the mechanics German, the lovers Italian and it is all organized and run by the Swiss

Hell is where the chefs are British, The mechanics French, the lovers Swiss, the police German, and it is all organized and run by the Italians

פורסם

עם כל הכבוד ללוקל פטריוטיות, זה די טפשי לשחק עם האמריקנים במשחק "למי יש יותר גדול".

ולעניין טיול בזק בניו יורק, אני סבור שטיול מאורגן במנהטן באוטובוס תיירים הוא טוב להתרשמות ראשונית בלי להתיש את הרגליים. אחר כך אפשר להתמקד לפי נושאי העניין (אמנות, תיאטרון, תעופה, אוכל, קניות).

תיעזר ב- trip advisor.

למי שנוסע לניו יורק בסוף מרץ- תחילת אפריל: http://www.autoshowny.com/

פורסם

פארק יהושע, לרגע חשבתי שמדברים על JOSHUA PARK (שהוא טיפה'לה יותר גדול. נראה לי בגודל של ישראל בערך :-P). גני יהושע, להבדיל...

לדעתי - בעיר כמו ניו-יורק יש אתרים, ויש את העיר עצמה. ביומיים אי אפשר לראות הרבה אתרים, אבל אפשר לספוג אווירה של העיר. את האווירה אפשר לתפוס בטיימס סקוור - חובה לשעות הערב עד שעת כיבוי אורות (שלך, לא של הכיכר) תחושה אמיתי שאתה מגיע למרכז העולם. במרכז הכיכר יש לעתים מיני ארועים, הופעה כזו או אחרת, תמיד יש אקשן. אם אתה לא אנין טעם יתר על המידה, ומחפש לאכול ארוחת ערב ב"אווירה ניו יורקית" ולאו דווקא את הטופ הקולינארי, אז תוכל לעשות מה שעשיתי עם חבורת קנדים בביקור האחרון בעיר - ירדנו להארד רוק קפה להוריד כמה בירות, ואח"כ המשכנו ל-BUBBA GUMP לארוחת שרימפס ודגים שהיתה, באופן מפתיע לאור מראה ה"מלכודת תיירים" של המקום, מצויינת.

במשך היום, אני כן ממליץ לרדת לקצה הדרומי ולעשות סיבוב בוול סטריט (הבורסה כמובן סגורה בסופ"ש), גראונד זירו והאזור. גם כן, בעיקר בשביל האווירה, שהיא שונה שם מאשר במרכז/טיימס סקוור.

אם אתה כן בענייני שופינג, אני חושב שמייסי'ז שווה ביקור - הכל, אבל הכל, במקום אחד - אם אתה עושה את זה, לך קודם לשרות לקוחות להוציא כרטיס הנחה בהצגת דרכון. התור קצר וחוסך 10% למיטב זכרוני. וושינגטון לא זכורה לי דווקא כאתר שופינג מיוחד (והעיר לדעתי לא זולה יותר מניו-יורק) אלא אם אתה מתכוון לנסוע מחוץ לעיר לאיזה אאוטלט, שאז סביר שתמצא אכן דילים עדיפים.

המסעדה הכי מומלצת בניו-יורק - בגדר חובה - BLT PRIME ברחוב 22 איסט, מס' 111. חובה חובה חובה. מעט יקרה אבל פאק איט, אין סטייקים כאלה בארץ, אין לחם גבינה כזה בארץ, הכל שם אדיר. הגעתי לשם בעבר עם מקומיים שמכירים את כל הסטייקיות של העיר, ומאז בכל ביקור בעיר אני מגיע לשם לפחות לארוחה אחת.

אני כעקרון בביקור קצר כזה בעד להמנע ממקומות עם תורים ארוכים - אמפייר סטייט בילדינג, פסל החירות וכו' - יחכו לפעם הבאה (תלוי באל קעידה כמובן).

לגבי מלון - אם אתה מתעתד לעשות שופינג בעיר, רצוי מלון בעיר שתוכל לקפוץ באמצע היום, לאחסן דברים ולהמשיך לטייל. אם לא - אתה ממילא תסתובב כל היום עם הדברים עליך, ואז לא ממש קריטי מיקום המלון. רק תביא בחשבון זמני נסיעה שיכולים להיות ארוכים. בביקור האחרון עבדו במנהרות והתנועה גם בוויקאנד היתה איומה, שעות של המתנה (עד כדי כך שטיסת אל-על התעכבה בשעתיים כי הטייסים נתקעו בעיר). בניו יורק אתה אף פעם לא יודע מאיזה כיוון זה יגיע...

ערן | חבר IAROC - הבית לבעלי וחובבי אלפא רומיאו* - נפגשים כל יום שישי בהרצליה פיתוח!

*וגם אבארט :)

פורסם

בקיצור - הוואחש צריך להגיד מה מעניין אותו. אפשר להסתובב בעיר הזו חודש ולא למצות אותה.

אם כבר שופינג מעניין (בעיקר בגדים ונעליים, השאר לא כזה להיט לדעתי. הפרש המחירים באופן רגיל קטן מדי לעומת הסיכון במכס וחוסר האחריות בדברים אחרים), יש את האאוטלט של ג'רזי גרדנס ממש קרוב לניוארק, עם מבחר חנויות מצויין. משם ישר למטוס, סידור לא רע (שים לב לא לצאת בסביבות חמש משם, אחרת תעמוד בתור שעה).

פורסם

הוואחש (תודה שמר) חזר מהעבודה מאוחר ולא התעסק בזה במהלך היום, למרות שרציתי לסגור את נושא המלון.

נראה לי שברגע שאדע מה המלון שלי, אוכל להעריך כמה זמן יהיה לי בימים ו' ו-א' ואחליט בהתאם מה לעשות בשבת.

אני לא חושב שאעשה קניות בעיר, את הקניות אשמור לווירג'יניה, שם אהיה עם רכב ולו"ז פנוי בכמה ערבים.

בהמשך השבוע אשים את המקומות על מפה כדי שאוכל "להכיר" את העיר ולתכנן את הסיור.

• תוכן חדש...