Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4879 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יד2 בדרך כלל פותר את הבעיה. בהצלחה.

שמעון תמיד היה חזק בלחיצות, עוד כשהיתה לו המאה שש ראלי היה עושה רכבות מטבריה לת"א.
- רזמל על שמעון פרס :-D
פורסם

אני דווקא מעריך את הבחור ואת הצעד שהוא עושה.

רכב חדש, בחור צעיר שקנה, כנראה בהלוואה (אתה לא חייב לאשר או להכחיש), מבין שהנושא קצת גדול/כבד עליו, או שהנסיבות או החשיבה השתנו, עדיף למכור עכשיו ,כמה שהפסיד הפסיד, ולהכניס את הכסף לבנק.

מקסימום לקנות משהו הרבה יותר פשוט.

עוד יגיע זמנו להתחדש שוב ברכב חדש.

זה לא חכמה אם יש איזה שינו בסטטוס או בנסיבות החיים לאמר " את ירידת הערך כבר הפסדת, תשאר עם הרכב". זה לא שהוא מוכר אחרי שנה כדי לעבור למשהו אחר חדש. הוא זקוק לכסף.

החלטה נכונה ונבונה חבר.

במה אני מתגלגל ?

פורד פוקוס 2012

פורד פיאסטה 2012

פורד מונדאו 2011

פורסם

הלקח לחיים שווה לפותח הדיון יותר מה-20K שהוא "הפסיד".

ההבנה שרכב זה לא רק עלות הקניה, אלא גם הריבית של ההלוואה, אגרות, ביטוחים, תחזוקה וכמובן העלות הארורה של הדלק שמשום מה נשרף הרבה יותר מהר ממה שהיצרן הבטיח.

ואז הוא מגלה שהחלומות שלו לשדרג למערכת סטריאו חלומית, שזה כולה עוד 10% מעלות הרכב, חופר לו עמוק לתוך הבור שנפער כבר בחשבון. כי 2000 ש"ח לרמקולים נראים מעט לעומת 80K לפני הרכישה, אבל זה כל כך הרבה אחריה...

אבל הייתה לו חווית הקניה והיה לו רכב חדש וגם קיבל שיעור חשוב בכלכלה. השיעור הזה עשוי לחסוך בעתיד המון כסף.

פורסם
חברים יקרים, קחו את החיים בפרופורציות! זה רכב, סופו של יום, בשורה התחתונה, זו מכונה.

ברגע שרכב פוגע בחיים שלך כלכלית אז שיהיה להתראות.

ובקשר לפותח השרשור - אתה עושה טעות, את הירידת ערך ספגת, יירד עוד אבל זה מה שקורה כשקונים רכב חדש, ״בתול״ להגדרתך.

ושאף אחד לא יבין בטעות שאני לא מצטער על מכירה של רכבים, אני מוכן לשלם הרבה כדי להחזיר לעצמי את ה205 שהייתה לי במצב שהיא הייתה בו, אבל זה לא ייקרה, וזה מה יש, מתמודדים עם זה.

מזכיר לי את משפחתינו,לפני יומיים עשינו טרייד על ה SC 1.6 באחת חדשה הדגם הססטנדרטי ב 70 K אני אישית הייתי מאוד נגד כי מאוד נקשרתי לרכב, ואומנם מדובר בעלייה של שנתיים , אבל בהרבה פחות אוטו, להוסיף היינו צריך סכום זעום ( לא עולה על 2 ספרות,בערך מחיר של ארוחה במקדונלדס :) ),הכניסו את הרכב לבדיקה בקומפיוטסט יצא חדש, כשיצא הבוחן לנסיעת מבחן לי אשית זה נורא צבט, אבל בשורה תחתונה זה רק ברזל אחינו, שחרר אין לך מה לפתח רגשות לאוטו תהיה בטוח בדבר אחד, לו אין רגשות לאף אחד.

פורסם

תודה לכולם על הניחומים,הרכב נמכר היום ב77K כולל הרמקולים ובלי המגברים ושאר חלקי המערכת.

----------------------------------------------------

HU:JVC746,COMP FRONT:MOREL HYBRID 6.5,COMP BACK:MOREL DOTECH 6.5,AMPS:TRU S44,TRU S500,SUB:MOREL ULTIMO SC 12

פורסם
“Life is tough, then you die”

צריך ללמוד להיפרד מחפצים.

רק לאחרונה זרקתי לפח המחיזור אנציקלופדיה שלמה של בריטניקה, כל מיני ספרים וחובורת שלי עוד מיימי בית הספר. בשלב מסויים חייבים להבין שחייבים לשחרר דברים אחרת זה לעולם לא ייגמר. אגב, יש כזו הפרעה של אגירת חפצים ויש אנשים שזה ממש אבל ממש בעייתי אצלם עד כדי כך שכל הבית מפוצץ בגאנג שפשוט אי אפשר לזוז.

לגבי כל אלה שטוענים שזה רק מכונה הם צודקים בהחלט. אם פותח השירשור היה אומר שזה רכב שהם קנו מהחברה והרכב בן 30 שנים ומעלה והוא לא מסוגל למכור הייתי מבין אותו בהחלט. לגבי רכב שהיה אצלך רק מספר שנים בודדות זו לא צריכה להיות ממש בעייה.

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

יום לפני המכירה, קח את הרכב לארוחה.

תזמין יין. תשקה אותו. אח"כ כוסית וויסקי.

בארוחה פנק אותו עם סטייק טוב ועסיסי.

אחרי הארוחה קח אותו לקולנוע. תראה לו את האחרון של ברוס וויליס.

אחרי הערב המפנק, תגיד לו שנגמר. לפני שהוא יגיד משהו...תגיד לו זה לא אתה זה אני.

הוא יבין.

למחרת תמכור את הרכב. אחרי המכירה אל תתקשר לברר שהכל בסדר.

זהו.

• תוכן חדש...