Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

החשמל של האמריקאים האלה!

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4863 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם
בכל סניף של הום סנטר / אייס תוכל למצוא שנאי של 220 ל110 וולט , עלות ממוצעת 40 ש"ח .

חיפשתי בחנות חשמל ותאורה, היחיד שהיה להם עלה 100 ש"ח.

Ford Focus estate ; Subaru XV

פורסם

ממירי המתח הקטנים של 220/110 אינם מתאימים לשנאי של הרומבה, אל תבזבז על זה כסף.

נסה את המרת המתח לפי המדריכים הפזורים באינטרנט, אחרת הזמן לעצמך שנאי ייעודי מאיביי. מערכת הטעינה של הרומבה רגישה לסוג השנאי ואם יש לך אחד לא מתאים, לא תהיה לך טעינה.

פורסם

מעניין לדעת, בכל אופן, דרך הפעולה שנברחה היא לעשות את המוד לפי המדריך שפורסם כאן ואם זה יפוצץ את הבית, נזמין אחד מאי-ביי.

עריכה: בונ'א! שמר ענה לי בשרשור, פעמיים! זה כמו לקבל כיף מחד-קרן. אני מרגיש כמו גרופית

פורסם

עדכון: החלקים הוחלפו. הולחמו והכל טוב ויפה.

החלקים שקניתי הם לא בדיוק מה שהומלץ במדריך אלא קבל 47uF 350v (במקום 400) שלפי החישוב במדריך הוא אמור להיות בסדר, כי הוא צריך להיות מעל 339, הבעיה היחידה היא שמרווח הבטיחות שלו קטן ב50V. כמה זה קריטי?

הווריסטור שהותקן הוא עד מתח של 250V (במקום 275). שוב, מספיק כדי לעבוד עם רשת החשמל הישראלית אבל שוב, מרווח בטיחות קטן יותר.

עכשיו שאלה: מדדתי מתח ביציאה מהמטען ולפי המדריך שפורסם כאן הוא אמור היה להיות 22.5V. אני מקבל משום מה רק 15.8. מישהו יכול לאשר שזה בסדר או שזה לא תקין ואני אצטרך למצוא חלקים אחרים ולהלחים שוב?

*הבית, דרך אגב, לא התפוצץ.

• תוכן חדש...