Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

    היי, היי אתה (או את) שם!

    אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

    אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

    אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.
     

BMW 318 קבריולט 1998 - 1996


dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4905 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

רצון אז לרכוש כזו,

אבל מעוניין לשמוע קודם כל בעלי דעה לגבי הרכב, יותר בכיוון של מחלות ידועות, ממה להיזהר

אחזקה וטיפולים - עלויות וכו'...

אמינה או לא?

פשוט מעוניין לדעת לאן אני ניכנס והאם אני מוכן לזה

וכו' וכו' וכו'

ואם אפשר נתוני צריכת דלק (פחות קריטי, מכיוון שהנסועה לא תהיה גדולה במיוחד, אבל כמו שאמרתי מעוניין לדעת לאן אני נכנס)

עלויות ביטוח

 

 

מעוניין לשמוע כל מה שיש לכם לומר

 

תודה

אופיר

פורסם

אוח אוח אוח,דברתי רבות לאחרונה על סידרה 3 E36,

בראש ובראשונה,אתחיל ואומר שלך תמצא קודם דוגמא טובה ואיכותית ומבלי שעברה התאסלמות קשה.

נגיד ומצאת,מה בעצם אתה מקבל,

גג נפתח,בשילוב עם סמל נחשק, זה בהחלט יכול לעשות פוזות על פרחות בבת ים או על מתדלקים ערבים בסונול ולמען האמת לא הרבה מעבר.

מנועים ישנים וחלשים בשילוב עם תיבה אוטומטית שדיי מסרסת את המנוע שגם ככה ההספק שלו דיי נמוך כשהיה חדש.

סך הכל אני מאוד אוהב את הE36, אני חושב שזאת הסדרה 3 המוצלחת מכולן והנאה מכולן,איכות בנייה מעולה,אמינה מאוד אם טופלה באופן מקצועי,וכמובן מתנהגת מדהים עם הגה מתקשר והנעה אחורית דיי סלחנית (מה שמאפשר לנהגים שהם לא שומכאר גם להשתעשע מבלי להכנס לצרות מיותרות),וכמובן הדובדבן שבקצפת המנועי שש ציל' הנפלאים!

 

לצערינו,לE36 קבריו אין הנתהגות מדהימה יותר (כי אין גג),ואין מנוע מדהים רק 118 סוסים (ותוספת משקל בשל העדרות הגג).

אז כמו שאמרתי,מה שנותר הוא שילוב של גג נפתח וסמל נחשק.

 

לגבי עלויות,

אחת שמורה טובה אני מאמין תעלה בין 35-45 תלוי במצב,

ביטוח דיי יקר אני מאמין מבשל המותג בישלוב עם גג נפתח.

טיפולים,טיפול קטן באיזור האלפייה קצת פחות טיפול גדול בכיף יכול לחצות את ה2K. מרווח טיפולים דיי נוח של 15K.

סך הכל לדגם אין מחלות מיוחדות מלבד משאבת מים שנוטה להתפגר (נא לשים לב)

אך עם זאת הייתי שם לב לכל פיסס קטן כמו קרעים במושבי עור,גומיות שחוקות,לבדוק את הגג היטב!,תושבות מנוע,והכי חשוב תיעוד טיפולים במוסך ב.מ.וו מומחה או מורשה!

ולסיכום,

עדיף להתאמץ עוד טיפלה,ולקנות 328 קבריו,לפחות תקבל עוד משהו מעבר לפוזה וזה מנוע נפלא (וצריכת דלק רעה מאוד) :)

Porsche 944 turbo

×
×
  • תוכן חדש...