Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• תגובות 192
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם
הכתבה לא רלוונטית כרגע. מה שרלוונטי זה העיקשות המטופשת שלך שגם האופנוען אשם.

אז בוא נבצע את הניסוי שהצעתי, ותגיד לי אם אתה אשם בתאונה שלך או לא... מתאים?

תוכיח לי ולפורום שזה שלא נסעת מהר- גרם לזה שלא מתת. ואם טעית- הרווחת זר יפה.

אתה כותב כמו ילד שלא נהג אף פעם על אופנוע .

על אופנוע נמצאים בחלק השמאלי של הנתיב בד"כ בנקודת ה 3/4 של הנתיב כך שיש לך כמעט חצי נתיב ויותר להגיב לתנועה של משאית שגם לה יש יכולת תמרון מוגבלת יחסית לרכבים אחרים כך שבד"כ יש זמן להתחמק , במקרה הזה כתבו בכתבה שהאופנוע התנגש בחלק האחורי של המשאית ולא בצידה אז הדוגמא שלך אינה רלוונטית.

פורסם

על אופנוע נמצאים בחלק השמאלי של הנתיב? אני דווקא נמנע מלעשות כך, לא רוצה שנהג שבא ממול יסטה קצת מהנתיב ויכנס בי חזיתית

וגם אם התאוריה שלך נכונה, אולי זהו נסיון התחמקות ימינה של רוכב האופנוע וכך הוא נכנס בה מאחורה?

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם
על אופנוע נמצאים בחלק השמאלי של הנתיב? אני דווקא נמנע מלעשות כך, לא רוצה שנהג שבא ממול יסטה קצת מהנתיב ויכנס בי חזיתית

הנטייה הטבעית היא להיות באמצע , בד"כ אמצע הכביש סופג את נזילות השמן וכו.. אז נשאר לך בחור בצד הימני או בצד השמאלי לאמצע . לאופנוע כדאי לרכב במהירות היא בערך ב 10% גבוהה יותר מזרימת התנועה ולכן הוא יהיה בעקיפה איטית מתמדת ולכן עדיף להיות בצד השמאלי כדי להתרחק מהרכבים שאותם עוקפים .

יש עוד כמה נימוקים טובים אבל אלו מספיקים .

פורסם
אתה כותב כמו ילד שלא נהג אף פעם על אופנוע .

על אופנוע נמצאים בחלק השמאלי של הנתיב בד"כ בנקודת ה 3/4 של הנתיב כך שיש לך כמעט חצי נתיב ויותר להגיב לתנועה של משאית שגם לה יש יכולת תמרון מוגבלת יחסית לרכבים אחרים כך שבד"כ יש זמן להתחמק , במקרה הזה כתבו בכתבה שהאופנוע התנגש בחלק האחורי של המשאית ולא בצידה אז הדוגמא שלך אינה רלוונטית.

עכשיו אני מבין את הציטוט המפורסם של מארק טווין: "לעולם אל תתווכח עם אדיוט. הוא יוריד אותך לרמה שלו וינצח בזכות הנסיון"

את הוויכוח המיותר אני לא ממשיך איתך. אתה לעולם לא תבין כמה אתה לא מבין כלום...

תמשיך לחיות בעולמך הצר, ואני מאחל לך רק בריאות.

hagggg55 כתב:

ברשותי אייפון 3gs 32 גיג'ה בערך כ3 חודשים ואין ספק אני נהנה איתו ברמות מטורפות

אני מציע לנסות יחסי מין, לשם קבלת פרופורציה.
פורסם
מתוך הכתבה:

"נהג המשאית בן ה-53 הוא בעל 40 הרשעות תעבורה קודמות, אב לשישה אשר פוטר מעבודתו זמן קצר לפני התאונה. במהלך חייו חווה אירועים טראומטיים קשים ובנוסף לכך, לפני כעשור נפטרה ביתו מאירוע לב, אשתו חולה ובנו סובל משיתוק מוחין".

יסלחו לי אלה שיש להם חיים קשים אבל, את מי מעניין שהוא בן 53 ? את מי מעניין כמה הרשעות קודמות יש לו ? את מי מעניין כמה ילדים הוא הביא לעולם ? את מי מעניין אם הוא מובטל ? את מי מעניין אם הוא חווה אירועים טראומטיים ? את מי מעניין שביתו נפטרה לפני עשר שנים ? ואת מי מעניין שאישתו חולה והבן סובל משיתוק מוחין ? ואיך לכל הרוחות כל זה קשור לעובדה שהוא סיים חיים של בן אדם שאפילו את ההזדמנות לחיות חיים קשים כמו של הנהג לא תהיה לו.

להרוג בן אדם בכביש ולצאת כל כך בזול ?

מסכים איתך למעט ההרשעות הקודמות. עצם זה שיש לו 40 הרשעות ועדיין יש לו רשיון זה בזיון מטורף

עוד ערימת תגובות מהמותן של אלה שלא ראו את החומר שהיה לפני השופט כולל התנהגות האופנוען.

חשבתם על זה שאולי הוא האשם במותו יותר מהמשאית שעשתה 100 עבירות אבל לא יכלה למנוע שטויות מהסוג שאנחנו רואים אופנוענים עושים כל הזמן ? חשבתם על המהירות שלו ? אופנוע גדול קונים רק, ר ק , המשוגעים למהירות. לי קורה הרבה שאופנוע מופיע בחלקיק שניה מאז ראיתי מראה נקיה ויצאתי לעקיפה . נראה אחד, אחד, שיגיד שלא קרה לו.

מהירות הורגת. יותר מהכל.

כמה חבל שאתה טועה, ובגדול. מהירות אפילו לא נמצאת בראש רשימת הסיבות לקטל בדרכים. רוצה אספר לך מה כן? חציית קו הפרדה רצוף. בדיוק כמו שקרה פה! שיו, איזה קטע!!!

igalr: אני קורא את ההודעות שלך ולא מסוגל להבין איך בנאדם יכול להתעלם בכזו בוטות מהמציאות, ולהתפתל ללא גבול. בטח על מקרי דקירה אתה אומר שהקורבן אשם, כי הוא נדחף על הסכין של הדוקר :|

רגל וחצי, 4 כ"ס.

מדוע לא כדאי לקנות פרארי:

אין תא מטען (כן, כן).

פאקינג אביר בסיאט לבנה.
פורסם
מסכים איתך למעט ההרשעות הקודמות. עצם זה שיש לו 40 הרשעות ועדיין יש לו רשיון זה בזיון מטורף

כמה חבל שאתה טועה, ובגדול. מהירות אפילו לא נמצאת בראש רשימת הסיבות לקטל בדרכים. רוצה אספר לך מה כן? חציית קו הפרדה רצוף. בדיוק כמו שקרה פה! שיו, איזה קטע!!!

igalr: אני קורא את ההודעות שלך ולא מסוגל להבין איך בנאדם יכול להתעלם בכזו בוטות מהמציאות, ולהתפתל ללא גבול. בטח על מקרי דקירה אתה אומר שהקורבן אשם, כי הוא נדחף על הסכין של הדוקר :|

אין לך מושג בכמה זמן הוא צבר 40 עבירות , אולי כל העבירות הן עבירות מהירות שלשיטתך לא נמצאות בראש רשימת הסיבות.

מאיזה מציאות אני מתעלם ? אני מתייחס לכתוב בכתבה וחלק מהכתוב לא מסתדר לי אם לך הכל מסתדר אז החיים שלך פשוטים .

פורסם

כמות העבירות שלו דווקא לא כל כך מטרידה. מדובר על אדם אשר נוהג למחייתו (ככל הנראה) אשר נוסע הרבה יותר מרובנו. בנוסף, אנחנו לא יודעים באיזה פרק זמן הוא צבר אותן וכמו כן לא ידוע לנו מהו טיבן של אותן עבירות.

igalr, לא ניתן לדעת מה בדיוק קרה שם, אף אחד מאיתנו לא היה בזירת האירוע בזמן אמת, אך דבר אחד ברור: הגורם לתאונה הוא נהג המשאית והוא גם נמצא אשם בבית המשפט. מנקודה זו נפתח הדיון והוא התמקד בעונש (או לא עונש) שקיבל אותו נהג משאית.

* מועדון אלפא רומיאו הישראלי IAROC *

פורסם

יגאל אתה כזה מומחה במצבים תאורטיים הא? הנה לך מצב אחר:

אני קורא לו - העובדות:

http://www.courts.co.il/899927/%D7%9E%D7%93%D7%99%D7%A0%D7%AA-%D7%99%D7%A9%D7%A8%D7%90%D7%9C-%D7%A0'-אלמקייס

בקצרה: המשאית שברה שמאלה לתוך מעבר בטחון בשעה 17:00 ממזרח למערב על כביש 1.

האופנוע נכנס בה בחלקה האחורי של דופן שמאל.

אם אני מבין נכון, מדובר על נקודה בכביש שבה יש עיקול בירידה, אם נניח סטטיסטית שהבחור רכב על קטנוע 250 (הנפח הנפוץ ביותר בבינעירוני), הוא לא נסע מהר יותר מ120 קמ"ש בנקודה הזאת. הבעיה שבירידה, בעיקול, על כלי עם יכולת דינאמית סבירה מינוס, עם רוכב ברמת רכיבה ממוצעת - אין לו סיכוי.

אולי אם היה רוכב "קרבי" על אופנוע ספורט - היה מצליח לחמוק.

לצורך העניין - אני לא יודע אם זה ידוע לחברים פה או לא, אופוע סופרספורט בנפח 1000 סמ"ק (יאמהה R1 למשל) הוא המקביל האופנועני לפרארי אנזו, קטנוע 250 זה קיה ריו. לרובם אין ABS והקטנועים הנמכרים ביותר בארץ מיוצרים בטאיוון.

לחיימי שהגיב כאן קודם אני רוצה להגיד, שגם מכונית כמו גולף GTI קונים כי 1600 אוטומט זה משעמם. אבל אולי במקרה שלך יהיה יותר רלוונטי לדבר על סריגה... מה לעזעזל אתה עושה בפורום רכב?

בתאריך 13.7.2020 בשעה 17:22, pl7410 כתב:

זו בכל זאת מדינה שמסתמכת על טמטום כמשאב לאומי

לפני 5 שעות, HybridBoy כתב:

תיבה טובה סטייל DSG

פורסם
כנראה שאתה לא מבין שאין ויכוח.

מה שאתה לא מבין שבכלל לא בטוח שהוא הורשע בעבירה אחת או שתיים או שלוש או ארבע פרט לעבירת המתה שלא ברור מהכתבה מהיא.

אני לא יודע מה זה "עבריין דיי כבד" זה משהו שסתם המצאת בשביל הפרובוקציה כמו שהמצאת שהוא הורשע ב 4 עבירות וכמו שהמצאת שאם אופנוע היה בהתאם לתנאי הדרך עדיין היה נפגע .

אלוהים אדירים.

יגאל, אתה יודע מה זה ויכוח? יש פה כמה משתמשים שטוענים שמי אשם (וכך גם לפי פסק הדין) בתאונה הוא נהג המשאית, בגלל העבירות שהוא בצע. מנגד, חיימי ואתה טוענים שהאשמה היא (גם \ בלעדית) של האופנוען. שיחה בה שני צדדים או יותר מציגים טענות הסותרות זו את זו היא ויכוח. מה שאתה עושה על גבי חמישה עמודים של פורום זה להתווכח. למה? שאלה טובה, כנראה שאין עליה תשובה.

נמשיך הלאה: אני לא טענתי שהוא הורשע בX עבירות, טענתי שהוא בצע X עבירות, על סמך הכתוב בכתבה המצורפת בתחילת השרשור, שמצטטת את פסק הדין. זה גם לא מעניין אותי אם מבחינת ההרשעה הX עבירות שהוא בצע נחשבות הרשעה אחת או 100. זה מעניין אותי שהוא צפצף על החוק והרג בן אדם. אותך כנראה זה לא כ"כ מדאיג. מעבר לכך, המשפט הזה שלך הוא משפט סתום, כי הוא פשוט לא אומר כלום. אתה מנסה להכנס למשחקי מילים שלא מובילים לשום מקום. בשפה הכי פשוטה שאפשר לנסח את זה: נהג המשאית עשה מה שב*** שלו על הכביש וכתוצאה מכך נהרג בן אדם שבמקרה נסע שם גם. זהו. כאן מסתיים הסיפור. זה לא משנה אם נהג המשאית בצע 10 או 100 עבירות תוך זה. מה שמשנה זה שהוא עבר על החוק ושהוא הרג מישהו. זהו. הניסיון שלך לתת לזה איזו אינטרפטציה מצוצה מהאצבע, כדי להתריס, או סתם כי אתה סולד ממהירות לא מוביל לשום מקום. מצטער.

אכן אתה צודק, "עבריין די כבד" זה לא מושג משפטי. טענתי אחרת איפשהו? מה אתה גם בא לטעון בזה? שאסור להשתמש בביטויים שלא מופיעים במדריך לעורך הדין המתחיל? מדובר בבן אדם שבצע עשרות עבירות והנה בשבילך הציטוט המדויק:

נהג המשאית בן ה-53 הוא בעל 40 הרשעות תעבורה קודמות,

אני גם לא המצאתי ש-"אם היה נוסע בתנאיי הדרך עדיין היה נפגע". אני שאלתי אותך איפה אתה חושב שעובר הגבול. אתה יודע מה ההבדל בין טענה לשאלה? כנראה שלא. מחכה עדיין לנוסחת הפלא של המהירות המומלצת המקסימללית בכל רגע נתון בחיים. מצפה ממך גם שתקים עם חיימי מפלגה, שתפעל להוריד את המהירות המותרת בכבישי ישראל ל20 קמש. ככה כנראה לא יהרגו אופנוענים מבצוע פרסה של נהגי משאיות.

ולסיום:

לפי הבנתי קרה אחד מהשניים קרה :

2) התאונה נגרמה כתוצאה מסטיה מנתיב של

המשאית כשסיפור הפרסה זה תרגיל מסריח של המשטרה כדי לתפור נהג המשאית עד הסוף.

מהתאור בכתבה אני מבין שכנראה שמה שקרה הוא תרחיש מספר 2

שבו נהג המשאית

מבצע סטיה מנתיב כשהאופנוע מצמצם עליו במהירות וסיפור הפרסה נפלט במהלך גביית העדות

אם זה במקום או אם זה בחקירה בתחנת המשטרה , בסיטואציה כזו כל שוטר או חוקר יכול

למשוך בלשון נהג מבולבל שהשמיים נפלו עליו ברגע אחד וזה מבלי להתייחס לאשמה.

אז מה היה לנו?

התחלת את הויכוח כאן כשהצגת את נהג המשאית כמסכן, שנדפק ועכשיו לא יהיה מי שיפרנס את המשפחה שלו. המשכת עם זה שהפלת את האשמה על האופנוען שהעז "לנסוע מהר" (אנחנו עדיין לא יודעים מה זה "מהר", כי אין לנו מספר). התקדמת עוד קצת כשאמרת שבעצם מה שיש בפסק דין ובכתבה זה שקר, ונבנה על מה השמטרה הוציאה מנהג המשאית המסכן, שהיה תחת לחץ. מצאת גם לנכון להסביר לנו שאולי 40 העבירות בהן הוא הורשע הן עבירות של מהירות בלבד.

אתה באמת קורא את מה שאתה כותב? אתה מבין שאתה מגן כאן על בן אדם שהורשע ב-40 (!!!) עבירות תנועה והרג מישהו, רק כי יכול להיות שהמישהו הזה "נסע מהר", מבלי שאתה יודע מה זה "נסע מהר" במקרה הספציפי הזה?

אתה מבין שאתה מאשים את הקורבן? שאתה מצדיק רוצח, שבמדינה מתוקנת לא היה צריך להיות על הכביש כבר שנים, כי "יש לו משפחה שצריך לפרנס"? איכפת לך בכלל מזה שאולי גם לאופנוען היתה משפחה? משהו בכלל מעניין אותך חוץ מהרצון להתווכח, להראות שאתה מבין יותר מהאחרים ולהוכיח לכולם כמה שלנסוע מהר זה רע?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

אז לכל הגאונים אנא קראו את החלטת הערעור המעוותת .

כבר כתבתי בעמוד ראשון למה תוצאת הערעור היא מעוותת בנסיבות העניין.

אבל יש קצת יותר מידע על הנסיבות וכך כתוב :

"כשהגיע המשיב סמוך למעבר הוא הפנה בפתאומיות את הרכב מהנתיב הימני לכוון המעבר כך שהרכב עמד כמעט בניצב לכביש, כאשר חלקו הקדמי לכוון המעבר וחלקו האחורי בנתיב השמאלי. כתוצאה מפניית המשיב חסם רכבו את נתיב נסיעתו של המנוח והאופנוע התנגש עם דופן שמאל בפינה השמאלית האחורית של הרכב. כתוצאה מהתאונה נזרק המנוח מהאופנוע, נחבל בכל חלקי גופו ונפטר במקום."

הדגשתי את החלק החשוב .

ולכל המתלהמים על 40עבירות משנת 1984 שנה שרובכם עוד לא נולדתם.

פורסם

א: אל תתפאר בגילך המופלג, כדי לסדר לך את הפינה, נולדתי הרבה לפני 84, מקווה שזה נותן לי רשות להמשיך בדיון. :?

ב: עברתי תאונה דומה מאוד למתוארת כאן על קטנוע כשרכב החל לבצע פניית פרסה ברח' יצחק שדה בת"א מול סוכנות הונדה וולוו.

יש לי את התמונות המרשיעות שמראות שהרכב רק החל לבצע את הפרסה במקום האסור ובכלל לא היה קרוב לסיימה, אך עדיין ניסיון התחמקותי לשמאלו הביא אותי עד לדלת שלו ומשם האופנוע נזרק כמו כדור ביליארד לשמאל הכביש ואני המשכתי בטיסה נעימה היישר קדימה מעל מכסה המנוע. אז לטענתך שהוא רק התכוון לבצע פרסה אך עוד לא ביצע אותה, העצירה הפתאומית בנקודה אסורה והטיית הרכב מכיוון התנועה מספיקה הייתה לגרימת התאונה, אם היה מציית לשני התמרורים במקום האוסרים זאת, לא הייתה הרי התאונה.

ג: כמובן שהוא טען שנסעתי כמו מטורף ובמהירות מופרזת, אחרת מה הוא יכול לטעון, אני הרי על דו-גלגלי, הופ הטענה הזו עולה וכל רוכבי הדו-גלגלי אוטומטית מקבלים תגית של "מטורף", אוי זה כל כך מעייף לשמוע את זה.

ד: לא נסעתי כמו מטורף ובטח שלא מהר מידי, הוא הורשע בתביעת המשטרה כנגדו ולאחר שנה במשפט נזיקין על הטוטלוס לקטנוע שלי, לי השלום ברוך השם.

ה: אתה לא היית שם, אל תרשיע מנוח ב"מהירות מופרזת" מקריאת כתבה שאולי נכתבת כך ללא קביעה אמתית מהשטח, ללא עובדות, רק כי נהוג לחשוב אחרי המילה "אופנוע" על המשמעות "מהירות מופרזת". מקווה שהבנת, תודה.

אופנוען

פורסם
אז לכל הגאונים אנא קראו את החלטת הערעור המעוותת .

כבר כתבתי בעמוד ראשון למה תוצאת הערעור היא מעוותת בנסיבות העניין.

אבל יש קצת יותר מידע על הנסיבות וכך כתוב :

"כשהגיע המשיב סמוך למעבר הוא הפנה בפתאומיות את הרכב מהנתיב הימני לכוון המעבר כך שהרכב עמד כמעט בניצב לכביש, כאשר חלקו הקדמי לכוון המעבר וחלקו האחורי בנתיב השמאלי. כתוצאה מפניית המשיב חסם רכבו את נתיב נסיעתו של המנוח והאופנוע התנגש עם דופן שמאל בפינה השמאלית האחורית של הרכב. כתוצאה מהתאונה נזרק המנוח מהאופנוע, נחבל בכל חלקי גופו ונפטר במקום."

הדגשתי את החלק החשוב .

ולכל המתלהמים על 40עבירות משנת 1984 שנה שרובכם עוד לא נולדתם.

פשוט לא נופל לך האסימון אה?

בוא תדמיין סיטואציה אחרת: נהג משאית עשה את מה שעשה (זז בתאומיות שמאלה, עבר נתיב ורצה להתחיל לבצע פרסה במקום אסור), ולא היה שם אופנוען, אף אחד לא נהרג. בעולם מושלם, נהג כזה היה מקבל שלילה עד סוף חיים, בלי קשר לכמה עבירות הוא כבר בצע מאז 1984. הבן אדם באופן מודע ומחושב סיכן את כל הסביבה שלו, כי היה לו קשה מדי לנסוע עוד קצת עד למחלף הבא ולבצע את הפרסה שלו שם. אבל אותך כל זה לא מעניין. בעולם המעוות שלך הנהג הזה הוא סתם מסכן שהמשטרה בחרה להציק לו, והוא, המסכן, לא הצליח להגן על עצמו כמו שצריך תחת הלחץ (ומעניין שזו הפעם ה-41 שזה קורה לו במהלך חייו).

יגאל, אתה מגן פה על ערס ישראלי טיפוסי, וזה לא משנה אם הוא נוהג במשאית או בבמוו M5. אני כל יום רואה עשרות אנשים כמוהו עושים פרסה ו\או פונים שמאלה ליד מקום העבודה שלי, כי לא מתאים להם לעשות סיבוב של 5 דק'. כל יום כמעט ויש שם תאונה או כמעט ונדרס הולך רגל. כל יום. לכל אחד מהאנשים האלו יש משפחה, שהם כנראה מפרסנים אותה, חלק גדול מהם עובדים איתי באותה החברה והם אנשים מ אוד נחמדים ונעימים לא עבריינים מאיזה משפחת פשע. עדיין, לכל אחד ואחת מהם מגיעה שלילה לפחות. אבל במקרה של הכתבה כאן זה לא עוד סתם מקרה של מישהו שביצע עבירה בוטה. כאן זה גם הסתיים במוות של בן אדם אחר.

כל דפוס החשיבה שלך הוא מעוות, וכמו שכתבו לך מאפיין את אנשי מתנ"א בעיקר, שבדרך כלל אפילו לא טורחים לעצור את הניידת שלהם ולתת דוח לאנשים שמבצעים עבירות מהסוג הזה וכל מה שמעניין אותם זה אם נסעת ב90 קמש או 91.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

קצת יותר פרטים על הארוע :

ב"כ הנאשם:

שתי העדות מספרות על כך שהמנוח עקף את דליה מצד ימין והיא מספרת שהוא נסע מאוד מהר וגם לורן פטילו טענה שהוא נסע ממש מהר ביחס אליהן.

אני מציינת שסיבת המוות לא ידועה לאשורה. מחוות דעתו של ד"ר זייצב מהמכון לרפואה משפטית, נמצאו בבדיקה תרופות הרגעה וגם נמצאו תרופות של ויגהמקס. לבסוף, סיבת המוות לא ידועה לאשורה. וגם עפ"י דו"ח תפיסה נמצאו בגופו תרופות הרגעה ויכול להיות שחושיו היו מעורפלים.

לגבי עברו התעבורתי – ותק נהיגתו 30 שנה. משנת 2005 אין לו הרשעות, לא ביצע אף עבירה במשך 6 השנים האחרונות וזאת למרות שנהג קילומטרים רבים. רובן המכריע שלה עבירות הקודמות מסוג ברירת משפט.

מי יודע לענות על השאלה :

מה היה דגם הרכב ומה היה דגם האופנוע.

פורסם

יגאל, בא לי להקיא מכל תגובה שאתה כותב.

מקווה שיקרה דבר דומה למישהו שיקר לך ואז נראה אם תצא להגנת העבריין.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

Guest
הנושא הזה נעול לתגובות.

• תוכן חדש...