Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4900 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תלוי לאיזה ילד אתה מתכוון, כזה שלפי החוק חייב לשבת בכיסא מיוחד במושב האחורי, כזה שלפי החוק יכול לשבת בכיסא המיוחד עבורו במושב הקדמי, כזה שצריך רק בוסטר או כזה שלא צריך שום מושב אבל אסור לו לשבת מקדימה...

פורסם

אין חוק שאומר שאסור להושיב ילדים מקדימה, למעט איסור להסיע תינוקות בניגוד לכיוון התנועה ברכב עם כרית אויר לנוסע.

ילד בן 3 מחוייב בהתקן ריסון בהתאם למשקלו, אני מאמין שזה נופל בקבוצה II של מושבי פעוט למשקל 9-18 ק"ג. אין בעיה להרכיב כזה מקדימה.

עמוס

וַיִּשְׁמַע אַבְרָם, כִּי נִשְׁבָּה אָחִיו; וַיָּרֶק אֶת-חֲנִיכָיו יְלִידֵי בֵיתוֹ, שְׁמֹנָה עָשָׂר וּשְׁלֹשׁ מֵאוֹת, וַיִּרְדֹּף, עַד-דָּן.

פורסם
אין חוק שאומר שאסור להושיב ילדים מקדימה, למעט איסור להסיע תינוקות בניגוד לכיוון התנועה ברכב עם כרית אויר לנוסע.

ילד בן 3 מחוייב בהתקן ריסון בהתאם למשקלו, אני מאמין שזה נופל בקבוצה II של מושבי פעוט למשקל 9-18 ק"ג. אין בעיה להרכיב כזה מקדימה.

תודה:-)

הכל באהבה :agrue:

מוזמנים להציץ בשירשור על שיפוץ הטריומף ספיטפייר קבריולט שלי

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?t=254662

פורסם

וזו היא לשון החוק

חגורות בטיחות

חובת חגירת חגורות בטיחות קיימת בכל רכב אשר בו מותקנות חגורות,לא משנה סוג רכב ,משקלו או שנת יצורו

חובת חגירת ילדים ברכב חלה:

· במושב אחורי של כל רכב ששנת יצורו 1983 ואילך ובמושב קדמי של כל רכב . למעט אוטובוס שאינו זעיר פרטי, מונית , אופנוע

· לא יסיע אדם ילד אשר טרם מלאו לו 3 שנים , אלא אם כן רתום הוא במושב בטיחות .

· לא יסיע אדם ילד אשר מלאו לו 3 שנים וטרם מלאו לו 8 שנים, אלא אם כן הוא רתום במושב בטיחות, או במושב מגביה. ע"פ הנחייה 20/2004, במידה וגיל הילד 6 עד 8, ניתן לשבת ברכב ללא מושב מגביה בתנאי שחגורת הבטיחות מונחת עליו כשורה.

· על פי תיקון מיוני 2012, גובה הקנס תלוי בגילו של הילד, ככל שהילד קטן יותר, גובה הקנס לנהג בגין אי חגירת הילד יהיה גבוה יותר.

הערה: יש לבדוק ברישיון הרכב קיומה של כרית אוויר.לא יירשם דו"ח במקרה בו נותק מנגנון הפעלתה.ניתוק הכרית יכול שיתבצע ע"י מפתח מתאים או ע"י אישור מוסך על ניתוק הכרית .

פורסם
וזו היא לשון החוק

חגורות בטיחות

חובת חגירת חגורות בטיחות קיימת בכל רכב אשר בו מותקנות חגורות,לא משנה סוג רכב ,משקלו או שנת יצורו

חובת חגירת ילדים ברכב חלה:

· במושב אחורי של כל רכב ששנת יצורו 1983 ואילך ובמושב קדמי של כל רכב . למעט אוטובוס שאינו זעיר פרטי, מונית , אופנוע

· לא יסיע אדם ילד אשר טרם מלאו לו 3 שנים , אלא אם כן רתום הוא במושב בטיחות .

· לא יסיע אדם ילד אשר מלאו לו 3 שנים וטרם מלאו לו 8 שנים, אלא אם כן הוא רתום במושב בטיחות, או במושב מגביה. ע"פ הנחייה 20/2004, במידה וגיל הילד 6 עד 8, ניתן לשבת ברכב ללא מושב מגביה בתנאי שחגורת הבטיחות מונחת עליו כשורה.

· על פי תיקון מיוני 2012, גובה הקנס תלוי בגילו של הילד, ככל שהילד קטן יותר, גובה הקנס לנהג בגין אי חגירת הילד יהיה גבוה יותר.

הערה: יש לבדוק ברישיון הרכב קיומה של כרית אוויר.לא יירשם דו"ח במקרה בו נותק מנגנון הפעלתה.ניתוק הכרית יכול שיתבצע ע"י מפתח מתאים או ע"י אישור מוסך על ניתוק הכרית .

שאלתי על רכב אספנות שני מקומות !!!!:brickwall:

וכידוע לך לפי החוק רכב אספנות מעל 30 שנה לא חייב בחגורות בטיחות מותקנות בו ולכן השאלה,

אז אני שואל שוב , רכב אספנות שני מקומות !!! כן שני המקומות הם מקדימה (מה לעשות אין כסאות מאחורה , אם היה לא הייתי שואל את השאלה :hihi:)

אפשר להסיע ילד בן שלוש לפי החוק עם או בלי חגורה וכן האם הביטוח מכסה נזק חס וחלילה?

בבקשה תשובה עניינית ממי שיודע , תודה (:

פורסם
תלוי לאיזה ילד אתה מתכוון, כזה שלפי החוק חייב לשבת בכיסא מיוחד במושב האחורי, כזה שלפי החוק יכול לשבת בכיסא המיוחד עבורו במושב הקדמי, כזה שצריך רק בוסטר או כזה שלא צריך שום מושב אבל אסור לו לשבת מקדימה...

אתה יכול להגיד מהר??? :

שרה שרה שיר שמח

נחש הכיש נחש, נחש נשך נחש :multi:

פורסם
שאלתי על רכב אספנות שני מקומות !!!!:brickwall:

וכידוע לך לפי החוק רכב אספנות מעל 30 שנה לא חייב בחגורות בטיחות מותקנות בו ולכן השאלה,

אז אני שואל שוב , רכב אספנות שני מקומות !!! כן שני המקומות הם מקדימה (מה לעשות אין כסאות מאחורה , אם היה לא הייתי שואל את השאלה :hihi:)

אפשר להסיע ילד בן שלוש לפי החוק וכן האם הביטוח מכסה נזק חס וחלילה?

בבקשה תשובה עניינית ממי שיודע , תודה (:

איפה ראית את החוק הזה?

זאת אולי פרשנות שלך, אין כזה חוק

אם קיימים ברכב חגורות בטיחות, יש חובה לחגור אותן.

יותר מזה, לפי מה שאתה טוען, ברגע שהרכב שלי מגיע לאספנות אני יכול לפרק ממנו את החגורות בטיחות ולנסוע ככה? ברור שלא!!

אם תפרק, ושוטר יעצור אותך, ויבין שברכב זה היו קיימות חגורות במקור, תקבל הורדה מהכביש.

Jeep CJ7 Laredo 1982

Suzuki GSXR750 1987

Yamaha Vmax1200 1986

Harley Davidson Sportster XLH 1200 1989

פורסם
איפה ראית את החוק הזה?

זאת אולי פרשנות שלך, אין כזה חוק

אם קיימים ברכב חגורות בטיחות, יש חובה לחגור אותן.

יותר מזה, לפי מה שאתה טוען, ברגע שהרכב שלי מגיע לאספנות אני יכול לפרק ממנו את החגורות בטיחות ולנסוע ככה? ברור שלא!!

אם תפרק, ושוטר יעצור אותך, ויבין שברכב זה היו קיימות חגורות במקור, תקבל הורדה מהכביש.

עד כמה שאני יודע אפשר לפרק חגורות בטיחות ברכב אספנות

אין חובה לחגור חגורות ברכב אספנות ולכן אתה יכול לפרק אותן,

מה גם שהרכב גם עובר טסט ללא חגורות !!!!

פורסם

עד כמה שאני זוכר רכב עד שנת1969 לא חייב חגורות בטיחות.

אבל עם ברכב יש חגורות בטיחות חובה לחגור אותם.

לי יש 2 רכבי אספנות משנת1966 ואין להם חגורות בטיחות.

---------------------------------------------------------

אלפארומאו ג'וליה 1973,וולוו 122 66,טנדר בריסקה 66,

אופנוע BMW R50

אליעד.

פורסם
מבחינת החוק

מבחינה חוקית לא מבחינה בטיחותית .

לפי החוק רכב אספנות מעל 30 שנה לא חייב בחגורות בטיחות

לפי החוק עם או בלי חגורה וכן האם הביטוח מכסה נזק חס וחלילה?

לפי החוק ולפי החוק והחוק והחוק והחוק...

עזוב רגע את החוק בצד- עושה רושם שהחיים של הילד פחות מעניינים אותך ומה שמעניין אותך זה החוק. מקווה שאני טועה ואם אכן- קבל את התנצלותי.

אם יש ברכב חגורות (אספנות או לא- למען יאריכו ימיך אני מקווה שיש ברכב חגורות) אז תושיב את הילד בדיוק כמו שהיית מושיב אותו במושב הקדמי של מאזדה 3 שנת 2012.

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

פורסם
לפי החוק ולפי החוק והחוק והחוק והחוק...

עזוב רגע את החוק בצד- עושה רושם שהחיים של הילד פחות מעניינים אותך ומה שמעניין אותך זה החוק. מקווה שאני טועה ואם אכן- קבל את התנצלותי.

אם יש ברכב חגורות (אספנות או לא- למען יאריכו ימיך אני מקווה שיש ברכב חגורות) אז תושיב את הילד בדיוק כמו שהיית מושיב אותו במושב הקדמי של מאזדה 3 שנת 2012.

לא ביקשתי שתחנך אותי!!!

ברכב רגיל שברשותי אני מושיב במושב האחורי על כיסא מיועד לילד בן שלוש חגור כמו שצריך ,

השאלה שלי היא לגבי רכב אספנות שני מקומות לנסיעה קצרה וזהירה מדי פעם ,(מה נראה לך שלא חשובה לי הבטיחות של הבן שלי?)

יש גם הורים שמרכיבים על אופנוע ילדים ,אז מה ????

אז את הערות החכמות שלך תשמור בלב ותענה קורקטי כי לשם כך מיועד הפורום ,

התשובות פה לא משרתות רק אותי אלא מיועדות לשרת את כולם כך שהשאלה שלי לגיטימית ,

• תוכן חדש...