Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4898 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן.

אז כיון שהחלטתי לפנק את המחשב שלי ולהפסיק את ההתעללות וההזנחה הפושעת (לפני שהוא יחליט להתפגר לי ולהשמיד את עצמו).

ברצוני לבקש המלצה על תוכנה קלילה (בעלת נפח קטן יחסית), יעילה, שלא תציק לי כל שבוע עם הניגון של "תקנה אותי".

והכי חשוב - שלא תשאיר חתימות, עלוקות, סרגלי כלים או עקבות כלשהן.

זה הכל.

תודה למגיבים, ליאור

Twincharger Stratified Injection

פורסם

Ccleaner.

חינמי וקליל, יכול למחוק קבצי זבל וגם לנקות הבלגאן הרג'יסטרי.

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם

אנשים לא כ"כ מבינים את זה, אבל ה REGISTRY שלך הוא לא הגורם.

לנקות אותו יכול לעשות רק נזק.

ממליץ לך להסיר תוכנות שאין צורך בהן, להריץ אנטי MALWARE כמו MALWARE BYTES וזה הכל.

פורסם

מה זה MALWARE?

דווקא ניסיתי את התכנה של ה-Registry ויש שיפור קל. את התוכנה שהחבוב המליץ ה-Ccleaner אני מכיר וכבר השתמשתי בה

אך עדיין המחשב איטי.

Twincharger Stratified Injection

פורסם

קבצי רוגלה -

http://en.wikipedia.org/wiki/Malware

Malware, short for malicious (or malevolent) software, is software used or created by attackers to disrupt computer operation, gather sensitive information, or gain access to private computer systems. It can appear in the form of code, scripts, active content, and other software.[1] 'Malware' is a general term used to refer to a variety of forms of hostile or intrusive software.
הייתי ממליץ לך להוריד את Spybot S&D כדי לטפל בבעייה -

http://www.safer-networking.org/dl/

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT

DOESN'T WORK HARD

1353594600_28_1_USD_7_dark.png

פורסם

כן תצטער.

אולי לא מחר או בשבוע הבא, אבל הנזק שנגרם מכל תוכניות ניקוי הריג'סטרי האלו בסוף יגיע.

כמו שאמרו; כן לסריקת וירוסים\ רוגלות\ תוכניות חסרות טעם שרצות ברקע\ דיפרגמציה.

לא לתוכנות ניקוי הרג'סטרי.

פתגם סיני אומר: "אנשים ג'אחרים מזהים תגובות כג'אחריות."

פורסם

מדוע אתה נגד תוכנות לרגיסטרי?? האם בדקת את הזבל שמיקרוסופט משאירה אחרי כל התקנה ומחיקה של תוכנות ?

גם תוכנות שמחקת לפני שנים יש להם ערכים שנישארו ברגיסטרי כמו זבל.

יש תוכנות ויש תוכנות, מה שאני המלצתי עליו זו תוכנה מאוד פופולרית ומצויינת שכל חובב חומרה ומחשבים מכיר.

תעשה סתם בדיקה ללא ניקוי הרגיסטרי- סתם בשביל ליראות כמה ערכים עקרים יש לך :-).

Peugeot 508 2019 1.6L 180 HP - כי ליקראת משבר גיל ה40 רציתי להחזיר את הריגוש לחיים בכל התנעה 🙃

פורסם
מדוע אתה נגד תוכנות לרגיסטרי?? האם בדקת את הזבל שמיקרוסופט משאירה אחרי כל התקנה ומחיקה של תוכנות ?

גם תוכנות שמחקת לפני שנים יש להם ערכים שנישארו ברגיסטרי כמו זבל.

יש תוכנות ויש תוכנות, מה שאני המלצתי עליו זו תוכנה מאוד פופולרית ומצויינת שכל חובב חומרה ומחשבים מכיר.

תעשה סתם בדיקה ללא ניקוי הרגיסטרי- סתם בשביל ליראות כמה ערכים עקרים יש לך :-).

למה אני נגד ?

כי בנאדם שלא יודע את משמעות המילה MALWARE - אין לו שום מקום לחפש בריגסטרי. מספיק שימחק מפתח אחד והוא יכול להגיד שלום ולהתראות למערכת ההפעלה.

יתרה מכך - כל התוכנות "ניקוי רגיסטרי" הם רוגלות בעצמם.. רובם חרטה וגם אם ינקו מעט מהזבלה שיש, זה עדיין עלול להסתיים בנזק.

וזה גם לא יעשה את המחשב מהיר בשום צורה ודרך .. סה"כ מדובר על מפתחות - לאף אחד לא אכפת שהם יושבים שם. האיטיות היחידה יכולה לנבוע מריצה של קבצים ב SU לא יותר מזה.

לתת למישהו שלא מבין לשחק בריגסטרי זה כמו לתת לרופא לפטרת ציפורניים לעשות ניתוח מוח מורכב.

פורסם

אתה צודק בתגובה שלך, לכן אני לא ממליץ ולא המלצתי על תוכנות מתוחכמות שמההות סיכון ועלולות לעשות צרות.

התוכנה הזו מומלצת מפני שהיא כה פשוטה וקלה שלא נתנת לך לעשות שטויות, ואני משתמש בה כבר שנים.

לחיצת כפתור-לחיצה על גיבוי-ניקוי.

והכי חשוב יש אפשרות גם לנקות קבצים לא שימושיים ולפנות מקום.

ושוב- נכון אמרת שמי שלא מבין מה הוא עושה -שלא יקשיב לאף אחד ולא יעשה נזק לעצמו.

• תוכן חדש...