Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

דבר שני, אם אתה חושב שישראל לא יצאה מנצחת מהסבב הקודם מול חיזבאללה, אתה רשאי לדעתך,

אני לא חושב שיש פה מישהו שלא חושב שניצחנו בסבב הקודם.

הבעיה היא שנצחון בקרב הוא לא נצחון במלחמה. וגם נצחון במלחמה לא שווה הרבה בלי תוכנית המשך.

אתה חושב שאנחנו  אנשים שליליים ותבוסתנים שרק מחפשים על מה להתלונן ומסרב להבין שאנשים מסתכלים קדימה ורוצים חיים שהם מעבר לרצף של קרבות וסבבים ומלחמות אינסופיות.

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני שעה, יובל .מ. כתב:

חמאס - איבד את רוב הנכסים הצבאיים שלו, לא יכול להוות איום על ישראל, בקושי יכול לשגר רקטות, לא יכול לבצע פיגועי חדירה, ואיבד שליטה על כמעט 60% מרצועת עזה+איבד שליטה על כלל המעברים.

חיזבאללה - איבד את המנהיגים שלו, אחרי שנה וחצי של שיקום כל מה שהצליח להוציא זה מכת פתיחה של 200 רקטות שמתוכן 80 נפלו בלבנון, איבד חלקים גדולים בין ישראל לליטאני.

איראן - הלכה התוכנית גרעין, הלכו הבכירים, תוכנית הטילים לא קרובה למה שהייתה/תוכנה להיות, הלכה התמיכה במדינות ערב, הפכה מאימפריה איזורית לעוד דיקטטורה.

נשמע מעולה.

למה צריך עוד מערכה ארוכה עם איראן ועוד מערכה ארוכה עם חיזבאללה?

ותגיד, לא נמאס לך להגיב עם "כול מה שהוא הצליח להוציא"? אמרת את זה גם על האיראנים. לא יוצא לך טוב. עדיף פשוט לא לכתוב דברים כאלה

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 38 דקות, פינדר כתב:

אנשים מסתכלים קדימה ורוצים חיים שהם מעבר לרצף של קרבות וסבבים ומלחמות אינסופיות.

סבבה. רוצים רוצים. אני רוצה חד קרן.

חוץ מאיזו תוכנית השמדה/הכנעה עולמית של האיסלאם, יש לך דוגמה פרגמטית בכיוון?

כל מה שנבחר ונבצע לעד יהיה זמני כל עוד יש ישות דתית כזאת במספרים כאלה.

• אהבתי 3

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

פורסם
לפני 59 דקות, hans כתב:

לפני 59 דקות, hans כתב:

בןל.

גם כשהציעו להם את עזה+98 אחוז מהגדה הם סירבו.

מעדיף סבבים ושהם יקברו באלפים מאשר אנחנו.

או שנחזור כולנו לאירופה/אפריקה/אסיה, ואז הדיון ברחבי העולם לא יהיה על מה ישראל עושה אלא "ראיתם איך דוד ופינדר היהודים האלה לקחו לנו את העבודה והכסף?"

פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

הבוז שהימין הישראלי על רוב גווניו רוכש לחיים עצמם, הופך אותכם להרבה יותר דומים לאויבים המרים שלכם ממה שנדמה לכם. וזה לא כזה מקרי ש"מערב" זו יותר ויותר קללה גם פה וגם פה.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני כשעה, hans כתב:

אני רוצה חד קרן.

לפני 6 דקות, יובל .מ. כתב:

מעדיף סבבים

לחיות על חרבנו במלחמה נצחית?

המחיר של המלחמות האלו קורע את המדינה הזו מבפנים. אם לא הבנתם את זה בשלוש השנים האחרונות, זו בעיה קשה.

מלחמה נצחית, תחסל אותנו במו ידינו, הרבה לפני שאויבינו יעשו זאת.

image.thumb.png.ff67c60f551d86f1ab1a72a6c1813627.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 3 דקות, פינדר כתב:

המחיר של המלחמות האלו קורע את המדינה הזו מבפנים. אם לא הבנתם את זה בשלוש השנים האחרונות, זו בעיה קשה.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

מעדיף לחיות על החרב מאשר לחטוף אחת כזאת בבטן.

כשבצד השני יהיו כאלה שבאמת רוצים שלום דבר איתי.

גם אתה @יבגניפ

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 11 דקות, פינדר כתב:

רציני עכשיו, יש אלטרנטיבה?

אם שמים בצד את המלחמות הפנימיות שהורסות את המדינה, האם יש דרך שהיא לא מלחמה להגן על עצמנו ממשטרים איסלמיסטים ששואפים להשמיד אותנו?

דווקא המלחמות האלה זה לא מה שקורע אותנו מבפנים, יש תמימות דעים בציבור שהמלחמה הזאת מוצדקת.

מה שקורע אותנו זה מאבקי כח מפגרים שנובעים מרגשי נחיתות, צרות עין, שנאת השונה ופשוט סתם טימטום ורוע אנושי.

• מעניין 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אין בעיה עם לחיות על החרב אבל יש בעיה להשתמש בה בשלומיאליות שאתה רק נלחם בלי להשיג הפוגות.

אם כבר יצאת תעשה עבודה שתקנה לך כמה שנים שקט.

• אהבתי 3

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 26 דקות, SlowRide כתב:

המלחמות האלה זה לא מה שקורע אותנו מבפני

לפני 19 דקות, Night Driver כתב:

אין בעיה עם לחיות על החרב

כשחיים במלחמה מתמדת, מעבר לסטרס התמידי שאוכל לאנשים פה שנים מהחיים, יש עוד תהליכים.

אתה תמיד במצב חירום, שבחסותו אפשר לעגל פינות דמוקרטיות שקצת מפריעות למשטר.

אתה מגדל דור שמכיר רק מצב של מלחמה ושנאה וגזענות וקנאות דתית.

מי שרוצה לראות איך נראים החיים במלחמה מתמדת, שיסתכל על אירן.

ואם נמשיך ככה, אז כמו שקרה באירן והתחיל כבר לקרות פה, כל מי שיכול ויש לו כישורים והשכלה ופחות מתחבר למלחמות, יקח את המשפחה שלו ויברח.

• אהבתי 3

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

מעדיף לחיות על החרב מאשר לחטוף אחת כזאת בבטן.

אני איתך בקטע הזה. 

ואם זה המצב, צריך חרב גדולה כבדה ומושחזת. 

אז איך הוא מנהל ממשלה שחציים משתמטים ופועל כדי לפטור 50-60 אלף חיילים פוטנציאלים מגיוס? 

• אהבתי 1
  • מעניין 1
  • רעיון טוב! 1

להשכרה: חתימה בפורום הרכב המוביל בישראל!

פורסם

אנחנו נלחמים באיראן כאשר בפועל כל יום אנחנו הופכים ליותר ויותר דומים לאיראן. 

לפני 8 שעות, SlowRide כתב:

רובם התאכזבו מאד מהתוצאות של הסבב הקודם עם חיזבלה. זה נח לחשוב שכולם בימין מפגרים ומאמינים לכל מה שנאמר בערוץ 14 אבל זה לא נכון.

הם עדיין יצביעו למפלגה שמבחינתה ביבי מוביל את המחנה שלהם ובמילים אחרות, הם אולי אומרים משהו אחד אבל המעשים מצביעים שהם רוצים עוד מאותו הדבר. 

לפני 8 שעות, hans כתב:

ושמעת מאחד מהם את הטענה ש״חיזבאללה חוסל״?

שוב ושוב ושוב. 

• אהבתי 1
  • מבאס 1
פורסם

במערכות הבחירות הקודמות בן גביר לא עבר את אחוז החסימה עד שנתניהו שיכנע את סמוטריץ ה״מתון״ להתאחד איתו, לטובת הגוש.

היום סמוטריץ מתחת לאחוז החסימה ובן גביר רק מתחזק.

זה לא מקרי. זה חלק מתהליכים שקורים במדינה שנמצאת במלחמה. מי שחושב שאפשר לקיים מדינה דמוקרטית מערבית ליברלית, תוך כדי מלחמה ללא סוף, טועה בגדול. אם נמשיך ככה בעתיד נקבל את בן גביר ודומיו, שולטים על הצבא, המשטרה, החינוך ועוד. מי שמסתכל על מה שקורה היום במשטרה ולא מפחד, או שהוא עיוור, או שהוא חלק מתהליכים.

• אהבתי 4

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

אחד האלמנטים המרכזיים בספר 1984 הוא שהמדינה נמצאת תמיד במלחמה - העולם מורכב משלוש מעצמות שתמיד שתיים מהן נלחמות בשלישית. מפעם לפעם הבריתות משתנות אבל אז מוחקים כל זכר לכך שפעם נלחמו במי שכעת בעלת ברית. 
מכאן אחד העקרונות של המפלגה שם - "מלחמה היא שלום" 

לנו יש שפע אויבים לבחור מהם ורק לפני כמה שבועות קראתי כל כמה ימים על כך שבקרוב לא תהיה ברירה ונצטרך לתקוף באיראן / בלבנון / בעזה - כל פעם היעד השתנה אבל הברירה לא הייתה. 

• אהבתי 5

מוטי, מוטי, מוטי - אני לא סתם בחור אידיוטי 

פורסם (נערך)
לפני שעה, פינדר כתב:

אתה כותב כאילו שיש אלטרנטיבה.

נכון ל-1917 עד 2026, בשנייה שאתה מניח את החרב לרגע, שוחטים אותך.

יש מחיר, בוודאי. אבל האלטרנטיבה היא מוות ודאי. האם אתה מעדיף למות מאשר להתקיים תוך כדי מלחמה נצחית?

אז כן, יש כאלה שיגידו "עדיף להתבולל" וזאת תשובה לגיטימית (או לחזור ל"יהודי הנודד", גם לגיטימי) אבל איך שהוא גם אתה וגם יבגני פה, תעזרו לי ליישב את הסתירה.

לפני שעה, יבגניפ כתב:

הבוז שהימין הישראלי על רוב גווניו רוכש לחיים עצמם, הופך אותכם להרבה יותר דומים לאויבים המרים שלכם ממה שנדמה לכם. וזה לא כזה מקרי ש"מערב" זו יותר ויותר קללה גם פה וגם פה.

כתבת יפה אבל פרגמטיות יוק.

יש לך שתי ברירות גרועות - למות או להיאכל מבפנים. במה אתה בוחר?

ובלי פינדר-חד-קרן-שירו-לשלום.

עריכה אחרונה על ידי hans

אוכל את הכובע שהגיש לי avergel ומודה קבל עם ועדה שלפעמים מחשבים של אסוס מחזיקים מעמד אפילו מעל לשנה שלמה - אם נזכרים לעדכן את ה-bios.

• תוכן חדש...