Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

המקום היחיד שצריך לאפשר להם ללכת אליו, זה לתת להם ללכת לעולמם.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני שעתיים, ברווז כתב:

אם כבר אמירות גרועות של יאיר גולן, אז הנה אחת- והיא גרועה מכיוון אחר ממה שאתם חושבים. 

נתחיל בציטוט:

image.thumb.png.ede970c642aa623aab65fd870f6b3670.png

במקומו? הייתי מחליף את המילה "מאושרים" בארוכים", גם כדי לקשור את זה לגיוס... אם כבר פה גדול אז כבר. 

מה לא בסדר בזה? על רקע התבטאויות של פוליטיקאים חרדים (ולא רק) שרוקדים על הדם - כל מילה שלו בסלע. 

• רעיון טוב! 1
פורסם

דווקא אם איזנקוט יהיה עם בנט יכול להיות מדהים.

למרות שאני אישית לא אוהב את בנט ומאוד מוזר לי שיש לו צפי של 22 מנדטים. 

image.thumb.png.ab55fa3513b99c8f0864a20e5e4a589f.png

image.thumb.png.8af846536f5f0764a2f9eea95127c85c.png

את ליברמן אני בכלל לא סובל כולו פקה פקה.

עכשיו מבטיח תחבורה בשבת.

אז אמר שיחסל את החמאס

יאללה תשחרר אותנו אתה, הדף סובל הכל.

לא עולה כסף להעלות פוסטים .

אני יעשה ככה ויעשה ככה

בסוף הקול הולך לפח.

דא דא ליברמן!

אני עוד זוכר את הקמפיין שלו.

נאז ש"ס קונטרול!

נייט!

דא

דא ליברמן!

BMW E36 M40 year of 1992

Autobianchi A112 year of 1979

פורסם (נערך)
לפני 3 שעות, יובל .מ. כתב:

קודם כל בגץ נכנע לטרור

או שהם הפעילו שיקול דעת שלא צריך לקצוץ גופות של תינוקות כשהתמונה ברורה מבחינה פלילית, כמו שכתבתי כאן באמת בשאלה למה בכלל זה נדרש וכמעט אף אחד לא הסכים איתי.

מה הקשר לכניעה ל"טרור"? ההתנהגות של החרדים, ובטח הנבערות בנושא כזה קשה זו חרפה, אבל זו התנגדות אזרחית.

כשכתבתי מפקירה התכוונתי לנושא החובות בעיקר. אין למגזר חובות, ואז כשיש טרגדיה אז פתאום חייבים לבוא חשבון עם הפושעים.

איפה אתם, כשלטונות המדינה, בנושאים שהם לאו דווקא טרגיים ברמת הכותרת, אלא 'סתם" נושאים כמו התנגדות גורפת לחיסונים שמתורגמת למוות, או עבודה בשחור?

עריכה אחרונה על ידי פריג'י
פורסם
לפני 13 דקות, פריג'י כתב:

או שהם הפעילו שיקול דעת שלא צריך לקצוץ גופות של תינוקות כשהתמונה ברורה מבחינה פלילית, כמו שכתבתי כאן באמת בשאלה למה בכלל זה נדרש וכמעט אף אחד לא הסכים איתי.

1. אף אחד לא אמר "לקצץ", אמנם זה כיף לך להפוך את הפתולוג לדקסטר אבל מדובר בהליך שיאפשר לקבוע את סיבת המוות.

2. אם היה מת תינוק אחד - ניחא. ברגע ש2 תינוקות מתים בו זמנית, המדינה *חייבת* לחקור כדי להגיע לאמת.

לפני 20 דקות, eladns כתב:

דווקא אם איזנקוט יהיה עם בנט יכול להיות מדהים.

למרות שאני אישית לא אוהב את בנט ומאוד מוזר לי שיש לו צפי של 22 מנדטים. 

image.thumb.png.ab55fa3513b99c8f0864a20e5e4a589f.png

image.thumb.png.8af846536f5f0764a2f9eea95127c85c.png

את ליברמן אני בכלל לא סובל כולו פקה פקה.

עכשיו מבטיח תחבורה בשבת.

אז אמר שיחסל את החמאס

יאללה תשחרר אותנו אתה, הדף סובל הכל.

לא עולה כסף להעלות פוסטים .

אני יעשה ככה ויעשה ככה

בסוף הקול הולך לפח.

דא דא ליברמן!

אני עוד זוכר את הקמפיין שלו.

נאז ש"ס קונטרול!

נייט!

דא

דא ליברמן!

תמיד כשרחוקים מהבחירות המספרים שונים מרגע האמת.

לליברמן אני נותן קרדיט על זה שהוא באמת רצה לטפל בחמאס והתפטר בעקבות כך שלא מטפלים, ועל כך שהוא רצה להקים חיל טילים שאולי יכל להקל עלינו מול האיראנים והחות'ים.

חבל שלא נתנו לו.

פורסם

אני לא הייתי נגד שבגץ יבדוק את הנושא.

צריך היה להביא את הפתולוג שיגיד מה הוא יכול למצוא ומה לא , ומה הסבירות.

להביא את החוקר הראשי שיגיד עד כמה הם צריכים את זה כדי לנצח ולהוכיח אשמה. וכל זה בלי נוכחות מגישי הבגץ כי זה חומר מסווג כרגע.

מעניין שהיתה משפחה שהתהפכה. יש לזכור שחרדים מאוד לא אוהבים שהמשטרה חוקרת. צדק אצלם זה בידי האלוהים , לא בידי בית המשפט ציוני. לא אופתע אם מאחורי הקלעים פעל מישהו שמקורב לנאשמים כדי שלא תהיה נתיחה.

מצד שני בזמנו, נדמה לי באביב 2024, שמעתי חרדי שלקח את הבן שלו ועוד חבר למירון ושניהם נהרגו שם. אז לא רק הבן שלו נטבח שם בידי חסרי אחריות, אלא גם חבר של הבן שהוא היה אחראי עליו, וזה עול עוד יותר גדול. הוא מאוד מאוד ואני עדין, כועס על הרשויות ועל הנהגת הציבור החרדי ודווקא חושב שהועדת חקירה ממלכתית עשתה צדק. עכשיו רק הצדק צריך להיראות כי מאז עצרו הכל.

כמו שאני רואה את זה, בית המשפט צריך להתייחס לחרדים כאל חסר ישע ובהרבה מקרים לייצג אותם, ולברר טוב טוב מי ולמה וכמה מייצג אותם, כי הם לא באמת בעלי מחשבה חופשית ובחירה עצמאית, הם נתינים שרובם כבר דור שני ומעלה חיים כנתינים.

פורסם
לפני 37 דקות, יובל .מ. כתב:

חיל טילים

אני לא מומחה, אבל כל מומחה שעסק בזה, הסביר בצורה הגיונית למה זה רעיון גרוע. עדיף להשקיע את הכסף בחיל האוויר.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 12 שעות, פריג'י כתב:

האמת כנראה איפה שהוא באמצע, כמו שאני רואה את זה בג"צ הפעילו שיקול דעת- לאור המידע ששאר המאושפזים שוחררו כבר מבית החולים ללא שום פגיעה הקשורה לאירוע, הוחלט שזכויות המשפחה מקבלות עדיפות. הגיוני בסך הכל. 

לפני 12 שעות, פריג'י כתב:

כשכתבתי מפקירה התכוונתי לנושא החובות בעיקר.

גם פה, "מפקירה" זו לא המילה הנכונה...

לפני 11 שעות, פינדר כתב:

אני לא מומחה, אבל כל מומחה שעסק בזה, הסביר בצורה הגיונית למה זה רעיון גרוע. עדיף להשקיע את הכסף בחיל האוויר.

אכן, רעיון גרוע, משלל סיבות.

לפני 15 שעות, יובל .מ. כתב:

קודם כל בגץ נכנע לטרור.

אז אם כך, ברור עכשיו לכל בר דעת איך לנהל את ההפגנות השבועיות כך שיהיו אפקטיביות, לא? 

• חברי המעגל הראשון
פורסם

ראינו במלחמה האחרונה מה עדיף, חיל אויר או חיל טילים.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

כשלצד הנגדי יש אפס יכולת יירוט טילים, ומהצד שלך פיתוח של יכולות טילאות זה לא אישיו גדול כל כך, אני בטוח שניתן למצוא הצדקה גם כלכלית וגם מבצעית.

אבל זה לא הדיון הנכון כי לרובנו אין את הידע הרלוונטי ואלו שיש להם כנראה חתומים על סיווג בטחוני...

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 25 דקות, פריג'י כתב:

כשלצד הנגדי יש אפס יכולת יירוט טילים, ומהצד שלך פיתוח של יכולות טילאות זה לא אישיו גדול כל כך, אני בטוח שניתן למצוא הצדקה גם כלכלית וגם מבצעית.

אקס חיל אוויר כאן. לא חתום על סיווג ולא נעליים. 

מספר נקודות לגבי למה לא (בלת"מ). 

-מערך טילים מצריך לוגיסטיקה מטורפת.

*איפה תאכסן את הטילים על שטח כל כך קטן של הארץ שלנו, כך שלא יהיו סמוכים דיים למרכז אוכלוסייה בצורה שלא תגרום לאסון, גם אם מספיק שתהיה תאונה קלה בלבד אפילו ללא מעורבות זרה?

*איפה תמקם את המשגרים? אותה הערה בדיוק. 

*שינוע בין המפעל המייצר לבין האחסנה, גם לא הכי סימפטי.

-מערך טילים מצריך רכישה של הרבה מאד מאד מאד ציוד יעודי, שהוא בפני עצמו יהווה מטרה שמנמנה ומושכת.

*אחסנת הציוד? 

*סלילת תשתיות להפעלתו?

-טילים בליסטיים, שאתה מחליט בשנייה האחרונה להשמיד כי המטרה כבר לא נקייה, זו עלות מטורפת של הפסד נטו לעומת טיל קטן יותר, שהטייס בשטח יכול להפנות למטרה אחרת. 

יש עוד כמה נקודות. מערך טילים בליסטיים התקפיים זה לא משהו יעיל במיוחד עבורנו, בהתחשב בכל המכלול הייחודי שלנו. 

בואו נרד מזה בבקשה. מיותר בשירשור הזה. 

עריכה אחרונה על ידי ברווז
  • רעיון טוב! 1

• חברי המעגל הראשון
פורסם

לא צריך להבין יותר מדי, פשוט להסתכל על התוצאות.

בסה"כ אמירה פופוליסטית של פוליטיקאי, הרי טילים בליסטיים זה דבר מפחיד.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...