Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 21 דקות, NEW10 כתב:

זה קרה באמת. אז מה אם זה מערוץ 14, יש שם עדויות אמינות של החייל עצמו+תיעוד של הגניבה.על העובדות בכתבה אין מחלוקת.

הערוצים האחרים לא פירסמו אולי בגלל אג'נדה, מסכן החייל שגנבו ממנו, בשביל מה הבן שלה לקח את זה הביתה ואז זרק אותו.

אם קרה, כפי שתיארת, זה חמור ביותר. 

בלי שום קשר למי אמא 'שלו. 

חמור בדיוק כמו אם הבן של דרעי היה גונב אפוד, שיט, רגע, לא מסתדר לי משהו. 

אם הבן של בן גבי, אה, סמוט- אה, ביבי? אולי ביבי. 

לא חשוב. 

צריך להעניש את הגנב בחומרה, למען יראו וייראו, על מעשיו. 

לא צריך לקשר בין זה לבין מי הוריו\אחיו\אחיותיו. או להשליך מהתנהגותו עליהם, כמו שאי אפשר להשליך מהתנהגותם עליו. 

אין לי מידע בנושא, וחוץ ממה שקישרת לערוץ 14 (טפו, אשפה) לא נתקלתי בזה. 

מעניין שלערוץ 14 יש את כל המניעים האפשריים שבעולם לפרסם את זה, ולפברק סיפורים כמו זה. 

הערוצים האחרים מביאים גם חדשות שלא נוחות לבסיס הצופים שלהם לראות ולשמוע. זה לגמרי סיפור שכזה.

אני חוזר ואומר- הדבר הכי אמין שערוץ 14 מוציא זה הגל השקט.

לפני 3 דקות, garicho כתב:

אז? 

ממתי גניבה של אפוד בצבא זה חדשות שראויות לעיתון? 

מחייל. 

לא "בצבא". 

מחייל אחר.

זו כבר ניבזות. אם אכן קרה כמו שתואר.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

מאד מעניין שתוך כדי שמדברים כל הזמן על להדיח אותה במקרה ביטאון הליכוד מפרסם שהבן שלה לכאורה נתפס גונב מחייל מילואים. מה הסיכויים?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 2

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 28 דקות, garicho כתב:

אז? 

ממתי גניבה של אפוד בצבא זה חדשות שראויות לעיתון? 

ממתי שתיית שמפניה שקיבלת במתנה זה אירוע שמצדיק כתב אישום?

כשמדובר באיש ציבור עם כוח והשפעה שמשתמש בו בצורה לא חוקית זה משהו אחר לגמרי מפלוני שמעלים קסדה.

בדיוק כמו שהציוצים של הבן של סוחר מהשוק לא יעניינו אף אחד אבל הציוצים של הבן של ראש הממשלה עושים פה סערה כל יומיים.

לפני 22 דקות, SlowRide כתב:

מאד מעניין שתוך כדי שמדברים כל הזמן על להדיח אותה במקרה ביטאון הליכוד מפרסם שהבן שלה לכאורה נתפס גונב מחייל מילואים. מה הסיכויים?

כן זה גם עבר לי בראש כשזה קפץ.

פורסם

אין לי מושג אם גנב או לא גנב.

אבל:

1. חזקת החפות!!! תחכו שיגישו כתב אישום וירשיעו אותו ב3 ערכאות.

2. תופרים לו תיק (או אפוד)

3. זה לא פלילי

4. זה רצון הבוחר

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני כשעה, יובל .מ. כתב:

2. יש מצב שאם לא היו קריאות לסרבנות לא הייתה מלחמה. מעדיף שלא היו צריכים להגיע מאשר להוכיח שהם כן באים כשיהודים נשחטים.

סלח לי, לא קונה. הכדור כבר היה בקנה וניצרה פתוחה. אם במקום 7/10 זה היה 7/11 או 7/12? אולי, אבל לא מעבר.

לפני כשעה, NEW10 כתב:

אני מאוד סקרן לשאול אותך בתור לוחם לשעבר שעדיין עושה מילואים לפי מה שהבנתי, מה אתה חושב על פרשת גניבת האפוד הקרמי(שעלה יותר מ-2000 דולר ועוד היה עליו ציוד לחימה), שהבן של גלי בהרב מיארה, היועמ"שית, גנב מחייל שהגיע במיוחד מחו"ל כדי לשרת במילואים, ואחר כך בגלל "נקיפות מצפון" הוא פשוט זרק את זה, לטענתו, בצד הדרך, והטיוח של המפקדים וההתעלמות של התקשורת.

לדעתי זאת פשוט בושה וחרפה, אני לא מבין מה עבר עליו, או שהוא באמת חשב שרק בגלל הייחוס המשפחתי הו יצליח להתחמק מעונש.

דבר ראשון ערוץ 14 זה פח זבל ובלי אישור של פרטים ממקור אחר חבל על הזמן.

ובתור גולנצ'יק לשעבר אספר לך על תרבות "השלמות" בצה"ל. זה משהו שמלמדים אותך ומצפים שתעשה, חלק מ"החיילות".

זוכר איך בהחלפת קוו עם צנחנים סמ"פ  אמר לסמל שלי: "תראה איזה קבל גרירה יפה יש להם. נדמה לי שלך חסר". במקרה אחר בהר דוב הם זרקו אותנו מהמוצב וסירבו עד אז להעביר חתימות. דוגמה נוספת, קיבלתי 800 כדורי מאג לתרגיל כאשר חייתי חייב 2500/3000. שאלתי סמל מה לעשות עם זה והוא אמר תשלים. בלילה השלמנו מתחמושת כוננות של נגמשים בפלוגה אחרת. מסיבה הזאת תמיד שמרנו פק"לי תחמושת מתחת למיטה ולא בבונקר.

• אהבתי 1
פורסם (נערך)
לפני 58 דקות, ברווז כתב:

אם קרה, כפי שתיארת, זה חמור ביותר. 

בלי שום קשר למי אמא 'שלו. 

חמור בדיוק כמו אם הבן של דרעי היה גונב אפוד, שיט, רגע, לא מסתדר לי משהו. 

אם הבן של בן גבי, אה, סמוט- אה, ביבי? אולי ביבי. 

לא חשוב. 

צריך להעניש את הגנב בחומרה, למען יראו וייראו, על מעשיו. 

לא צריך לקשר בין זה לבין מי הוריו\אחיו\אחיותיו. או להשליך מהתנהגותו עליהם, כמו שאי אפשר להשליך מהתנהגותם עליו. 

אין לי מידע בנושא, וחוץ ממה שקישרת לערוץ 14 (טפו, אשפה) לא נתקלתי בזה. 

מעניין שלערוץ 14 יש את כל המניעים האפשריים שבעולם לפרסם את זה, ולפברק סיפורים כמו זה. 

הערוצים האחרים מביאים גם חדשות שלא נוחות לבסיס הצופים שלהם לראות ולשמוע. זה לגמרי סיפור שכזה.

אני חוזר ואומר- הדבר הכי אמין שערוץ 14 מוציא זה הגל השקט.

מחייל. 

לא "בצבא". 

מחייל אחר.

זו כבר ניבזות. אם אכן קרה כמו שתואר.

מסכים שאמא שלו לא קשורה למעשה הגניבה עצמו, אבל קיים חשד שהוא כן השתמש בקשרים מסויימם, עורך דין מאוד מסויים שאמא שלו עבדה איתו והמשרד שהוא עובש בו פרסם מודעות תמיכה בה, אז הוא נעזר בעורך דין הזה כדי "לטפל" במקרה.

לפני 56 דקות, SlowRide כתב:

זה לא צריך להיות משנה מה חושבים על הניסיונות של הממשלה להדיח אותה.

אפשר לחשוב שהיא עושה עבודה מעולה והדחה שלה היא סכנה לדמוקרטיה ולמין האנושי כולו, ועדיין לדעתי אסור להימנע מהפרסום של המקרה, הערוצים האחרים יכולים לפרסם עם הסתייגויות, אבל יש כאן מקרה חמור של מפקד, בן של עובדת ציבור מוכרת, שמודה שהוא גנב ציוד פרטי יקר, ולא סתם ציוד פרטי יקר, אלא אפוד קרמי שהיה עליו גם אמל"ח, שזה גם גניבת ציוד לחימה, וכבר יריב אופנהיימר בטוויטר הפך אותו, את הבן של מיארה שגנב, ל "גיבור ישראל" שהגיע במיוחד מחו"ל כדע לשרת, שזה גם לא נכון, מי שהגיע במיוחד מחו"ל כדי להתנדב לשרת היה החייל שממנו גנב מיארה הקצין את האפוד, לא פורסם מידע על מעשיו של מיארה אחרי התקרית, רק ידוע שהוא הודח לפני הגניבה, גנב והלך הלך הביתה עם האפוד הגנוב, ואז השליך אותו לצד הדרך בגלל שחש "נקיפות מצפון" ואז סירב לשלם על לחייל שממנו גנב בגלל שהמחיר "גבוה מדי".

אנחנו עדיין לא יודעים מה עשה מיארה הבן המהולל במלחמה ואיפה שירת אם בכלל המשיך לשרת בשאר הזמן אחרי שהודח, ככה שזאת תהיה ממש חוצפה למהר להפוך אותו ללא פחות מ"גיבור ישראל".

עריכה אחרונה על ידי NEW10
תיקון שגיאות כתיב
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 5 דקות, mikyl כתב:

סלח לי, לא קונה. הכדור כבר היה בקנה וניצרה פתוחה. אם במקום 7/10 זה היה 7/11 או 7/12? אולי, אבל לא מעבר.

דבר ראשון ערוץ 14 זה פח זבל ובלי אישור של פרטים ממקור אחר חבל על הזמן.

ובתור גולנצ'יק לשעבר אספר לך על תרבות "השלמות" בצה"ל. זה משהו שמלמדים אותך ומצפים שתעשה, חלק מ"החיילות".

זוכר איך בהחלפת קוו עם צנחנים סמ"פ  אמר לסמל שלי: "תראה איזה קבל גרירה יפה יש להם. נדמה לי שלך חסר". במקרה אחר בהר דוב הם זרקו אותנו מהמוצב וסירבו עד אז להעביר חתימות. דוגמה נוספת, קיבלתי 800 כדורי מאג לתרגיל כאשר חייתי חייב 2500/3000. שאלתי סמל מה לעשות עם זה והוא אמר תשלים. בלילה השלמנו מתחמושת כוננות של נגמשים בפלוגה אחרת. מסיבה הזאת תמיד שמרנו פק"לי תחמושת מתחת למיטה ולא בבונקר.

נזכרתי באנקדוטה מהשירות לפני כמעט 30 שנה - 

הייתי במוצב בתוך לבנון שמחופר כולו מתחת לאדמה, והיה אסור להכניס אפוד ותחמושת לחדר בגלל סכנת אש-

הייתי בדיוק בבית כשהקו של השריון התחלף, הדגשתי ואמרתי שוב ושוב לחברי הצוות שיכניסו את הציוד שלי כשהקו מתחלף.

כמובן שזה היה כמו לדבר ללאמפה, וכשחזרתי מהבית הכל נלקח כמו שהוא - אפוד שכפץ כפל"סט ומחסניות.

איכשהו היה לי את הכל ספייר (דברים שאספתי במהלך השירות - לא דפקתי כלום- אפוד חזיה לא קרבי, כפל"סט לא משופצר, מחסניות ברובן בלאי), אבל היה קשה כשהזדכיתי על הכל לשכנע אותם שזה מה שנתנו לי.

(אגב, זה באמת מה שנתנו לי - חייל בלבנון - ציפו מאיתנו להשלים בעצמינו אפוד ושכפ"ץ נורמליים)

פורסם (נערך)
לפני 39 דקות, פינדר כתב:

אין לי מושג אם גנב או לא גנב.

אבל:

1. חזקת החפות!!! תחכו שיגישו כתב אישום וירשיעו אותו ב3 ערכאות.

2. תופרים לו תיק (או אפוד)

3. זה לא פלילי

4. זה רצון הבוחר

איך אתה יודע ש"תופרים לו תיק"?

רק בגלל שהוא הבן של אישה שבעינייך היא כרגע קדושה וטהורה?

זה דווקא כן פלילי כי זה ציוד אישי ופרטי של אותו חייל שהוא הביא במיוחד, ומיארה הבן לקח ציוד אפוד שהיה אמור לעזור להגן על אותו חייל, כנראה לשימוש אישי.

אני לא יודע מה עשה מיארה הבן במלחמה אחרי שהוא גנב, אבל לחייל שהאפוד היה שייך לו היה חסר עכשיו ציוד שאמור היה להגן עליו, כי מיארה הבו, שהיה המפקד שלו עד לפני שנייה, גנב לו את הציוד לשימוש אישי.

וכל מיני אנשים בטוויטר שתומכים ביועמשית מנסים עכשיו להפוך את מיארה הבן ל "גיבור ישראל" שהגן עלינו וכולה עשה "השלמת ציוד", יאללה חפיף, כולם עושים את זה.

אז קודם כל, אנחנו לא יודעים איפה מיארה הבן שירת אם בכלל המשיך לשרת בצבא אחרי התקרית.

אנחנו רק יודעים בינתיים שהוא קודם הודח מהיחידה הזאת שבה הוא שימש כמפקד בגלל שלא התייצב לתרגיל או הקפצה, אחר כך הוא גנב את האפוד ואז הלך הביתה. אנחנו לא יודעים מה עשה הבן של מיארה בהמשך בצבא, אם בכלל עשה ולא פשוט סיים את השירות, ככה שלקבוע שהוא "גיבור ישראל" ש"הגן" עלינו(לא אתה ספציפית, כל מיני משתמשי טוויטר שתומכים ביועמשית), ושכל מי שמבקר את מיארה הבן ה "גיבור"  הוא "מכונת רעל ביביסטית, חבר של יאיר נתניהו", זאת ממש הגזמה, כי אנחנו לא יודעים מה עשה בנה של היועמשית אחרי שהודח מהיחידה, קודם כל לדעתי הוא בכלל התנהג כמו פחדן, גונב ציוד אישי מחייל שלו, ועוד אחר כך בטוויטר יש מי שמהללים אותו וקוראים לו "גיבור ישראל", כזה "גיבור" שגונב מחייל שלו ומשאיר אותו בלי ציוד שהוא קנה ממיטב כספו כדי שיגן עליו, זאת פשוט בושה וחרפה.

להשאיר חייל שלך בלי ציוד שהוא הביא במיוחד זה מעשה של פחדנים שפלים.

עריכה אחרונה על ידי NEW10
תיקון שגיאות כתיב והוספה של טקסט
פורסם
לפני 20 דקות, NEW10 כתב:

מסכים שאמא שלו לא קשורה למעשה הגניבה עצמו, אבל קיים חשד שהוא כן השתמש בקשרים מסויימם, עורך דין מאוד מסויים שאמא שלו עבדה איתו והמשרד שהוא עובש בו פרסם מודעות תמיכה בה, אז הוא נעזר בעורך דין הזה כדי "לטפל" במקרה.

עו"ד פרטי. אם היה איש פרקליטות היית יותר מצודק אבל כשמדובר בבעל מקצוע פרטי שזו עבודתו שנותן שירות לאדם פרטי אחר מה הבעיה כאן?

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם

איגנור לטרול המעאפן ותוכלו לחיות יותר בשקט...

לפני 38 דקות, יובל .מ. כתב:

ממתי שתיית שמפניה שקיבלת במתנה זה אירוע שמצדיק כתב אישום

שם העיניין הוא הכמות ולמה זה ניתן ואיך התנהגו כדי שזה ינתן. פחות עצם השמפניה עצמה.

• אהבתי 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 19 דקות, flytomars כתב:

הייתי בדיוק בבית כשהקו של השריון התחלף, הדגשתי ואמרתי שוב ושוב לחברי הצוות שיכניסו את הציוד שלי כשהקו מתחלף.

כמובן שזה היה כמו לדבר ללאמפה, וכשחזרתי מהבית הכל נלקח כמו שהוא - אפוד שכפץ כפל"סט ומחסניות.

מאותה סיבה ביציאה הביתה היינו מכניסים אפוד עם הכל מה שבפנים (מחסניות ורימונים) בתוך קיטבג עם מנעול. 

פורסם
לפני 39 דקות, mikyl כתב:

צודק.

אבל אם היית דופק ווסט לחייל אחר מהפלוגה שלך היית מסיים בלי 4 שיניים.

בגלל זה רשמתי - אם גנב מהמחסנים, לא מעניין אותי באמת. שהנגד אפסנאות ישמור על הציוד שלו.

אם דפק לחייל אחר מהפלוגה שלו הטיפול צריך להיות בתוך הפלוגה.

פורסם
לפני 9 דקות, פריג'י כתב:

נסכם? 

No news is the best news...

זה דווקא כן חדשות, היה כאן טיוח, ועוד יש כאלה בטוויטר שהופכים את האפס הזה לגיבור?

זה לא משהו של "חפיף", הוא נתפס גונב וגם הודה בזה בשיחת טלפון, ועכשיו חחק בשרשור טוענים ש "כולם עושים את זה"

לפני 2 דקות, יובל .מ. כתב:

צודק.

אבל אם היית דופק ווסט לחייל אחר מהפלוגה שלך היית מסיים בלי 4 שיניים.

בגלל זה רשמתי - אם גנב מהמחסנים, לא מעניין אותי באמת. שהנגד אפסנאות ישמור על הציוד שלו.

אם דפק לחייל אחר מהפלוגה שלו הטיפול צריך להיות בתוך הפלוגה.

זה בדוק שהוא גנב לחייל שלו.ציוד אישי.

בערוצים האחרים לא מפרסמים כי רוצים להגן על היועמשית.

הוא הודה בגניבה בשיחת טלפון עם אותו חייל, השיחה פורסמה בערוץ 14 אתמול.

בכאן 11 דיברו על המקרה רק בתוכנית של ריילה חסון.

פשוט החלטתם שכל מה שקשור לגלי בהרב מיארה הוא טהור וקדוש, חלקכם החלטתם שהיא אישה קדושה ולכן היא והסביבה שלה ומשפחתה מוגנים וחסינים מכל ביקורת 

• תוכן חדש...