Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 18 דקות, mikyl כתב:

גם היטלר עלה ככה לשלטון. רק להבדיל משר הפיתות הוא גם קיים. 

כן אחלה השוואה.

ועדיין, נבחר, אז מה נשאר לנו לעשות? לחכות עוד כמה שנשאר לבחירות הבאות ולראות מה הציבור יעשה הפעם.

עריכה אחרונה על ידי Potato

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7474

• פינדר

6178

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5076

פורסם
לפני 3 שעות, DareDevil כתב:

מספיק שהיו מודיעים באופן שקט לכל רבש"צי היישובים במועצה על המצב. כבר אז היה יותר קל להתארגן ולפעול.

יוצא לי מדי פעם לשמוע קטעים מתוך הרדיו, מבלי שיהיה לי יותר מדי קונטקסט לגבי מה הסיפור בכלליות.

אז שמעתי דובר אחד מספר לדובר שני על כך ש"כמות המפגינים יורדת כי מאוד קשה לכל המפגינים לבוא ולהפגין כי ההפגנות יוצאות נגד הממשלה/המדינה במהלך מלחמה. שמע יהיה הדבר מנוגד ערכית עבורם" (לא מילה במילה אבל זה הרעיון).

מפחדים להגיד הגירה אז ממציאים כל מיני שטויות. אחרת היו אומרים (וגם היינו רואים את זה במהלך סבבי לחימה קודמים) גם על סבבי לחימה קודמים.

לא נמנע שום דבר, שרפו את חמאס ועכשיו לומדים את הלקחים עליהם..

אתה חושב שהירידה מהארץ כל כך משמעותית שהיא משפיעה על כמות המפגינים שרואים בשטח? אשמח לראיות כלשהן לזה, מעבר ל"כל החברים שלי מהגרים" ושאר אנקדוטות.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)
לפני 43 דקות, mikyl כתב:

במה היא נכונה?

היא נכונה כי בהגדרה ימין זה לא מלך המשיח עליונות יהודית ומוות לערבים.

ימין זה קפיטליזם, פטריוטיות, יד קשה נגד טרור ופשיעה.

בישראל אין ימין. יש סוציאל פופוליזם שהתחבר לדתיים משיחיים ולאומנים.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 5
  • רעיון גרוע 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 4 שעות, עדי-אל כתב:

עוד לא קיבלתי תשובה מה מספר ההרוגים שהפוך להיות מסביר למזעזע ומהכרחי לרצח עם

לא קיבלת תשובה, כי השאלה עצמה מטופשת.

אתה לא חושב שהיא מטופשת? בוא נראה אם אולי זה יעזור לך לראות למה (רטורי, אבל אולי לקורא המבולבל זה יעזור, אם יש בכלל כאלו):

מה יחס ההרוגים בין חיילי צה״ל לאזרחי ישראל שיהפוך את חמאס בעיניך לארגון לחימה לגיטימי ולא ארגון טרור? יש מספר קסם כזה? אם אתה לא אוהב יחסים, אפשר לשאול במספרים: מה כמות האזרחים המתים בישראל שהופכת אירוע למזעזע? יש מספר קסם כזה?

אולי תגיד שהוא ארגון טרור בהגדרה וזהו, למעשים שלו אין בכלל השפעה וגם אם לא יהרוג אזרח אחד הוא טרור, כי הוא מפחיד את חיילי צה״ל או משהו. כמובן שאם יש לך איזשהו פרומיל של חשיבה ביקורתית אתה אמור להבין לאן מתקדמים משם ולמה זה לא סביר.

לא השתכנעת? די אני בהלם, אז בוא נפנה את אותה השאלה אליך:

מה כמות ההרוגים שכן הופכת את זה ללא מוסרית?

בהינתן שכבר הצהרת שלהרוג מליון ״אזרחים״ (זה מצחיק כי אין להם אזרחות, וגם כי אאל״ט בעיניך הם כולם חמאס) זה מוסרי, אני מניח שאין מספר כזה. ז״א שרצח עם זה מוסרי, כי יש לך סיבות. אחלה, מה ההבדל בינך ובין חמאס? שאתה מעוניין לרצוח, סליחה - להרוג, תינוקות עזתיים בזמן שהם רוצים לעשות את זה ליהודים..? 

image.thumb.png.a60e3021c6af2675122f17c4f12e3e05.png

לא רגע, תן לי לנחש, שאתה רוצה לעשות להם רצח עם בגלל שהם התחילו / טרוריסטים / עם פח / וכו׳? או או אני יודע, בגלל שהמנהיגים שלהם ממש אומרים בפה מלא שהם לא רוצים אותנו כאן, בניגוד למנהיגים שלנו שאומרים ... בניגוד למנהיגים שלנו מפעם שאמרו אחרת. זה הקריטריון שלך להרוג כמה מאות אלפי תינוקות? זה מה שמבדל אותך - יש לך סיבות יותר טובות?

הקם להורגך השקם להורגו + את כל המשפחה הילדים והשכנים שלו?

בהינתן כמות המוות בעזה, מה ההבדל בין הצידוק שלך והצידוק של חמאס? הרי לפי הלוגיקה הזו, ובהינתן שאנחנו הרגנו להם הרבה (הרבההההה) יותר ״אזרחים״ (...) אתה כבר מבחין בדמיון לארגון כלשהו שכולנו שונאים יחד? אתה בעצם טוען שכשהם הורגים ילדים הם עושים את זה מכוונות מכוערות של איסלאם קיצוני, וכשאתה מעוניין להרוג ילדים זה בגלל כוונות טהורות של יהדות ימנית בריאה ויפה? 

(^ ספיידי)

אציין שאני יוצא מנק׳ הנחה שאתה בעצמך לא באמת מאמין בזה, אתה נשמע כמו ברנש יותר מדי נחמד בשביל להיות אדם שבאמת ובתמים מעוניין ברצח (סליחה שכחתי שזה פלסטינים: הרג) של מאות אלפי ילדים, אפילו מסוג פלסטינים. אבל בפורום טסטוסטרוני לפעמים בורחות יציאות מטומטמות - אנשים עם מספיק יושרה יקחו את זה בחזרה, אחרים יטפסו על העץ גבוה גבוה ויספקו בידור להמונים בלי להבין שהבדיחה על חשבונם.

ואם אתה ממש רוצה תשובה, אז זה תלוי בכל מיני דברים, אתה יכול לראות מה הבנצ׳מארק של קטל אזרחי ביחס ללוחמים ולראות מתי זה מגדיש את הסאה. הבעיה הכי חמורה לדעתי אינה בהכרח ההרג עצמו, אלא בחוסר הפואנטה שלו, הורדנו עשרות אלפי עזתים אבל שום דבר לא באמת השתנה - וחמור מכך - אין באמת תוכנית. סתם הרג, בשביל להראות להם, ובשביל לתת לבייס שצמא לדם ונקמה תחושה חמימה בלב כשהם מסתכלים על מערום גופות בעזה.

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • רעיון גרוע 2

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לפני 11 דקות, MostlyWicked כתב:

אתה חושב שהירידה מהארץ כל כך משמעותית שהיא משפיעה על כמות המפגינים שרואים בשטח? אשמח לראיות כלשהן לזה, מעבר ל"כל החברים שלי מהגרים" ושאר אנקדוטות.

https://www.zman.co.il/443265/

זה הכי מעודכן.

חצי מיליון איש זה אחושלוקי מספר שמאפשר לך להבין שאתה מכיר מישהו שמכיר מישהו שעזב את הארץ.

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם
לפני 2 דקות, DareDevil כתב:

https://www.zman.co.il/443265/

זה הכי מעודכן.

תודה, עכשיו אפשר לבחון ברצינות את הטענות ולדבר עליהן.

הכתבה מעודכנת לדצמבר, תקופה שבה המלחמה הייתה בשיאה ועדיין הגיעו טילים עד תל אביב, ובבירור הסיבה, כפי שמשתקף מהכתבה, הייתה חרדה לביטחון האישי ולא איזו סלידה מהפוליטיקה של ביבי או הממשלה כפי שמנסים לצייר כאן (אני בטוח שהיא קיימת אבל מספר האנשים שיעתיקו את כל חייהם למדינה זרה רק בגלל זה זעום באופן יחסי). אז לא רואה את הקשר להפגנות, שבדצמבר היו קטנות בהרבה בהיקפן בהשוואה להיום.

בהרבה מהמקרים נראה שמדובר בכאלה שפשוט האריכו חופשות ולא היגרו מהמדינה לצמיתות, כך שקשה לי להאמין שחלקם או רובם עדיין לא חזרו לארץ כחצי שנה אחרי.

הייתי שמח לראות נתון עדכני יותר, ועוד יותר הייתי שמח לראות שזה בגלל ביבי ובן גביר ומה לא.

פורסם
לפני 24 דקות, oryo כתב:

בהינתן כמות המוות בעזה, מה ההבדל בין הצידוק שלך והצידוק של חמאס? הרי לפי הלוגיקה הזו, ובהינתן שאנחנו הרגנו להם הרבה (הרבההההה) יותר ״אזרחים״ (...) אתה כבר מבחין בדמיון לארגון כלשהו שכולנו שונאים יחד? אתה בעצם טוען שכשהם הורגים ילדים הם עושים את זה מכוונות מכוערות של איסלאם קיצוני, וכשאתה מעוניין להרוג ילדים זה בגלל כוונות טהורות של יהדות ימנית בריאה ויפה? 

(^ ספיידי)

הטענה בגדול היא שאנחנו שם כי הם ממשיכים.

אם מחר יחזירו את כל החטופים ויתפרקו מנשקם המלחמה תיפסק, כמובן לא יקרה אבל נחמד להאמין בזה.

אתה נלחם בארגון שכל התשתיות שלו מוטמעות בתוך מבנים אזרחיים, אם מתחת לבית שלך יש בונקר תחמושת אז הבית שלך נהיה מטרה צבאית.

אותו דבר בתי חולים,בתי ספר וכו'.

הם צובעים את המטרות האזרחיות בצבעי צבא, אף אחד לא מעוניין להוריד בית חולים כדי "להראות להם שיש לנו טיל גדול גדול".

השאלה היא כמה מטרות פגעת שבאמת היו מטרות טרור ולא טעות בזיהוי של מטרות אזרחיות,

אם מתוך X חימושים 0.3X ירינו סתם זה כשל.

כמות המוות לא קשורה להישגים המלחמה, יש שם 2 מליון איש, גם אם תוציא תוריד 150 אלף מתוך נקמה זה לא ישנה הרבה.

• אהבתי 2

Ford Fiesta 2014- Manual 1.25

פורסם
לפני 14 דקות, MostlyWicked כתב:

תקופה שבה המלחמה הייתה בשיאה ועדיין הגיעו טילים עד תל אביב

ועכשיו המלחמה לא בשיאה?

לפני 14 דקות, MostlyWicked כתב:

אז לא רואה את הקשר להפגנות, שבדצמבר היו קטנות בהרבה בהיקפן בהשוואה להיום.

ההפך אז ההפגנות היו יותר רציניות, עכשיו הן דועכות.

לפני השביעי

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/rj5boqqr2

אחרי השביעי

https://www.davar1.co.il/493866/

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

פורסם
לפני 7 דקות, DareDevil כתב:

ועכשיו המלחמה לא בשיאה?

הרבה פחות. אין טילים על תל אביב או איזור המרכז בכלל כבר חודשים, בקושי יש טילים על אשקלון אפילו, ועד ממש לא מזמן בקושי נשארו חיילים בעזה (וגם עכשיו מספרם ברפיח הוא כלום לעומת מה שהיה אז, בשיא התמרון). אפילו האיום של החות'ים על אילת די התפוגג. האיום היחיד שבאמת הולר על כנו כרגע זה האיום על הצפון.

אין מה להשוות את המלחמה העצימה בדצמבר עם השקט (היחסי) שהיה עד הפלישה לרפיח (שגם היא בעצימות נמוכה בהרבה מהתמרון דאז).

לפני 7 דקות, DareDevil כתב:

ההפך אז ההפגנות היו יותר רציניות, עכשיו הן דועכות.

לפני השביעי

https://www.calcalist.co.il/local_news/article/rj5boqqr2

אחרי השביעי

https://www.davar1.co.il/493866/

לא הבנת אותי בכלל לפני השביעי היו הפגנות ענק נגד המהפיכה המשפטית, אבל לא הייתה ירידה משמעותית מהארץ בגללה.

אני מדבר על כך שבדצמבר ההפגנות, ספציפית בנושא החטופים וניהול המלחמה, לא שום דבר אחר, היו יותר קטנות בהרבה מאשר היום.

בקיצור אני לא רואה שום הוכחות לכך שישראלים בורחים בהמוניהם מאימת בן גביר, אני רואה כמות גדולה שהאריכו זמנית את חופשתם בחו"ל בשיאה של מלחמה (הגיוני איך שלא תסתכל על זה).

פורסם
לפני 50 דקות, oryo כתב:

לא קיבלת תשובה, כי השאלה עצמה מטופשת.

אתה לא חושב שהיא מטופשת? בוא נראה אם אולי זה יעזור לך לראות למה (רטורי, אבל אולי לקורא המבולבל זה יעזור, אם יש בכלל כאלו):

מה יחס ההרוגים בין חיילי צה״ל לאזרחי ישראל שיהפוך את חמאס בעיניך לארגון לחימה לגיטימי ולא ארגון טרור? יש מספר קסם כזה? אם אתה לא אוהב יחסים, אפשר לשאול במספרים: מה כמות האזרחים המתים בישראל שהופכת אירוע למזעזע? יש מספר קסם כזה?

אולי תגיד שהוא ארגון טרור בהגדרה וזהו, למעשים שלו אין בכלל השפעה וגם אם לא יהרוג אזרח אחד הוא טרור, כי הוא מפחיד את חיילי צה״ל או משהו. כמובן שאם יש לך איזשהו פרומיל של חשיבה ביקורתית אתה אמור להבין לאן מתקדמים משם ולמה זה לא סביר.

לא השתכנעת? די אני בהלם, אז בוא נפנה את אותה השאלה אליך:

מה כמות ההרוגים שכן הופכת את זה ללא מוסרית?

בהינתן שכבר הצהרת שלהרוג מליון ״אזרחים״ (זה מצחיק כי אין להם אזרחות, וגם כי אאל״ט בעיניך הם כולם חמאס) זה מוסרי, אני מניח שאין מספר כזה. ז״א שרצח עם זה מוסרי, כי יש לך סיבות. אחלה, מה ההבדל בינך ובין חמאס? שאתה מעוניין לרצוח, סליחה - להרוג, תינוקות עזתיים בזמן שהם רוצים לעשות את זה ליהודים..? 

image.thumb.png.a60e3021c6af2675122f17c4f12e3e05.png

לא רגע, תן לי לנחש, שאתה רוצה לעשות להם רצח עם בגלל שהם התחילו / טרוריסטים / עם פח / וכו׳? או או אני יודע, בגלל שהמנהיגים שלהם ממש אומרים בפה מלא שהם לא רוצים אותנו כאן, בניגוד למנהיגים שלנו שאומרים ... בניגוד למנהיגים שלנו מפעם שאמרו אחרת. זה הקריטריון שלך להרוג כמה מאות אלפי תינוקות? זה מה שמבדל אותך - יש לך סיבות יותר טובות?

הקם להורגך השקם להורגו + את כל המשפחה הילדים והשכנים שלו?

(^ ספיידי)

אציין שאני יוצא מנק׳ הנחה שאתה בעצמך לא באמת מאמין בזה, אתה נשמע כמו ברנש יותר מדי נחמד בשביל להיות אדם שבאמת ובתמים מעוניין ברצח (סליחה שכחתי שזה פלסטינים: הרג) של מאות אלפי ילדים, אפילו מסוג פלסטינים. אבל בפורום טסטוסטרוני לפעמים בורחות יציאות מטומטמות - אנשים עם מספיק יושרה יקחו את זה בחזרה, אחרים יטפסו על העץ גבוה גבוה ויספקו בידור להמונים בלי להבין שהבדיחה על חשבונם.

ואם אתה ממש רוצה תשובה, אז זה תלוי בכל מיני דברים, אתה יכול לראות מה הבנצ׳מארק של קטל אזרחי ביחס ללוחמים ולראות מתי זה מגדיש את הסאה. הבעיה הכי חמורה לדעתי אינה בהכרח ההרג עצמו, אלא בחוסר הפואנטה שלו, הורדנו עשרות אלפי עזתים אבל שום דבר לא באמת השתנה - וחמור מכך - אין באמת תוכנית. סתם הרג, בשביל להראות להם, ובשביל לתת לבייס שצמא לדם ונקמה תחושה חמימה בלב כשהם מסתכלים על מערום גופות בעזה.

אף מדינה מערבית נורמלית לא תתמוך בנו אחרי שהרגנו כמות גדולה של 35000  עזתים שרובם אזרחים, ועוד באמצעות אספקה עצומה של נשק אמריקאי. יש מלא תמונות מעזה של כל הגופות וההרג וההרס שבארץ לא מראים, ומלא מדינות שזה פשוט גורם להן להכיר במדינה פלסטינית(היום שמעתי על סלובניה, לפני כמה זמן שמעתי שגם מלטה בעניין של הכרה במדינה פלסטינית), ובראש כל האירוע הזה עומדת ממשלת הפח אשפה שלנו!!! עכשיו ממש ברור שהצבא שלנו נכשל לחלוטין במשימה שלו.

עכשיו יש את צווי המעצר בהאג נגד נתניהו והוא לגמרי הביא את זה על עצמו, ובניגוד למה שכתבו כאן, זאת בקשה שהשופטות שאחראיות על התיק הזה צפויות לאשר, זה לא משהו שיעבור סתם, זה באמת הולך לקרות ולהיות ממשי הצו מעצר הזה,פלוס זה שהצעד הבא יהיה זה שבית הדין השני לצדק(הראשון זה בית הדין הפלילי) יכול להוציא צו לעצירת המלחמה, ובית הדין הפלילי יוציא צווי מעצר נוספים נגד בכירים ישראלים ואנחנו נהפוך להיות למדינה מצורעת שאין לה תמיכה מהעולם, כולל לא מהמעצמה מספר אחת ארצות הברית שמממנת אותנו.

שוב, יש מלא ישראלים שחיים בסרט שאנחנו איזה "מעצמה", ושאלוהים שומר עלינו ואנחנו לא צריכים את התמיכה של העולם-אנשים הזויים!!!!!

אנחנו לא מעצמה של כלום, אנחנו בסך הכל מדינה קטנה שבלי כל התמיכה של ארצות הברית פשוט עומדת להתפרק.

ואין אף מדינה נורמלית שתומכת בנו, כל אירופה נגדנו, גם רוסיה נגדנו(להם , מן הסתם יש בעיות אחרות להתמודד איתם עכשיו ובשנתיים האחרונות, אבל גם הם מבקרים את ישראל על עזה מהסיבות שלהם כמובן,אבל גם לזה יש השפעה).

לצאת לחו"ל עכשיו עם דרכון ישראלי בימים האלה זאת פשוט בושה, אני עצמי ממש הייתי מתבייש להראות דרכון ישראלי באירופה ולא אדע איפה לקבור את עצמי אם מישהו יראה.היום פורסם ב ynet שצרפת תומכת בהחלטת בית הדין על הוצאת צווי המעצר, והיום שמעתי ראיון ברדיו עם שרת החוץ של סלובניה שמתכוונת להכיר במדינה פלסטינית, ועדיין מלא ישראלים חיים בסרט שאנחנו כאלה מושלמים ומוצלחים.

הנה הכתבה על צרפת: https://www.ynet.co.il/news/article/r1mraw5xa#autoplay

ובנוסף כל ההרג הזה של האזרחים בעזה לא הביא לנו שום תועלת.חמאס עדיין שולט שם,+מעט מאוד חטופים חולצו משם בחיים, צה"ל פשוט עשה שם עבודה גרועה+עם כל ההרג וההרס שהוא גרם שם ועם כל הסרטונים המטומטמים שחיילים הוציאו משם והתפרסמו בכל הרשתות, הוא פשוט גרם לנו המון נזק תדמיתי בעולם.

זה מה שצה"ל גרם לנו-נזק תדמיתי בעולם שיקח שנים אם בכלל לתקן אותו.

• רעיון גרוע 2
פורסם
לפני 23 דקות, MostlyWicked כתב:

בקיצור אני לא רואה שום הוכחות לכך שישראלים בורחים בהמוניהם מאימת בן גביר, אני רואה כמות גדולה שהאריכו זמנית את חופשתם בחו"ל בשיאה של מלחמה (הגיוני איך שלא תסתכל על זה).

לא יודע מה חוג האנשים שלך אבל רק בחוג הקרוב שלי 4 אנשים עם המשפחה שלהם עזבו. המשותף לכולם - הם לא מצביעי ימין. הם לא מאמינים שיהיה פה טוב בעתיד לאור הכח שקיבלו בן גביר וסמוטריץ.

פורסם
לפני 10 דקות, NEW10 כתב:

זה מה שצה"ל גרם לנו-נזק תדמיתי בעולם שיקח שנים אם בכלל לתקן אותו

התדמית שלנו בפח כי אוהבים לשנוא אותנו. וזה לא משנה כמה סרטוני טיקטוק יצאו מלוחמים או אילו התבטאויות יצאו מהפה של שרי הממשלה. יחפשו דברים מתחת לשטיח אם יצטרכו. פשוט מאוד שונאים אותנו ורואים את המציאות במשקפיים שונות מאלו שרואים דרכן מי שחי פה.

• אהבתי 2
  • רעיון טוב! 1
פורסם
לפני 37 דקות, MostlyWicked כתב:

לא הבנת אותי בכלל לפני השביעי היו הפגנות ענק נגד המהפיכה המשפטית, אבל לא הייתה ירידה משמעותית מהארץ בגללה.

היתה ירידה מהארץ, פשוט המלחמה נתנה לזה פוש רציני (הייתי אומר שזה היה טאבו לדבר על כזה דבר). ע"ע הסטטיסטיקה שאוריו הביא מקבוצת הפייסבוק שלו בתחילת המלחמה. @oryo אם אפשר בבקשה להביא את הסטטיסטיקה של הצטרפות לקבוצה שלך בפייסבוק, זה יהיה מדהים בעיניי לראות את השינוי שהחל מהשביעי ולפניו.

בתור אחד שקורא ומגיב בקבוצה מדי פעם, אני רואה שיש עלייה איטית אבל יציבה. תחילת המלחמה הייתה לתחושתי עלייה משמעותית.

לא שמתי לב לעלייה בכמות חברי פייסבוק שלי שהצטרפו לקבוצה.

לפני 20 דקות, NEW10 כתב:

אף מדינה מערבית נורמלית לא תתמוך בנו אחרי שהרגנו

תומכות יש ועדיין יהיו, 2 שאני מכיר אלו צ'כיה וארגנטינה. תומכים נלהבים.

לפני 22 דקות, NEW10 כתב:

עכשיו ממש ברור שהצבא שלנו נכשל לחלוטין במשימה שלו.

הוא נכשל בשביעי, אנחנו פה בשביל ללקק את הפצעים ולהחזיר קצת מהכבוד שלנו.

לפני 23 דקות, NEW10 כתב:

כולל לא מהמעצמה מספר אחת ארצות הברית שמממנת אותנו.

קשה לי להאמין אבל לך תדע, אולי כל מה שהימין שזורק את ארהב בקלות יגלה גם שזה לא כיף לשלם לבד על הטילים.

לפני 23 דקות, NEW10 כתב:

אין אף מדינה נורמלית שתומכת בנו, כל אירופה נגדנו,

צ'כיה - מדינה אירופאית וגם תומכת נלהבת.

לפני 24 דקות, NEW10 כתב:

לצאת לחו"ל עכשיו עם דרכון ישראלי בימים האלה זאת פשוט בושה, אני עצמי ממש הייתי מתבייש להראות דרכון ישראלי באירופה ולא אדע איפה לקבור את עצמי אם מישהו יראה.

תוציא דרכון אירופאי אם זה מתאפשר לך..

לפני 25 דקות, NEW10 כתב:

היום פורסם ב ynet שצרפת תומכת בהחלטת בית הדין על הוצאת צווי המעצר, והיום שמעתי ראיון ברדיו עם שרת החוץ של סלובניה שמתכוונת להכיר במדינה פלסטינית,

צרפת לא מפתיעה כהרגלה. סלובניה - זה מה שקורה שיש לנו מנהיג עם חוסר החלטיות.

לפני 26 דקות, NEW10 כתב:

בנוסף כל ההרג הזה של האזרחים בעזה לא הביא לנו שום תועלת

וכל ההרג של האזרחים הישראלים לא הביא לעזה שום תועלת..

לפני 27 דקות, NEW10 כתב:

צה"ל גרם לנו-נזק תדמיתי בעולם שיקח שנים אם בכלל לתקן אותו

זו התנהלות "יהיה בסדר" הרגילה שיש בארץ. אל תתרגש, צריך לדרוש ממקבלי ההחלטות להתייחס לכך ולדאוג להעביר את המסר.

לפני 24 דקות, Shmulik_Miata כתב:

שמע, ממליץ לך להתנצר או לעזוב את הארץ ולמצוא לך מערה.

עוד אחד לחצי מיליון 🤣

חדש10 אני צוחק..

Ready To Rock
Ready To Rumble

פורסם
לפני 56 דקות, NEW10 כתב:

אף מדינה מערבית נורמלית לא תתמוך בנו אחרי שהרגנו כמות גדולה של 35000  עזתים שרובם אזרחים

בטח שכן, מדינות הרגו הרבה יותר - הבעיה כאמור אינה הקטל עצמו אלא חוסר האסטרטגיה שבו, אני לא אוהב להשתמש במילה הזו בקונטקסט הזה, אבל זה מה שזה: ״שיווק״ (או בעגה הישראלית ״הסברה״).

הפסיכופתים בחמאס נתנו לנו אשראי קטל פסיכי כשעשו את הזוועות שעשו, במקום למנף את זה למקסימום ברמת ההישגים האסטרטגיים, ישראל מינפה את זה בעיקר בהישגי מוות. מה השתנה אסטרטגית? יש להם קצת פחות מחילות? קצת פחות קלאצ׳ים? פגענו להם במשגרים? אחלה - אבל מה הפואנטה?

בעיקר מה שעשינו זה למחוק להם שכונות, שזה סבבה והכל, אבל בסוף נוסגים ונותנים לחמאס לחזור ולא עשינו בעצם כלום. סתם הוספנו אלפי ישראלים ועשרות אלפי עזתים למעגל השכול ולא קיבלנו איזה משהו אסטרטגי בתמורה. bad fucking trade.

עכשיו מתחילים להתמודד עם גלי ההדף של הדגנרטים בשלטון שמדברים כמו החבריילעך כאן בפורום שדוגלים ברצח עם, וכמו שיבגניפ אמר - זה היה יכול להיות משעשע לראות את אלו שתומכים ברצח עם מזדעקים כאשר אומרים להם ש, ובכן, הם תומכים ברצח עם - אבל זה לא משעשע כי הם אשכרה בכנסת, שולטים ביחסי החוץ והמסחר. במקביל חיילים מתים בלי שמשיגים מטרות אסטרטגיות, רק טקטיות. מנהיגות פח אשפה, אפילו להרוג פלסטינים הם לא יודעים לעשות כמו שצריך. אילו הישגים יש לממשלה הזו?! איך אמר יובל בהקשר אחר - בור של חרא. 

• אהבתי 1
  • רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

לא בקטע של לזלזל בקבוצה של אור, או כול קבוצת פייסבוק אחרת, אבל זה לא אינדיקטור לכמה אנשים עוזבים/חוזרים. אז הצתרפו אנשים לקבוצה - זה לא אומר כלום (אלא אם כן אור דורש הוכחה של ירידה מהארץ תמורת כניסה)

לגבי להתבייש בדרכון הישראלי... אני לא יודע, או שזה כי נולדתי וגדלתי בישראל, או כי יש לי ביטחון עצמי, אבל אין לי בעיה להראות דרכון ישראלי או להגיד שאני מישראל (תוך כדי עיקום פנים, כי המציאות עגומה).

ועוד לא נתקלתי באף תגובה שלילית לזה. 

בנוסף, בסופו של דבר, כול מי שדיברתי איתו על המצב שחשבתי שהוא יחסית פרו-פלסטיני, הוא פשוט.. אדם הגיוני שאכפת לו מזה שמתים אנשים סתם (אז מה אם לנו לא אכפת מחיי אדם בעזה, להם כן. לי לא. אחד ההודים שעובד איתי קרא למחוק אותם מהאדמה אז כנראה שגם לו לא אכפת). בשורה התחתונה, אנשים שרגילים לתכנן מראש ישיבה עם חברים חודשיים קדימה, לא מעכלים טוב חירטוטים וחוסר החלטיות של ביבי. אבל ככה זה, זה כמעט חוק טבע. 

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

• תוכן חדש...