Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

עד שתקבל את המידע שאתה רוצה, כבר נהיה במלחמה הבאה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 17 שעות, מרק10 כתב:

צה"ל בהחלט יכול להילחם בחמאס וגם בחיזבאלה בו זמנית.

במלחמת יום הכיפורים 

הבעיה (לדעתי) היא לא היכולת הפיזית/ צבאית של צה"ל מול שתי חזיתות, אלא העובדה שהלחימה היא מול שני ארגוני טרור / גרילה, בלב אוכלוסיה אזרחית, שבנוסף לכל משתמשים באוכלוסיה כאמצעי הגנה. 

עד יום כיפור נלחמנו מול צבאות של מדינות. 

סוזוקי ג'ימני His side- JLX-L 2006 [   ] [][][][][] [   ]

טויוטה קורולה Her side- GLI 2013

שימרו על מרחק בכביש ועל קירבה בלב

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני שעתיים, שביט כתב:

הבעיה (לדעתי) היא לא היכולת הפיזית/ צבאית של צה"ל מול שתי חזיתות, אלא העובדה שהלחימה היא מול שני ארגוני טרור / גרילה, בלב אוכלוסיה אזרחית, שבנוסף לכל משתמשים באוכלוסיה כאמצעי הגנה. 

עד יום כיפור נלחמנו מול צבאות של מדינות. 

ועוד בעיה - לאויב שלך היום יש יכולת לפגוע בבטן הרכה של ישראל והוא אפילו לא צריך להרים מטוס אחד בשביל זה + העם הרבה יותר מפונק. זכורים לי סיפורים מכיפור שהיו מכסים את כל החלונות כדי שלא יתפזרו רסיסים, עושים האפלה בלילה, ממלאים שקים של חול, וכל זה כשהאיום על העורף היה בערך אלפית מהאיום הנוכחי שיש לנו מחיזבאללה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם

היכולות של חיזבלה התעצמו מאד אבל צריך לזכור שלבנון זה לא עזה. יש עם לבנוני ומדינה לבנונית, אין סיפורי סבתא על פליטים מסכנים  ועל open air prison. הלחימה בחיזבלה לא תהיה עדינה ומדוייקת כמו בעזה.

פורסם
לפני 2 דקות, David32 כתב:

עדינה ומדוייקת?

ומה זה שיש עם לבנוני (ומדינה לבנונית מתפרקת) משנה בדיוק?

בעזה דורשים ממך להכניס דלק ומים, בלבנון אתה יכול להפציץ את המתקנים האלה ישר.

בעזה מי שלכאורה נגד חמאס הוא מושתק, בלבנון יש קולות נגד חיזבאללה בפרלמנט ובתקשורת, הם חייבים לתת דין וחשבון לעם הלבנוני. אם אתה זוכר היום כמה מקרים שחיזבאללה ירו מכפר שלא תומך בהם והמקומיים התעמתו איתם.

אז כן, זה לא יהיה אותו דבר. גם אם לחיזבאללה יש אפשרות לגרום לנו נזק (ויש לו), אנחנו יכולים לייצר שם נזק גדול בכמה סדרי גודל.

• אהבתי 2
  • חברי המעגל הראשון
פורסם

לפני 5 דקות, David32 כתב:

עדינה ומדוייקת?

מי אחראי על הפלסטינים?

מי אחראי על הלבנונים?

זה משנה מאד.

• רעיון טוב! 1

פורסם
לפני 29 דקות, SlowRide כתב:

אין סיפורי סבתא על פליטים מסכנים  ועל open air prison. הלחימה בחיזבלה לא תהיה עדינה ומדוייקת כמו בעזה.

מכיר את תקריות כפר קאנא? גם בענבי זעם וגם בלבנון השניה.

פגזים שפגעו והרגו עשרות אזרחים (לפחות לטענת הלבנונים) והובילו ללחץ בינ״ל להפסקת הלחימה.

אם יש משהו שלא חסר לטרוריסטים בכל עימות, זה תמונות של ילדים הרוגים.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זה לא מה שמנע מישראל להגיב בכח הנדרש. תמונות של ילדים הרוגים בכל ערוצי החדשות זה בד"כ השלב שבו הטרוריסטים רוצים להפסיק להילחם. השאלה באיזה מצב נהיה כשנגיע לשם.

• אהבתי 1

פורסם
לפני 5 שעות, SlowRide כתב:

עד שתקבל את המידע שאתה רוצה, כבר נהיה במלחמה הבאה.

תודה על האופטימיות שלך (;

בכל אופן הדובר של משרד האוצר הפנה אותי לטופס פניות הציבור. כאמור בהמשך השבוע אתפנה ואשלח דרך הטפסים שביקשו ממני למשרדים האנלוגים..

משרד המשפטים, משרד העבודה, משרד הכלכלה, המשרד לשוויון חברתי, משרד האוצר - כאמור יקבלו באופן אישי דרך טופס פניות הציבור את ההודעה ששלחתי במייל.

ובחייאת זום זום, אם מישהו פה מאחד ממשרדי הממשלה וקורא את הודעות הללו, תנו להם לענות אל תפתחו את הפה שלכם על הדבר הזה.. בא לי תשובה אותנטית 

Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
פורסם

שתי דברים שמעניינים אותי

ראיתי שאנשים בעזה מוכנים לשלם שוחד של 7000 דולר כדי לברוח משם. זה אומר שאם נשלם 3000 דולר לכל אחד תוך כמה דקות יגמרו 3 מיליארד דולר, נראה לי עסקה מעולה.

ציר פילדלפי. מדברים על הברחות הנשק וכו' משם (אגב, אני מפחד שיבריחו\הבריחו משם חטופים) לא מבין למה לא משתלטים על האזור שם לפני מקומות אחרים. מדברים על זה שזה דבר בלתי נמנע אז למה לברוח מזה?

• אהבתי 1
פורסם

יש בעיה עם המצרים. חוצפה, כי זו לא טריטוריה מצרית וכי ישראל אישרה למצרים להגדיל את כוחותיה בסיני מעבר להסכם השלום - אבל זה מי שאיתו צריך לעשות עסקים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם
לפני 16 שעות, flytomars כתב:

זכורים לי סיפורים מכיפור שהיו מכסים את כל החלונות כדי שלא יתפזרו רסיסים, עושים האפלה בלילה, ממלאים שקים של חול, וכל זה כשהאיום על העורף היה בערך אלפית מהאיום הנוכחי שיש לנו מחיזבאללה.

אולי מישהו עשה, אבל אני לא זוכר שום דבר כזה. בכל המלחמה רק אזעקה אחד ביום ראשון בת"א.

לפני 15 שעות, David32 כתב:

לחיזבאללה בלבנון אין שליטה מוחלטת כמו לחמאס בעזה. להזכירך במלחמת לבנון הראשונה נוצרים נלחמו לצד ישראל.   

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 שעות, עדי-אל כתב:

ראיתי שאנשים בעזה מוכנים לשלם שוחד של 7000 דולר כדי לברוח משם. זה אומר שאם נשלם 3000 דולר לכל אחד תוך כמה דקות יגמרו 3 מיליארד דולר, נראה לי עסקה מעולה.

יש הבדל בין מסתנן לא חוקי שמשלם שוחד כדי להיכנס לבין קליטה של מליונים. המצרים לא רוצים אותם. כנראה זה לא שווה לשלטונות לקבל 3 מיליארד דולר יחד עם 2 מיליון עבריינים וטרוריסטים איסלמיסטים בפוטנציה.

אם זה היה עניין של כסף שמקובל על כל הצדדים, מזמן היו פותרים את זה ולא היית שומע מילה על טיהור אתני וכל השטויות האלה.

• רעיון טוב! 1

• תוכן חדש...