Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם

קורא כאן לא מעט ושמח לראות מגוון דעות, גם אם הן לא מתיישבות עם שלי. אני כבר 5 שנים בטקסס והזוועות של ה7 באוקטובר לא עוזבות אותי גם היום. גם מרחוק.השמות שכל יום מתווספים קורעים לי את הלב ולא מעט מכרים מהשירות נפלו.( הצוות שלי שוחרר ממילואים השנה )

בקצרה לגבי אנטישמיות אצלנו (אזור דאלאס טקסס)- היו מעט גילויי אנטישמיות , דגלי ישראל נתלשו מבתים בקהילה ולפני כשבועיים נעמדו ניאו נאצים מול בית כנסת הם מרימים את ראשם כי למה לא, כשאחיהם האנטישמיים הפלסטינים מרימים ראש וזה באופנה. למה לא אם במוסדות העלק הכי מכובדים בעולם לא יכולים לגנות בצורה חד משמעית ללא התפתלויות קריאות לרצח יהודים. 

לגבי מה צריך לדעתי לעשות: טרנספר לדעתי זה הפתרון הכי הומני לטווח הארוך בין אם זה בעזרת עידוד כספי או גירוש. זה צורם להמון אנשים משום מה אבל אם מסתכלים על 2 מיליון אנשים שמתרבים בקצב שלהם ומסתכלים 50 שנים קדימה( וכן , המון יכול להשתנות וגם לא) בתא שטח הנוכחי, כמו שמישהו ציין , הם לא יהפכו כנראה לסינגפור, הם לא ילכו מרצונם לים וכנראה יעדיפו לבקר אצלנו מאשר במצרים, מבינים שיש פה בעיה שרק תגדל ותהווה סכנה קיומית למדינת ישראל.

איך לעשות? בצורה איטית, וסבלנית לייצר תנאים שיגרמו להם פשוט לרצות ללכת.

לאן? אני מניח שעם משבר הומניטרי שמנוהל ,כן מנוהל, בחכמה ולאורך זמן יגיעו גם הזדמנויות מאחיהם המוסלמים וממדינות אחרות בעולם. אני חושב שאנשים נורמליים שכן רוצים חיים נורמליים יעזבו והיתר כנראה הם מהסוג של ה7 באוקטובר.זה אולי נשמע צורם אבל אני לא חושב שסבבי מלחמה כל כמה שנים הם יותר הומאניים. אני גם לא חושב שלגרום להם להעלם זה יותר הומאני. 

לצערי הממשלה הנוכחית שכישלון טוטלי זאת מחמאה לבזיונות שמרכיבים אותה, לא רוצה ולא יכולה לייצר שום פתרון, בטח שלא ארוך טווח.

אני מקווה ומתפלל שכל החטופים יוחזרו בשלום , שחיילי צה"ל יחזרו בריאים ושלמים ושנסיים את הצרה הזאת ונדע שקט אבל לצערי מתקשה להאמין שזה אכן יקרה בימינו.

• אהבתי 6
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם

החיילים צריכים להענש כי הצבא לא יכול להתעסק בשטויות. זאת פעילות מבצעית לא טיול שנתי. אם כל חייל יעשה שטויות המשמעת הצבאית והמקצועיות תרד.

בן גביר לא מוסיף שמן לאף מדורה. זה הבולשיט הרגיל שהוא אוהב להתעסק איתו ובמידה מסויימת הוא אפילו מזיק לחייל. עוד שבועיים-שלוש היה סיכוי שהחייל היה מתנצל (אם היה רוצה כמובן) וחוזר לפעילות מבצעית (אם המפקדים שלו היו מסכימים)

וכמובן דין ג'נין כדין עזה. שתי ערי הטרור האלו חייבות להיות מושמדות 

• אהבתי 1
פורסם

אין לישראל יכולת לטרנספר אף אחד. אין. צאו מזה. אף מדינה בעולם, חוץ מאולי הולנד כרגע, לא תתמוך בזה. אפילו מה שקורה כרגע תחום בזמן, וארה"ב דוחפת את ישראל להפסיק את המלחמה. ומעבר לזה, אף אחד לא יקבל מיליוני פלסטינאים. וגם אני טועה, ומצרים תקבל מאות אלפי או מיליוני פלסטינאים לשטחה - התוצאה תהייה גרועה ממה שישראל חוותה מול לבנון במשך עשורים. וזה עניין של לא יותר מדי זמן עד שגם טילים מסיני יכסו את כל שטח ישראל. ומה אז?

ישראל צריכה לתכנן את היום של אחרי מתוך שלוש נקודות מוצא: 1) הערבים פה כדי להשאר. אי אפשר לטרנספר אותם. אי אפשר לשטח את עזה. אי אפשר עוד הרבה רעיונות ילדותיים יותר או פחות שעולים בשיח; 2) אי אפשר להקים מחדש את גוש קטיף ואי אפשר לממש פנטזיות דתיות מופרעות אחרות. ורצוי גם להפסיק לממש אותן ביהודה ושומרון; 3) הקונספציה כאילו אפשר פשוט לשכוח מהערבים ו"לנהל" את הסכסוך נכשלה. אלא אם מוכנים לשלם מדי פעם מחיר בחיי אדם, כמו זה שמשלמים כרגע (נזכיר שהמלך ביבי היה זה שאמר שמספרי הנרצחים עכשיו שווים לאלו של אוסלו, ואנחנו רק באמצע).

לצערי, ההנהגה הביביסטית דתית של ישראל לא שם, ולא מסוגלת ולא רוצה להציע שום דבר שיחרוג מזה. וכבר שמענו שבלינקן אמר לביבי שאם הוא מתנגד להעברת השליטה בעזה לערבים - הוא צריך להציע רעיון טוב יותר, כי זו הדרך היחידה להרוג רעיון גרוע, וביבי שתק. 

...

ובינתיים בחדשות, ראש אחת מהמוצעות מהצפון מספר שסמוטריץ' מסנן אותו כבר שבועות, ובאוצר מתעלמים מבקשות שונות של שרים, כמו לפטור עסקים מפונים מארנונה. כנראה שלגרנדמייזר אין זמן לזה, בזמן שהוא מתעסק בדבר היחידי שמעניין אותו - העברת כסף למשיחיים אחרים, תוך בכי על "אנטישמיות".

ובינתיים גם בחדשות, בזמן הקרבות הקשים בעזה, ביבי עסק במיני הרקדה של שוטרים, כאילו היה אביב גפן בשנות ה90 או ליצן באיזו בר מצווה. כבר כתבתי שחבל שלא אישפרו לאולמרט להביא מומחה שיבדוק את המשפחה במהלך המשפט?

• אהבתי 2
תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני שעתיים, עדי-אל כתב:

בן גביר לא מוסיף שמן לאף מדורה. זה הבולשיט הרגיל שהוא אוהב להתעסק איתו ובמידה מסויימת הוא אפילו מזיק לחייל.

נכון, להוסיף שמן למדורה ולתקוע אצבע בעין זה העיסוק הרגיל והעיקרי של בן גביר.

פורסם
לפני 13 שעות, SlowRide כתב:

משועמם שיחק קצת במערכת כריזה. אם הדת שלך מתירה לעשות כאלה זוועות, אתה אמור להיות מסוגל להתמודד עם הטרלות כאלה.

כשמשועמם כזה לובש מדי צה''ל, מבחינת העולם זה מעשה רשמי של הצבא והמדינה.

יש מוסלמים שמשרתים בצבא שלנו.

יש לנו בני ברית חשובים באמירויות ובסעודיה ובקרב מוסלמים בעולם, שהם מתנגדים של האיראנים והכנופויות שלהם. מבחינתם הדת שלהם לא מתירה לעשות זוועות, אבל פגיעה במסגדים פוגעת בהם. והם אפילו מסוגלים להבין את ההבדל בין פגיעה במסגד כי הוא משמש כתשתית טרור לבין פגיעה בצורה שמשפילה את הדת שלהם.

זה כמו שהאנטי ישראלים מנסים לטעון שהם אנטי ציונים ולא אנטישמיים. אבל בסוף תמיד מתפלק להם איזה מעשה אנטישמי.

אנחנו צריכים להיות אנטי חמאס. לא אנטי איסלם.

• אהבתי 4
  • רעיון גרוע 1
  • רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

רק שחמאס זה איסלם קיצוני. אנחנו אנטי איסלם קיצוני.

שוב, אני לא חושב שמה שעשה החייל תקין וזה לא מועיל לנו בשום צורה.

רק אומר שזו צביעות מצד אותם "שוחרי שלום" להעלב כשמבזים מקום ששימש להטפת אידאולוגיה דתית רצחנית.

עריכה אחרונה על ידי SlowRide
  • אהבתי 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

טוב, צביעות זו התמחות ברמת אומנות של העולם הערבי, אז אין פה איזה עניין להתרגש.

'אבל אותי לא מעניין מה שיכנס. אותי מעניין מה שיצא..'

אלטמן.

פורסם
לפני כשעה, SlowRide כתב:

רק אומר שזו צביעות מצד אותם "שוחרי שלום" להעלב כשמבזים מקום ששימש להטפת אידאולוגיה דתית רצחנית.

בתור שוחר שלום (בלי מרכאות) לא נעלבתי בכלל.

פינדר הסביר למעלה בצורה יפה את הבעייתיות בדבר הזה, אז אין טעם לחזור על הדברים.

אם המדינה מחליטה להרוס את קן הטרור הזה - סבבה מבחינתי, אם ההחלטה מושכלת.

ואם אתה מסכים על כך שהמעשה לא תקין ומזיק, אז אין בינינו ויכוח.

איפה צביעות?

אולי בתפיסה הימנית של השמאל כמעדיפי אויבינו על עצמנו?

נראה לי שזה דבר שמאז ז' באוקטובר הוכח כתפיסה ריקה שצריכה להשתנות.

פורסם
לפני 6 שעות, AK21 כתב:

בצורה איטית, וסבלנית לייצר תנאים שיגרמו להם פשוט לרצות ללכת.

לאן? אני מניח שעם משבר הומניטרי שמנוהל ,כן מנוהל, בחכמה ולאורך זמן

צריך להזכיר שהתנאים בעזה חרבאנה גם בלי המלחמה? אם הם לא הלכו עד עכשיו, לאיזו רצה צריך להביא אותם כדי שילכו?

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני כשעה, אליה כתב:

טוב, צביעות זו התמחות ברמת אומנות של העולם הערבי, אז אין פה איזה עניין להתרגש.

אה, אתה נגד צביעעעווותת??

למה לא אמרת?

נציגי המתנחלים בכנסת נלחמו השבוע בחירוף נפש כדי למנוע כניסת פועלים מהגדה. בניגוד לעמדת הצבא והשבכ ושאר חברי קואליציה. וניצחו. לא נכנסים פועלים. אתרי בנייה עומדים.

אבל מסתבר שהם ביקשו וגם קיבלו הכנסת אלפי פועלים להתנחלויות.

טוב צביעות זו התמחות ברמת אומנות של המתנחלים הדתיים, אז אין פה איזה עניין להתרגש.

IMG_8556.jpeg

• אהבתי 5
  • רעיון טוב! 2

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 22 דקות, BoazB11 כתב:

בתור שוחר שלום (בלי מרכאות) לא נעלבתי בכלל

לא התכוונתי אליך, אלא לכל אותם מוסלמים שמחשיבים עצמם מתונים אבל נעלבים שפוגעים בסמל של משהו שלכאורה לא אמור לייצג אותם.

לפני 3 דקות, פינדר כתב:

למה לא אמרת?

נציגי המתנחלים בכנסת נלחמו השבוע בחירוף נפש כדי למנוע כניסת פועלים מהגדה. בניגוד לעמדת הצבא והשבכ ושאר חברי קואליציה. וניצחו. לא נכנסים פועלים. אתרי בנייה עומדים.

טוב צביעות זו התמחות ברמת אומנות של המתנחלים הדתיים, אז אין פה איזה עניין להתרגש.

IMG_8556.jpeg

פשוט גועל נפש. רק נזק האנשים האלה.

• רעיון טוב! 1

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 25 דקות, David32 כתב:

צריך להזכיר שהתנאים בעזה חרבאנה גם בלי המלחמה? אם הם לא הלכו עד עכשיו, לאיזו רצה צריך להביא אותם כדי שילכו?

בוא נזכור שבשנים האחרונות חמאס לא ממש נתן לאנשים לצאת.

גם מלפני זה אין איזה מידע שיכול להגיד מה אחוז ההגירה שם

פורסם
לפני 21 דקות, פינדר כתב:

למה לא אמרת?

IMG_8556.jpeg

מזכיר לי את כל הדתיים המשיחיים שלוקחים על עצמם כל מיני הגבלות ואיסורים בשם הדת ואז מחפשים איך מעגלים פינה אבל גם "מקיימים את האיסורים וההגבלות" ( גוי של שבת, פיקוח נפש, חשמל "כשר" ועוד כל מיני הנפצות). הממשלה הזאת נועדה להכשיר את ההתנחלויות על מלא מלא על חשבון סקטורים אחרים ומרוב שזה מסריח כבר אי אפשר להסתיר את הסרחון.

• אהבתי 6
פורסם
לפני 13 שעות, SlowRide כתב:

מבחינתי, מי שמייחס קדושה למקום שמטיפים בו לרצוח שלי, וההטרלה שעשו שם מעליבה אותו, יכול ללכת לעזאזל. לצאת נגד אידאולוגיה רצחנית זה לא לזרוק גפרור, למרות שאדון בנגביר ינצל כל הזדמנות לעצבן מישהו.

זה בסדר מבחינתך לפגוע וללעוג לדת והאמונה של החייל הבדואי שנלחם איתך בצוות?

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 5 שעות, יבגניפ כתב:

אין לישראל יכולת לטרנספר אף אחד. אין. צאו מזה. אף מדינה בעולם, חוץ מאולי הולנד כרגע, לא תתמוך בזה.

כשאתה כותב את זה, אתה בטח מתכוון לכל ה2 מיליון.

אולי תבדוק מה קרה מאז שטראמפ עלה לשלטון, איך עלתה כמות הויזות לפלסטינאים לעבור לטורקיה או להמשיך הלאה למקום אחר?

טרנספר שקט זו אחלה שיטה. מעדיף את זה מאשר רעיונות שלא כל כך ברי ביצוע, כמו שכתבת..

• אהבתי 2
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תוכן חדש...