Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני 53 דקות, GTאי כתב:

רוב התומכים בחקיקה, תומכים בה לא בגלל ביבי, אלא למרות ביבי. לא כי הם אוהבים את מה שקורה, אלא כי הם לא יכולים לסבול את תחושת העליונות שאנשי המחאה מפגינים.

רוב התומכים בחקיקיה תומכים בגלל ששטפו להם את המוח (מעניין מי) שיש רק שני צדדים, או שאתה עם ביבי או שאתה שמאל/אשכנזי/אליטה/מתנשא/אזרח סוג א ועוד כל החרא שהם זורקים.

אתה מזכיר לי את אבא שלי שמתווכח איתי אך השמאל/אשכנזי/אליטה/מתנשא/אזרח סוג א דפקו את המזרחים והרסו את המדינה וכמה הוא שונא אותם ושהוא לא מאמין שאני חלק מהם. ואז אני מזכיר לו שאני לא שמאל, לא אשכנזי, לא אליטה, לא מתנשא אבל כן אזרח סוג א שתומך במחאה ושאני בטוח לא הרסתי שום מדינה.

אני לא יודע למה אתה מרגיש כל כך נחות, אבל אם כמה חברה קיצונים במחאה גורמים לך להרגיש ככה אז כנראה שאתה צריך לעבוד חזק על הביטחון העצמי שלך.

ותזכור שבמחאה הזו יש הרבה מאד אנשים כמוני וכמוך שפשוט נמאס להם שמשקרים להם.

עריכה אחרונה על ידי motizkn
  • אהבתי 4

טסלה 3 2022

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 1 דקה, motizkn כתב:

רוב התומכים בחקיקיה תומכים בגלל ששטפו להם את המוח (מעניין מי) שיש רק שני צדדים, או שאתה עם ביבי או שאתה שמאל/אשכנזי/אליטה/מתנשא/אזרח סוג א ועוד כל החרא שהם זורקים.

לא. 

רוב התומכים כועסים על שמאל/אשכנזי/אליטה/מתנשא/אזרח סוג א. 

ביבי זה הסיפור שאתם מספרים לעצמכם.

• אהבתי 2
פורסם
לפני 3 דקות, GTאי כתב:

ניפגש

שניים מתוך שלושת המצוטטים לא גרים בישראל. השלישי רופא מנוסה ונמצא בקבוצת ה"ניידים". אני לא חושב שתפגוש, גם אם תישאר כאן, במישהו מהם אם הוקטור הנוכחי יימשך.

לפני 5 דקות, GTאי כתב:

המרכז הוא הרוב, הוא יכול לחוקק חוקה

זה היה נכון ב-48', וגם אז החליטו לא לחוקק חוקה. היום הדמוגרפיה כל כך שונה שהסיכוי לחוקק חוקה שתיהיה מקובלת על כלל חלקי האוכלוסיה הוא נמוך עד לא קיים.

לפני 7 דקות, GTאי כתב:

אתם רק דוחים את הקץ.

זה הדבר היחיד שאפשר לקוות לו. כל דבר אחר ככל הנראה ילווה באלימות שאני לא בטוח שתישאר מדינה אחריה.

• אהבתי 2
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם

היי ערב ט' באב קפצו לי כמה ידיעות על מסעדנים גיבורים ונאורים. שהחליטו "להצטרף למחאה" ולפתוח את המסעדות בט' באב.

ואוו איזו פטריוטיות ושמירת חוק. 

אתם שמים לב לאיזה מחוזות הזויים המחאה מתפזרת?

ט' באב זה לא יום דתי זה יום אבל לאומי בדיוק כמו יום השואה או יום הזיכרון (בסדרי גודל גדולים פי כמה).

מטורללים תתאפסו!!!

פורסם
Just now, Gosser1860 כתב:

שניים מתוך שלושת המצוטטים לא גרים בישראל. השלישי רופא מנוסה ונמצא בקבוצת ה"ניידים". אני לא חושב שתפגוש, גם אם תישאר כאן, במישהו מהם אם הוקטור הנוכחי יימשך.

שאלה שבאמת מעניינת אותי, למה ה-2 שלא גרים בישראל כל כך "חמים" על מה שקורה כאן?  לא בקטע רע אלא בקטע ענייני לחלוטין.

בתקופה האחרונה כשאני מדמיין את עצמי גר הרבה מישראל, אני מנסה להבין האם בכלל ימשיך לעניין אותי מה שקורה כאן, או שזה יהיה "אחרי המבול".

• אהבתי 1
פורסם
לפני 2 דקות, GTאי כתב:

לא. 

רוב התומכים כועסים על שמאל/אשכנזי/אליטה/מתנשא/אזרח סוג א. 

ביבי זה הסיפור שאתם מספרים לעצמכם.

אז המחאה שלכם היא על ידי זה שאתם בוחרים באשכנזי שקרן פטולוגי שכרגע מרסק (לפי מה שאתה אומר) את המדינה?

טסלה 3 2022

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 7 דקות, GTאי כתב:

אני שונא כל מילה בתרחיש הזה, אבל לשם אנחנו הולכים, ואתם לא בכיוון של לעצור את הרכבת. מסיבת מדורות באיילון או פרישה של טייסים לא תשנה את זה. נצטרך לבחור אם להישאר כאן או ללכת. בדיעבד תהיו חכמים יותר

למה אתה לא צריך לעצור את הרכבת? אתה רוצה מדינת הלכה יהודית? מי זה "אתם" שצריכים לעשות את זה אבל הם לא בכיוון?

עוד משהו שלא הבנתי, אתה מצדד באנשים שמקדמים את התהליכים הרעים האלה שאתה בכלל לא רוצה רק בגלל רגשי נחיתות והתנשאות?! לא ברור הדבר הזה. גם אם זה היה נכון, נראה לך הגיוני להוציא לעצמך עין כדי שלשכן יוציאו שתי עיניים?

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, GTאי כתב:

oryo אני מציע שתבין מה הדעה לפני שתתקוף אותה

מבין היטב, אתה לא משאיר הרבה מקום לפרשנות כי תיארת אותה בצורה רהוטה מפורטת. 

לפני 27 דקות, GTאי כתב:

בהווה, המרכז הוא הרוב, הוא יכול לחוקק חוקה, הוא יכול להעביר חקיקה שתגביל את הימין, הוא צריך להיות מאוחד

לא, הוא לא. הליכוד מורכב מביבי וחבורה של בוטים עושי דברו, ביבי לא מעוניין בחוקה או מרכז או לא יודע מה, וזה שתחזור על הספינים שלו לא ישנה את זה / יוציא אותך טוב. 

ביבי לא מעוניין לשבת עם לפיד גנץ וכו', אנחנו יודעים את זה כי זה קרה כבר, כשגנץ הדלביוב הזה ישב עם ביבי כולנו ראינו מה יקרה מקילומטרים ואז וואו זה קרה בדיוק כפי שחשבנו הלם תדהמה, ועדיין אנשים כותבים בלי למצמץ או להפעיל פרומיל של חשיבה ביקורתית ש"אוף למה הם לא מתאחדים כבררר". 

ביבי בחר ממשלת ימין דתית משיחית, הוא ולא אחר, וכל מי שתומך בו מעדיף את זה על פני ממשלה חילונית רחבה. לא משנה כמה ידחפו את הספין המטומטם הזה של "מחרימים אותו בלי אף סיבה", כל יצור תבוני עם זיכרון לא נדיף יודע טוב מאוד שביבי שורף שרף וישרוף כל שותף לממשלה שנראה כמו סיכון, ואין מפלגה שאכלה יותר חרא מאשר הליכוד - מבט חטוף בנבחרים שלה כיום מבהיר שמדובר בסחלה אנושי (רגב, אמסלם, גוטליב, גולן, כ"ץ וכו'), ומי שדרדר אותה לשם הוא...? 

עריכה אחרונה על ידי oryo
  • אהבתי 5

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם (נערך)
לפני 8 דקות, GTאי כתב:

שאלה שבאמת מעניינת אותי, למה ה-2 שלא גרים בישראל כל כך "חמים" על מה שקורה כאן?  לא בקטע רע אלא בקטע ענייני לחלוטין.

אני לא יכול לענות במקומם אבל הייתי מנחש שזה קשור לכך שיש להם משפחה/חברים בישראל, באיזשהו מקום הם ישראלים בהוויה שלהם, מזדהים עם ישראל או עם תת-קהילה בתוך ישראל, הם גדלו ובגרו כאן ויש להם רמה מסויימת של שייכות. בנוסף, יש לא מעט מחקרים/סקרים שנוגעים למהגרים והיחס שלהם למדינה ממנה הם היגרו אם בא לך להתעמק.

לפני 8 דקות, GTאי כתב:

בתקופה האחרונה כשאני מדמיין את עצמי גר הרבה מישראל, אני מנסה להבין האם בכלל ימשיך לעניין אותי מה שקורה כאן, או שזה יהיה "אחרי המבול".

עבורי זה יהיה בעיקר מתוך דאגה למשפחה וחברים והרבה פחות כל השאר.

עריכה אחרונה על ידי Gosser1860
בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם
לפני 5 דקות, GTאי כתב:

לא ארפרנס לעצמי, אבל זה כתוב בשרשור הודעות ספורות אחורה ואתה די פעיל אז לא יודע איך פספסת. 

זה שאני לא בישראל לא מבטל את הרצון שלי לראות אותה מתקיימת, ולא את הדאגה שלי לאנשים החשובים לי שנותרו מעבר לים. 

אני מקבל שצף של פניות בנוגע לרילוקיישן, ומדבר עם אנשים מיואשים בשוטף, זה שובר לי את הלב. בישראל בכלל ובקארספורום בפרט יש הרבה פעמים גישה שבטית בינארית, במציאות זה שבחרתי להגר עבור העתיד שלנו לא אומר שכיף לי לראות את הבית הישן שלי נשרף. 

• אהבתי 5

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם
לפני 31 דקות, yd b-4 כתב:

ט' באב זה לא יום דתי זה יום אבל לאומי בדיוק כמו יום השואה או יום הזיכרון (בסדרי גודל גדולים פי כמה).

מבחינתי זה עוד יום בלוח השנה.

אני אישית לא נוהג לעשות דווקא, אבל כנראה שהחרדים לא מכירים את החוק השלישי של ניוטון.

לפני 36 דקות, Gosser1860 כתב:

א בקבוצת ה"ניידים"

ירדתי היום לארוחת צהריים עם בחור שעובד איתי וזרק בעבר כמה הערות על הגירה.

שאלתי בצחוק אם הוא כבר בדרך החוצה.

קיבלתי תשובה רצינית, על זה שהוא כבר עמוק בהליכי הגירה לקנדה (הוציא על זה כבר כ20 אלף שח).

הוא ואשתו עובדי הייטק. ניידים.

• רעיון טוב! 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

מי שיקבע פה את הטון הוא מי שיודע שהזמן לצידו.

החרדים והדתיים (שהם הגורם הדומיננטי בממשלה הזאת) יודעים שהם עושים יותר ילדים והם לא הולכים לשום מקום.

לעומת זאת בצד השני מוחים ומוחים אבל לא באמת ישארו פה וחלקם כבר עוזבים.

יש פה דיסוננס גדול מאוד בין המאבק למען המדינה "הנאורה" אל מול המעשים שלא מתיישרים עם זה.

יש לי חבר קרוב שהוא והוריו הולכים כל שבת להפגנות וממש אקטיבים במחאה, אנשים שהם מלח הארץ ממש, עוסקים בחקלאות, שירתו בקרבי באמת הכל.

אממה? מתוך 6 ילדים במשפחה 4 כבר עזבו וה-5 בדרך החוצה.

וזה בדיוק הכשל, מצד אחד אנשים שנלחמים לכאורה על המדינה הליברלית הזאת ומצד שני לא נשארים בה בכלל.

אי אפשר להחזיק את המקל משני קצותיו ולכן אנחנו (החילונים התורמים) נפסיד בכל מקרה.

• אהבתי 2

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

פורסם
לפני 51 דקות, yd b-4 כתב:

היי ערב ט' באב קפצו לי כמה ידיעות על מסעדנים גיבורים ונאורים. שהחליטו "להצטרף למחאה" ולפתוח את המסעדות בט' באב.

ואוו איזו פטריוטיות ושמירת חוק. 

אתם שמים לב לאיזה מחוזות הזויים המחאה מתפזרת?

מטורללים תתאפסו!!!

זה יום אבל שלך.

כמו שיום הזיכרון ויום העצמאות זה שלנו ואתם כציבור משתינים עליהם למה שאני אכבד יום שלך?

• לא הבנתי... 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 דקות, motizkn כתב:

אז המחאה שלכם היא על ידי זה שאתם בוחרים באשכנזי שקרן פטולוגי שכרגע מרסק (לפי מה שאתה אומר) את המדינה?

המחאה שלהם היא לבחור שונה מכם, הרוב בכלל לא בקיא בפרטים. משהו בסגנון של "עוד פעם השמאל מנסה להכתיב לנו, אז אנחנו נגדו", הגרעין שרוצה את החוקים עצמם עצמם הרבה יותר קטן ממה שאתה חושב, הרוב רוצים שיתנו לימין לבוא לידי ביטוי.

אתה יכול לחשוב שזה הדבר הכי מפגר שיש בעולם - אז זה מה שיש ועם זה צריך להתמודד.

(באותה נשימה, משיחות שונות גם רוב המפגינים כנראה לא מבינים על מה הם מפגינים וניזונים מביטול הדמוקרטיה).

לפני 5 דקות, SlowRide כתב:

למה אתה לא צריך לעצור את הרכבת? אתה רוצה מדינת הלכה יהודית? מי זה "אתם" שצריכים לעשות את זה אבל הם לא בכיוון?

עוד משהו שלא הבנתי, אתה מצדד באנשים שמקדמים את התהליכים הרעים האלה שאתה בכלל לא רוצה רק בגלל רגשי נחיתות והתנשאות?! לא ברור הדבר הזה. גם אם זה היה נכון, נראה לך הגיוני להוציא לעצמך עין כדי שלשכן יוציאו שתי עיניים?

לפעמים צריך לשבור בשביל לתקן ולהפסיק עם פלסטרים. אני חושב שצריך לשבור היום בשביל לתקן לפני שיהיה מאוחר מדי, כי אנשי המחאה/השמאל (תבחר) פשוט לא מבינים מול מה הם מתמודדים, הם חושבים שביבי זה הסיפור כשבפועל זה ממש לא.

גם אני צריך לעצור את הרכבת, אנחנו חושבים שהדרך לעצור אותה היא שונה.

אני האחרון שרוצה מדינת הלכה (אני חוזר בשאלה), אבל דווקא מהמקום של הקשר לצד השני אני מבין אותו, מבין מה מפריע לו ולמה הוא ממשיך ללכת עם ביבי למרות שהוא לא סובל אותו - משהו שברק, לפיד או שקמה בחיים לא יצליחו להבין. הם נלחמים על הדבר הלא נכון.

באופן אישי אין לי שום רגשי נחיתות, ככל הנראה אם ניפגש ברחוב תחשוב שאני כמוך. 

לפני 2 דקות, oryo כתב:

מבין היטב, אתה לא משאיר הרבה מקום לפרשנות כי תיארת אותה בצורה רהוטה מפורטת. 

לא, הוא לא. הליכוד מורכב מביבי וחבורה של בוטים עושי דברו, ביבי לא מעוניין בחוקה או מרכז או לא יודע מה, וזה שתחזור על הספינים שלו לא ישנה את זה / יוציא אותך טוב. 

ביבי לא מעוניין לשבת עם לפיד גנץ וכו', אנחנו יודעים את זה כי זה קרה כבר, כשגנץ הדלביוב הזה ישב עם ביבי כולנו ראינו מה יקרה מקילומטרים ואז וואו זה קרה בדיוק כפי שחשבנו הלם תדהמה, ועדיין אנשים כותבים בלי למצמץ או להפעיל פרומיל של חשיבה ביקורתית ש"אוף למה הם לא מתאחדים כבררר". 

ביבי בחר ממשלת ימין דתית משיחית, הוא ולא אחר, וכל מי שתומך בו מעדיף את זה על פני ממשלה חילונית רחבה. לא משנה כמה ידחפו את הספין המטומטם הזה של "מחרימים אותו בלי אף סיבה", כל יצור תבוני עם זיכרון לא נדיף יודע טוב מאוד שביבי שורף שרף וישרוף כל שותף לממשלה שנראה כמו סיכון, ואין מפלגה שאכלה יותר חרא מאשר הליכוד - מבט חטוף בנבחרים שלה כיום מבהיר שמדובר בסחלה אנושי (רגב, אמסלם, גוטליב, גולן, כ"ץ וכו') 

אתה מדגים בצורה מעולה את מה שאני חושב.

• אהבתי 3
פורסם

אצל oryo יש כשל לוגי מובנה.

אם אתה לא חושב כמוהו אתה ביביסט רובוט ואם אתה חושב כמוהו אז אתה צודק.

העולם הוא יותר מורכב מזה

• מצחיק 1

(Sold) Chevrolet Aveo 2006

Citroen C3 2017

C5 Air Cross 2020

• תוכן חדש...