Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם
לפני 10 דקות, קורן בן אשר כתב:

לא קשה, לי לפחות, להבין. מה שאתם מתקשים להבין, זה שדת ומדינה אלה שני דברים שונים. אי אפשר לנהל בעולם המודרני מדינה לפי חוקי דת, כמו שאי אפשר לנהוג ברכב לפי חוקי דת, או לשגר חללית לירח לפי חוקי דת. זה לא עובד.

חוץ מהחללית איראן.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7472

• פינדר

6177

• יבגניפ

5965

• Night Driver

5073

פורסם (נערך)
לפני 27 דקות, yd b-4 כתב:

לעומת זאת אצלנו ערכים דתיים הם מעל לכל

זה חלק מהבעיה. בגלל זה צריך לייבש אותכם ולא לתת לכם שקל שחוק אחד.
אתם לא צריכים לקבל שום שירות מהמדינה הזו לא בריאות, לא מוניציפאלי, לא רווחה ולא בטחון עד שתבינו שאו שאתם מקבלים את הכללים שלה או שלא תקבלו שום דבר ממנה.

לגבי החדשות מהלילה על מה שקורה מול ארה"ב והתגובות - נתניהו הוא מחריב ישראל וזה כבר צריך להיות ברור גם לתומכים שלו (לי זה ברור כבר שנים).

עריכה אחרונה על ידי farkash7
  • אהבתי 4

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 29 דקות, yd b-4 כתב:

נניח וכן.

האיש הזה צריך להיבחר על ידי ציבור עצום בשביל לכהן בתפקידו. ואם הוא יכעיס יותר מדאי אנשים יטיסו אותו על טיל בבחירות הבאות.

יו"ר ועד העובדים של נתב"ג לא צריך את זה.

האיש הנבחר יכול גם לבסס את המעמד שלו בצורה שלא יוכלו להחליף אותו בבחירות כי אין עליו שום מגבלה.

יו"ר וועד עובדים של נתב"ג, יכול במקסימום של ההשפעה שלו להשבית את נתב"ג ולגרום נזק זמני, עד שבית משפט יקבע שזה לא חוקי והוא ישא בהשלכות.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

פעם קראתי ספר משובח שעשה הרבה באזז.

מה היה קורה אם מדינת ישראל היתה קמה מראש בשיטת ממשל שונה.

חצי דמוקרטית כמו סינגפור למשל.

כל החלומות הרטובים שלך היו שם.

כרגע אנחנו בשלטון דמוקרטי ואנחנו מיעוט משמעותי כך שהפנטזיות של לא יתממשו בקרוב.

• מצחיק 1
פורסם
לפני 1 דקה, yd b-4 כתב:

"כרגע" זו מילת המפתח. בעזרת השם ניפטר מנתניהו במהרה, נתעשת ונייבש אותכם באופוזיציה 20 שנה. מספיק זמן כדי שתבינו שבשביל לחם צריך לעבוד.

• אהבתי 3
  • מצחיק 1
  • רעיון טוב! 2

HU-Panasonic CQC5401W, Comp- Hertz enenrgy, Sub- IDQ, AMP- Kicker ZX700.5

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 3 דקות, yd b-4 כתב:

כמו שכבר כתבתי לך על זה, מבחינה דמוגרפית אתם גדלים בקצב יפה מאד (בלי עין הרע) אבל מבחינת מנדטים אתם 20 שנה אותו הדבר. 

המשמעות של זה שאי אפשר לברוח מהמציאות ויש גבול כמה אפשר לשלוט באנשים על סמך רגשי נחיתות וניתוק מהעולם.

פורסם
לפני 6 דקות, farkash7 כתב:

נייבש אותכם באופוזיציה 20 שנה. 

אתה באמת מאמין שזה אפשרי?

לדעתי זה אבוד.

הם יהיו בקואליציה ויגררו את המדינה לאבדון, יחד איתם.

• אהבתי 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם

בינתיים מלאך החבלה תקוע עם הפיטורים של גלנט בגרון.

מסי זה לא רק ליאו - אסקורט, טריומף, אלפאסוד, מטרו, אונו, פונטו, I30, קונה.

• חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 1 דקה, פינדר כתב:

לדעתי זה אבוד.

מי שאין לו איך ולאן לעזוב, אופטימיות זה כל מה שיש לו.

פורסם
לפני 18 דקות, פינדר כתב:

לדעתי זה אבוד.

גם אני חשבתי כך...

כשהוקמה הממשלה הייתי בטוח שהמדינה נגמרה ואנחנו רק עדיין לא הגענו לשם. היום אני הרבה הרבה יותר אופטימי כשאני רואה אנשים "נלחמים" ברחובות על הצביון של המדינה.

לדעתי זה ממש לא אבוד.

אירועי ה-27 למרץ הוכיחו שלציבור יש גבול שהוא לא מוכן לחצות.

אנחנו נמצאים בנקודה שבה בגלל צירוף מקרים נמצאים בממשלה כוחות שפועלים נגד הציבור הליברלי כשראש הממשלה מאפשר את זה כי זה מתאים לצרכיו.

ברגע שלא מאפשרים לו להחליף שופטים ובעצם לצאת זכאי במשפט זה אומר שהוא ככל הנראה בדרך לרדת מהבמה הפוליטית.

הסקרים האחרונים גם מראים את הירידה בכוחו של הליכוד. המשמעות של זה הן כנראה מרד ומלחמות ירושה.

בפעם הראשונה מזה הרבה זמן אני דווקא מלא תקווה לגבי עתידה של המדינה. 

הבעלים של המדינה הם הציבור הליברלי ולא החרדים, חרדלים והביביסטים. היכולת לעצור את המדינה ברגע אחד נמצאת בידיים של הציבור הליברלי ולא אצל החרדים ושותפיהם.

• אהבתי 2

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אני טעיתי.

אני חשבתי שאין מצב שאנחנו באמת מוותרים על האמריקאים. שביבי יעצור הכול לפני שביידן יכריז על שיט בפומבי.

טעיתי. ובגדול.

לא צריך את האמריקאים.

ייצרו הכול בישראל לבד. יהיה בסדר.

• מצחיק 1

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם

@amir74אשרי המאמין. אתה נשמע לי אופטימי במידה חולנית.

יש לכנופיה הזו עוד קרוב ל-4 שנים (ולשיטתם 5) עד הבחירות הבאות (אם יהיו). מספיק זמן כדי שהחבורה הזו תשמיד את המדינה.

• רעיון גרוע 1
לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם (נערך)

במידה ומישהו ינסה צעד של לחתוך אותנו מבלוק המערב ולהצטרף לבלוק האדום ההפגנות שהיו אחרי הפיטורים של גלנט הן משחק ילדים לעומת מה שיהיה פה.

ויודע מה- אפילו מבין אלו שתומכים במהפיכה, אני חותם לך שהרוב ממש לא מוכנים להתנתק מהעולם המערבי. זה כבר יפגע להם עמוקות באיכות החיים, אין יותר רכב חדש, אין יותר טיסות פעמיים בשנה לחו"ל, אין יותר משלוח חינם מעל 50 דולר מאמאזון, טכנולוגיית cutting edge זמינה בכל חנות במחיר נוח, וכל הגודיז שבאים עם להיות מדינה מערבית שמיושרת עם המערב.

נראה שכרגע האמריקאים לא מוותרים עלינו או משהו, ובעיקר מבודדים את ביבי כגורם בעייתי. התקשורת עם כל המשרדים ואנשי המפתח איתנה. אני די נדהם (ומעריך את ביידן) על זה שממש נתנו לביבי כאפה משפילה מול כל העולם.

עריכה אחרונה על ידי Pika007
  • אהבתי 5
  • מעניין 1
פורסם
לפני 1 דקה, sperial כתב:

@amir74אשרי המאמין. אתה נשמע לי אופטימי במידה חולנית.

יש לכנופיה הזו עוד קרוב ל-4 שנים (ולשיטתם 5) עד הבחירות הבאות (אם יהיו). מספיק זמן כדי שהחבורה הזו תשמיד את המדינה.

היום אני אופטימי, עד לפני ה-27 במרץ הייתי ממש, אבל ממש פסימי.

ב-27 למרץ המחאה הורידה את ביבי על הברכיים וגרמה לו להיכנע.

הרפורמה לא תחזור כי הציבור הבהיר לו שאין מצב לדיקטטורה.

ותסמכו על בן גביר שכשהוא יראה שהוא לא מקבל את מה שרצה, שיראה שהפיגועים נמשכים והוא לא מסוגל לעשות כלום בנידון ושהוא יורד בסקרים, הוא יפיל את הממשלה.

• אהבתי 3

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

• תוכן חדש...