Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, yd b-4 כתב:

חבל שזה כך אבל בהעדר אלטרנטיבה שווה ליכולות אני בולע את הגלולה בשקט. 

אצטט משורר דגול 

ציטוט

כסף קל קיים רק בסרטים, בפנטזיות
ולעיתים גם בעולם הפשע

ס' את ה' 

רק אומר שזה יהיה ברור יותר, אני חושב שהמחשבה שלך שהוא נותן ביצועים טובים כאשר בת'כלס הממשלה הקודמת עשתה שינויים מרחיקי לכת בכל תחום (הכוונה לתחום הכלכלי) שיש כאשר היא הייתה על פי רוב "ממשלת שמאל" לעומת "ממשלת ימין על מלא" שלא כל כך מאמין שתעשה משהו דומה לכך. למרות שהיו 12 שנים של ממשלות דומות לזו עם טיפה שמאל ועדיין לא קידמו כלכלה ליברלית (ליברלית בכוונה של חופשית וכמעט ללא רגולציה וכו') וקפיטליסטית.

כלכלה קפיטליסטית יענו לשלם כמעט אפס מיסים ולקבל בתמורה שירות בסיסי ביותר. ברמה שכבר לא משלמים שום קצבאות ילדים/נכים/סטודנטים וכו' למרות שזה יפגע קרוב אליי..

עריכה אחרונה על ידי DareDevil
Ready To Rock
Ready To Rumble

"Hard times create strong men, strong men create good times, good times create weak men, and weak men create hard times." G. Michael Hopf

Daihatsu Sirion 2007 1.3 automatic
  • תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 5 שעות, yd b-4 כתב:

אז כן יש מחיר וכנראה גם לעצמו הוא דואג על הדרך. חבל שזה כך אבל בהעדר אלטרנטיבה שווה ליכולות אני בולע את הגלולה בשקט

אז טתה אומר בעצם שטןבתך האישית מצדיקה כל דבר ושיישרפו עשרת הדברות עם הלא תגנוב שלהם.

כם כל הכבוד, אני לא משחית את הבית שלי לטובתי האישית. 

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

בסוד שאף אחד לא ישמע נגלה לכם שפוליטיקאי זה שם נרדף לשקרן/ערמומי/ושות' מי שמוצלח בזה, בסבירות גבוהה משתמש בתכונות האלו גם לעצמו.

אף אחד לא חושב שפוליטיקאים, גם מהשמאל, הם תמימים וישרים. אם כי יש בודדים, בעיקר בעבר.

אני לא חושב שיוסי שריד או שולמית אלוני היו מושחתים.

גם לא מנחם ובני בגין. יש עוד.

אבל עד לא מזמן, לפחות היו מתיימרים להיות נקיים.

היום כמו שאתה בעצמך כותב, להיות מושחת זו התכונה שבזכותה בוחרים בך.

וכשלהיות פוליטיקאי מושחת זו גאווה, אז למה נצפה מהעם? למה שמישהו ישלם מיסים? למה לעמוד בתור? מי הפראייר ששומר על חוק ועל מוסר?

זו הדרדרות מוסרית, שהציבור החרדי לא אשם בה בלעדית, אבל הולך בגאון בראש המחנה.

• אהבתי 1
  • מצחיק 1

איש חולם אני

וכך היה תמיד

פורסם
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

לפחות בעיני המצביעים של דרעי וגם בעיניי. הבנאדם עושה עבודה פרלמנטרית לעילא ולעילא

הוא יכול להמשיך לעשות אותה כחבר כנסת. אין קשר להיותו חבר בממשלה. 

פורסם
לפני 7 שעות, yd b-4 כתב:

אז לא ממש ברור לי איך אתה מחליט מה התוצאות ולמי הן טובות

קל. דרעי טס על הטיקט של "מוחלשים" 40 שנה. האם החרדים הספרדים היום פחות "מוחלשים"? האם יש להם יותר כלים להצליח בלי תלות בתלושי מזון או כל דבר אחר שהוא מוציא מהארנק שלי ומעביר אליכם? 

זה שאגב בפעם האחרונה כשהורשע זה היה על עבירות מס זה הכי מצחיק. אחרים צריכים לשלם מיסים ולעזור למוחלשים לנצח. אבל לא אומן דמעות הצבל.

לפני 6 שעות, yd b-4 כתב:

לא התעלמתי מבעיית המוסר. וזו אכן בעייה אבל יש עניין של מצוי ורצוי. 

זה לא עניין של ימין ושמאל. יש חברי כנסת גם שם וגם שם שאני רחוק מלהסכים עם הדעות שלהם אבל לא חושב שהם מושחתים.

הליכוד רואה היסטורית במדינה פלטפורמה להענקת ג'ובים. החרדים סתם לא ציונים. ומעל זה יש את הגישה שאתה מייצג ומאוד נפוצה עד כמה שאני רואה אצל מצביעי הליכוד, כאילו לנבחרי ציבור מותר יותר בזכות איזה כישרון יוצא דופן או משהו.

זה לדעתי הבעיות העיקריות.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם
לפני 12 שעות, yd b-4 כתב:

בתור מעסיק מה היית מעדיף עובד קומבינטור שמביא לך הכנסות גדולות ועושה גם לביתו על הדרך.

או עובד ישר כמו סרגל שמביא תוצאות בינוניות ?

אם אתה בכלל שואל את זה, לא העסקת עובד מימך. אבל אתה מוזמן להעסיק עוזרת בית שמנקה מצויין וגונבת מידי פעם. 

אני בטוח משתשאיר לה מפתח בלב שקט... 

• אהבתי 8

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם (נערך)

עריכה: זה בהתייחסות להודעה של @falou

זה לא נכון, הוא מעסיק את דרעי, אבל התשלום הוא רק עמלה לפי הצלחה.

ההצלחה זה לקחת כסף משאר הציבור.

העניין שמפריע לי הוא קודם כל הצביעות, כי הרי הציבור החרדי אמור לחיות ע״פ ערכי מוסר והעניין השני, והוא הרבה יותר חשוב, הוא קוצר הרואי.

ברור לכל אדם עם טיפת בינה שהמצב הזה לא יכול להמשיך לנצח. בסופו של יום, בעוד עשרים שנה או שלושים שנה - מה החרדים חושבים שיקרה אז?

לצערי, התשובה כנראה תהיה ׳אלוהים גדול׳, ומה שאני למדתי מההיסטוריה שאלוהים דורש ממך להתאמץ לפני שהוא מתחיל לעבוד.

עריכה אחרונה על ידי stx
פורסם
בתאריך 19.1.2023 בשעה 10:20, edward כתב:

זה שוב מצער שאנשים לא קוראים את פסק הדין. 

נושא ההשתק עלה אך לא נידון ולא על פי זה ניתנה הפסילה. הפסילה ניתנה על פי הדוקטרינה של חוסר סבירות קיצוני בשיקול הדעת במינוי. 

צודק חלקית.

https://www.globes.co.il/news/article.aspx?did=1001435925

עז יפנית בסלעים | yahav.biz 

פורסם
לפני 20 דקות, ניקו פ. כתב:

החוקרים יצרו גרף בין ביצועים (כמה אתה טוב בשדה הלחימה) לבין אמון (כמה אפשר לסמוך עליך ועל היושרה שלך).

את כל תרבות המערב, הכלכלית והחברתית, אפשר לסכם במילה אחת - אמת.

אני סומך על זה שמה שאתה אומר זה מה שאתה תעשה.

אנחנו אולי מכירים בזה שבני אדם הם יצורים מורכבים, מוטים בחוויות ובזכרונות שלהם, משקרים לסביבה ובעיקר לעצמם... ועדיין, הכל, הפוליטיקה, הכלכלה, החברה בנויה על זה שאם אתה אומר שתעשה משהו, אתה מחוייב, תרבותית ו/או חוקית. שכל אחד אחראי לעצמו, למעשיו ולמוצא פיו.

וכשמישהו הוא שקרן, זה עושה רע לו ולכל הסביבה, וזה כ״כ אינטואיטיבי, שבכלל לא חושבים על זה.

הבעיה היא שבתרבות היהודית, מהגלות, יש פער בין השלטון לתרבות (היהודית) לכן מותר לשקר לשלטון, כי זה לא ״אנחנו״. כי השלטון היה לרב עויין.

אם אנחנו לא נלמד להיות ישר ונצפה לזה ונאכוף את זה, אז אין כלום.

• אהבתי 4
  • רעיון טוב! 3

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם
לפני 46 דקות, ניקו פ. כתב:

היום צבא ארה"ב הוא אחד החלוצים בפיתוח כלים המודדים ערכיות, אמון ויושרה. 

גם בארץ במערך אבטחה זורקים אם נתפסת על שקר, לא משנה עד כמה אתה טוב.

• רעיון טוב! 1
פורסם (נערך)
לפני שעתיים, garicho כתב:

הנה הוידאו על הסילס:

מגניב אני לא הכרתי את זה, אבל מניח שהוא מדבר על אותו מחקר. 

הוא גם נוגע בזווית האזרחית ובחברות עסקיות, בהן כשאין לך דרך למדוד את התכונות שבציר ה-איקס מסתמכים על תחושות בטן או גרוע מכך, על ציר ה-Y (ביצועים בלבד). 

מאוד מעניין. 

עריכה אחרונה על ידי ניקו פ.
  • אהבתי 1

"you know how they are, they are babies, their mind is made up before anyone says anything."

South park, S23E07 PC babies.

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

אם אתה בכלל שואל את זה, לא העסקת עובד מימך. אבל אתה מוזמן להעסיק עוזרת בית שמנקה מצויין וגונבת מידי פעם. 

אני בטוח משתשאיר לה מפתח בלב שקט... 

אגב אני כן מעסיק עובדים.

ואני אכן מודה שבחירת הדוגמא שלי לא היתה מוצלחת. 

מקווה שהבנתם את העיקרון שרציתי לומר.

• תוכן חדש...