Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)
לפני כשעה, m3x7r3m3 כתב:

אמרת שכבר אמרו משהו לא?

בטוח שהם ינסו לעשות Undo לכל מה שהשמאל / בג"צ עשו.

גם החמץ בבתי החולים בפסח על הכוונת.

אני מוכן לשלם את המחירים האלה בשביל לטפל בבעיות העומק שלנו

בדיוק ככה מתחיל מעבר לדיקטטורה.

אזרחים מוכנים לקנות את מה שמציגים להם כביטחון ויציבות תמורת מה שמציגים להם כמו ויתור על קצת חופש, ממש בקטנה.

זה איך פוטין תפס את השלטון ברוסיה. מעריצים אותו שם כאחד שהביא יציבות ובטחון למדינה. כנ"ל היטלר.

בבחירות הבאות יוציאו הפלות מחוץ לחוק. אחר כך יסגרו חנויות שמוכרות לא כשר. אחר כך יתחילו להסתובב חבורות של ערסים עם תגים של משמרות צניעות.

אבל אתה מה אכפת לך, אתה לא אישה, אתה אוכל כשר גם ככה, ואתה מתלבש צנוע.

העיקר שלא יגעו לך בחד פעמי וקולה.

כמובן אם וכאשר ילד שלך יקבל מכות ברחוב על זה שלא ידע לצטט משהו מהתורה (או סתם נראה אשכנזי צהוב), אתה תדבר אחרת.

אבל יהיה מאוחר מדי.

עריכה אחרונה על ידי vadim6385
  • אהבתי 6

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם
לפני 2 דקות, m3x7r3m3 כתב:

ואז 3 אנשים, שכולם נבחרו ע"י חברי מפלגתם ומייצגים מפלגות דומות מאוד, צריכים לשתף פעולה.

ריאלי בערך כמו:

Unicorn stickers Images | Free Vectors, Stock Photos & PSD

====

לא שאני לא מסכים, פשוט לא חושב שזה יקרה.

יש עוד אפשרויות, זו פשוט הכי סבירה להערכתי. בעיקר בהתחשבות בכך שגם היום חרדים עושים את התנועה לעבודה, לא כי הרב אמר להם, אלא כי הם רוצים חיים יותר טובים לילדים שלהם.

זה קיים בצורה מצומצמת יחסית. אבל הנציגים שלהם בכנסת מתנגדים לתופעה, גם אם באופן עקיף.

בתאריך 17.8.2022 בשעה 11:01, ישה כתב:

היום מדיין 4 פעמים בערב בפנסיה פעם ב שבוע ונזקק לזוקף נופלים הופ עוד 400 ש"ח להוצאה

לפני 5 שעות, falou כתב:

צריך לזכור שאנשים עם קטן גם משתמשים בו פחות זמן ולא אובססיביים על להחזיק אותו ביד... 

TL;DR- Turing, Lagrange, Dijkstra, Riemann

פורסם (נערך)

ליאור,

אם אתה מחשיב "שים תפילין" בתור "תפיסת בטחון".

אין לחרדים תפיסת בטחון, לדעתי, כי אחת שכזו הייתה משלבת אותם בצהל וכו'.

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם
לפני 3 דקות, vadim6385 כתב:

בדיוק ככה מתחיל מעבר לדיקטטורה.

אזרחים מוכנים לקנות את מה שמציגים להם כביטחון ויציבות תמורת מה שמציגים להם כמו ויתור על קצת חופש, ממש בקטנה.

זה איך פוטין תפס את השלטון ברוסיה. מעריצים אותו שם כאחד שהביא יציבות ובטחון למדינה. כנ"ל היטלר.

בבחירות הבאות יוציאו הפלות מחוץ לחוק. אחר כך יסגרו חנויות שמוכרות לא כשר. אחר כך יתחילו להסתובב חבורות של ערסים עם תגים של משמרות צניעות.

אבל אתה מה אכפת לך, אתה לא אישה, אתה אוכל כשר גם ככה, ואתה מתלבש צנוע.

העיקר שלא יגעו לך בחד פעמי וקולה.

כמובן אם וכאשר ילד שלך יקבל מכות ברחוב על זה שלא ידע לצטט משהו מהתורה (או סתם נראה אשכנזי צהוב), אתה תדבר אחרת.

אבל יהיה מאוחר מדי.

פשוט לא לומדים מההיסטוריה.

כולם אומרים ''אצלנו זה לא יקרה'', ''אסור להשוות'' וכו. אבל גם האחרונים שעברו מעבר כזה אמרו אותו דבר.

אסור לעצום עיניים, והלוואי והיה רעיון קונקרטי איך לעצור את זה, אבל נראה שהאנושות פשוט לא לומדת.

פורסם
לפני 5 שעות, falou כתב:

אין לך מודלים לטווחים שציינת. גם אם יש, הם לא שווים כלום.

בהקבלה:

אין מודל לחיים, ולכן אין שום דרך לדעת אם כשאתה הולך ללמוד תואר בטכניון בהנדסה תוכל למצוא עבודה, האם יהיה לך כיף בעבודה, האם תהיה טוב בעבודה, האם ההייטק עדיין יהיה קיים, מה יהיה אחוז האינפלציה, מה יהיה השכר מתוקנן לכח הקנייה, האם אשתך תהיה בסדר עם עבודה מהבית, האם תרצה לקחת את הילדים לחוג ולא תוכל לקחת שיחה בערב (...)

במילים אחרות אתה צודק שאף אחד לא יודע, אבל טועה ומטעה כשאתה טוען כי מודלים ״לא שווים כלום״.

אם אנחנו יודעים שבממוצע לאישה חרדית יש למעלה מ7 ילדים בעוד לחילונית/ערבית יש 3, אם אנחנו יודעים שאחוז המעבר בין האוכלוסיות אינו גבוה, אם אנחנו יודעים שאחוז ההשתתפות בתעסוקה אינו גבוה, אם אנחנו יודעים שאחוז המקבלים בגרות / תואר אינו גבוה, אם אנחנו יודעים שׂהכח הפוליטי מתחזק ושהנציגים הפוליטים מתכננים בעתיד הקרוב לא לטפל בבעיית השורש (חינוך ושילוב) -

אז אפשר להניח כל מיני דברים.

האם זה חיזוי מדעי מדויק? ברור שלא.

האם זה ״אפס מידע, לא שווה כלום״? לא מסכים.

הכל יכול לקרות, אבל יש תרחיש יותר סביר ותרחיש פחות סביר.

לי נשמע די סביר שלשינוי הדמוגרפי בשילוב עם חוסר השינוי בחינוך והשילוב כיום (ואלו תהליכים שלוקח שנים ליישם ואז עוד שנים בשביל לייצר תוצאות בשטח) יהיו השפעות מסוימות, אני מסכים שדברים לגמרי יכולים להשתנות בדרך, ואני לא טוען שאני יודע בדיוק מה התוצאה והשלכותיה, אבל זה בוודאי לא ״אפס חיזוי״. 

• רעיון טוב! 1

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

אין לי בעיה לתת אזרחות לכל אלה שאין להם במשפחה שלהם מחבלים, ומצהירים שהם ציוניים ובעד מדינת ישראל כבית לאומי לעם היהודי וילמדו לדבר עברית ואנגלית.

די עם הסרט הזה נו. די. אין שום קונסטלציה בעולם שבה הם הופכים לציונים. כבר יש דוגמא אחת לדרום אפריקה בעולם. וההבדל בינך לבין נבחרי הציבור שלך, בהקשר הזה ובהנחה שהם באמת רוצים לגרש רק מחבלים, הוא שאתה מבין שהמשיח לא יבוא לטפל בזה אם רק נקים עוד מאחז. והם לא.

לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

הגוש הפוליטי שלכם עושה הכל כדי להפריע ליהודים להתגונן,

בולשיט. רק לפני שבועיים צהל פעם בשכם. אובדן המשילות בנגב הוא לא בגלל השמאל.

אבל זו שיחה מעגלית על כלום מהזן של "למה אתה מצביע ימין ומקבל שמאל".

לפני 5 דקות, m3x7r3m3 כתב:

תתחילו לעשות רטרו, אחרת אין לכם סיכוי.

עשינו. כתבתי על זה. אף אחד מהחברים שלי לא מצביע יותר למפלגות שמאל. כולם זזו ללפיד או גנץ. כי אף אחד לא רוצה לשלם על סוציאליזם יותר. ולכן השמאל הקלאסי נמחק.

האחריות על תפיסת העולם שלך היא שלך.

לפני 9 דקות, m3x7r3m3 כתב:

נחזיר את שיטת המשפט לטרום-המהפכה החוקתית, מה שירחיק מהכנסת את כל רביעיית המוסקטרים של חד"ש, רע"מ, בל"ד ותע"ל, בהתאם לחוק יסוד הכנסת.

ההישג המשפטי היחיד שיהיה להם הוא ששחיתות תהפוך לחוקית. אבל זה גם מתאים לבמנה המדינה שאתם רוצים בסופו של דבר.

אנלוגיה היסטורית מקסימה בשבילך: אחת התאוריות על גרמניה ולמה לא הפכה לדמוקרטיה, אלא הלכה לאן שהלכה, אומרת שהבורגנים ובכלל מעמד הביניים הגרמני של סוף המאה ה-19 כל כך פחדו מהקומוניסטים שהיו מוכנים לוותר על עקרונות דמוקרטיים לטובת מי שהבטיח להם שקט מהשמאל המהפכני. והנה, אנחנו במקום די דומה. רק אצלנו מוכנים להמר על מדינת דת אנטי ליברלית ואנטי דמוקרטית, כי אולי זה יגרום לערבים לפחד או משהו.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
  • חברי המעגל הראשון
פורסם
לפני 10 דקות, m3x7r3m3 כתב:

באלעד ממש אין להם בעיה עם חיילים, הגעתי לשם כמה פעמים לפני ואחרי מילואים ישירות עם המדים

נזכרתי בכתבה על איזה חייל בודד שהתנכלו לו שם. כנראה כל עוד אתה לא תושב שם זה לא מפריע להם. https://news.walla.co.il/item/2716461

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם
לפני 7 דקות, m3x7r3m3 כתב:

לא, מה אתה חדש פה?

זה מסכם את הכל.

אתה מתווכח על משהו שאתה לא יודע, לא ראית אף פעם, לא התמודדת איתו ואפילו בתיאוריה אתה לא מכיר.

זה לא שאני מטכליסט אבל יצא לי לא פעם להיות כלוחם בסיטואציות דומות.

• אהבתי 1

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 32 דקות, vadim6385 כתב:

זה איך פוטין תפס את השלטון ברוסיה. מעריצים אותו שם כאחד שהביא יציבות ובטחון למדינה.

אתה צודק אבל המצב בישראל טוב פי מיליון מהמצב ברוסיה בשנות ה 90. לכן למרות צעקוק הדיקטטורה משני הצדדים, אני איכשהו לא חושש.

מה שכן, כמו הרוסים, גם בארץ מעדיפים להגר, במקום ''להלחם על הבית''. מצד שני אולי זה ככה בכול מקום - אני לא יודע.

How'd you get so strong mcduck?

- By lifting money bags

פורסם
לפני 44 דקות, m3x7r3m3 כתב:

מה הם יעשו? דייטים מאורגנים ע"י משרד לשוויון חברתי או משהו? 🤣

חשבתי שבמקום לצחוק תסביר לנו.

אחרי הכל, אתה זה שהצביע למפלגה שהעומד בראשה רוצה מאוד לטפל בבעיה הזו.

image.thumb.png.2702dceaf5d59d89cc0dcc7591e97518.png

איש חולם אני

וכך היה תמיד

• חברי המעגל הראשון
פורסם

מי שלא מצליח, יהפכו אותו לחיה וישחררו לטבע.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אם אתה לא מתחתן עד גיל 21 מוציאים אותך להורג כשמשאירים לך אופציה לעבור ניתוח לשינוי מין ולהתחתן עם רווק זקן אחר.

תודה לשרת התחבורה מירי רגב על קירוב הפריפריה למרכז.

פורסם
לפני 10 דקות, David32 כתב:

אתה צודק אבל המצב בישראל טוב פי מיליון מהמצב ברוסיה בשנות ה 90. לכן למרות צעקוק הדיקטטורה משני הצדדים, אני איכשהו לא חושש.

בארץ זה לא יקרה בקרוב, רמת חיים פה גבוהה מדי בשביל זה.

אבל אם המצב ימשיך להידרדר, אז ימשיכו לשתות לנו את החופש כל פעם קצת.

יש לי קולגה, בחור חילוני לגמרי, שהצביע בן גביר בפעם הראשונה.

כששאלתי אותו למה - הוא אמר לי "תשמע, אחותי לא יכולה להסתובב לבד ברחובות בבאר שבע, כל הזמן מקבלת cat calls, הטרדות וכו' מערבים/בדואים, בשכונה לידנו תפסו ילדה וניסו להכניס אותה לרכב בכח, מזל שאח שלה היה ליד, אז למי אתה מצפה שאצביע?"

אני מבין אותו לגמרי. הוא לא יצביע שמאל/לפיד בשום צורה.

הבעיה - איזה אינטרס יש לשמשון ויובב לעשות סדר ברחובות?

הרי כל הבלאגן זה בדיוק מה שמושך מצביעים למי שצועק "מוות לערבים" הכי חזק, אז למה להם לשנות משהו?

כמו שאני רואה את זה, החוסר משילות יימשך גם עם "ימין חזק ל4 שנים", בדיוק כמו שהוא נמשך מ2003.

• אהבתי 1

ZX 94 > קסנטיה 97 > לנסר 2007 > מונדאו 2007 > קורולה 2013 > קורולה 2015 > איוניק 2018 > סיוויק 2002 > מזדה3 2018

Everybody in the galaxy tries to take over the galaxy. The trick is to be left alone by whoever succeeds

פורסם (נערך)

פסקת ההתגברות - אולי כדאי להם לחשוב מה יקרה איתה שהם יאבדו את השלטון.

הסדרת ההתנחלויות - אם אתה לא יכול לקרוא לזה כמו תמיד, כנראה שיש בעיה.

מה הבעיה בשכר הלימוד ?

עריכה אחרונה על ידי Lior_Django
פורסם

זה נכון שדמוגרפיה אינה כלי לניבוי מגמות תרבותיות בקורלציה של 100%. אני מאוד מאוד אשמח להווכח בעוד 20 שנה שטעיתי לגמרי, כל התחזיות השחורות נתבדו, יש מדינה משגשגת ויש מהפכה ציונית שנייה שבאה, כמו הראשונה, מאותו ציבור דתי/חרדי שבעט בשטעטל המצחין ממנו בא, והחליט לקחת את עצמו בידיים. אני רק לא בטוח שאני רוצה להשתתף, עם הילדים שלי, בניסוי הזה.

לדעתי, כל אדם שרואה עצמו חילוני-ליברלי, ולא יכול או לא רוצה להגר, חייב להתחיל כבר מאתמול לחשוב איך הוא מקדם אחד מהבאים:

1. הפיכת המדינה לפדרציה עם ממשלה פדרלית רזה, ותחתה קנטונים אוטונומיים שאחראים באופן בלעדי לנושאי כלכלה, רווחה, חינוך, בריאות וכו' בשטחם.

2. אוטונומיה תרבותית לציבור החילוני-ליברלי.

3. ביטול מדינת הרווחה, ובמקביל הורדה מאסיבית של מסים (= המודל האמריקאי, כל אחד לעצמו). דגש: לא המשך השיטה הנוכחית של ביטול מדינת הרווחה אבל העמקת גביית המסים...

אם יש תנועה שמקדמת את אחד מאלה, להצטרף אליה, ואם אין, אז להקים אחת. "אם תרצו, אין זו אגדה... ואם לא תרצו, אז הנה הדבר אשר ספרתי לכם הוא אגדה, ונשאר רק אגדה".

• רעיון טוב! 1

חזיר דיזל

• תוכן חדש...