Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

פורסם (נערך)

פרנקוס אתה תמונת מראה של האנשים אותם אתה מבקר, אתה מקוטב וקיצוני לא פחות - פשוט לכיוון הנגדי.

לדעתי הדעות שאתה מציג כאן רחוקות מאוד מלהיות בנצ'מארק להגיון בריא, ואני אומר את זה בתור מי שמשוייך (בקונטקסט בשרשור הזה לפחות) ל"צד" שלך.

עריכה אחרונה על ידי oryo

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

• חברי המעגל הראשון
פורסם

בעניין הסתה, זה מה שוויקיפדיה אומרת:

להתגבשות עבירת הסתה יש צורך בהוכחת הסתברות אובייקטיבית שהדיבורים יהפכו למעשים. כמו כן, נדרש להוכיח שהמתבטא התכוון במפורש לתוצאות הפליליות אליהן הסית.

אל תמהר להחליט שאתה יודע מה עובר בראש של מישהו אחר.

בלי קשר לזה, המרחק בין להעלות תמונה של ראש ממשלה (ולא משנה מאיזה מחנה) במדי נאצי לבין משפט מפגר שמביע דיכאון מהעובדה שמישהו אחר חי, הוא מאד גדול.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

פורסם

אור, אני לא מקוטב לשום מקום.

פשוט יש מציאות אובייקטיבית מסוימת שצריך להסכים עליה.

גם הימין הקיצוני וגם השמאל הקיצוני הלכו לכיוונים הזויים לגמרי.

מה שאני אומר זה שיש סטנדרטים מסוימים לאמינות של מידע, ולא פוקס ניוז, לא ישראל היום ולא הארץ מצטיינים בניתוח המציאות הזאת כמו שצריך.

לא כל אידיוט שרוצה להקים אוניברסיטה יכול לתת תואר אקדמי.

לא כל אידיוט שרוצה להקים רשת "חדשות" לא אובייקטיבית בכלל שהיא בכלל כלי תעמולה יכול לקרוא לעצמו "חדשות".

רוצה להציג את הדעה שלך? תציג בכיף.

אבל אל תציג אותה כעובדות מוגמרות כשאתה מוטה לכיוון אחד ספציפי.

יש אמיתות שאי אפשר להתווכח איתן:

התחממות גלובלית יש? כן!

המצב בארה"ב אובייקטיבית יותר טוב היום ממה שהוא היה בתקופת בוש? כן!

יש לנו בעיה של יוקר מחיה? כן!

האם יש בארה"ב בעיה של אנשים שלא נועלים את הנשקים שלהם ומתים כל יום בגלל שילדים מוצאים אותם ויורים באנשים? כן!

האם יש תכנית דמוקרטית לקחת לאנשים את הנשקים שלהם? לא!

האם יש "בעיה" של הגירה לארה"ב ורוב המהגרים הם אנסים? לא!

האם השמאל בארץ רוצה לתת את כל המדינה לערבים? לא!

האם כל הימין רוצה ליצור מונארכיה פאשיסטית שבה אסור לתת ביקורת על התנהלות הוד ביביותו? לא!

אז יש אפשרות לבחון את הדברים בצורה אובייקטיבית.

לצערנו ההתלהמות גורמת לזה שלא יהיה אפשרי והקיצונים מאבדים קשר עם המציאות.

תראו את מה שדוד ביטן אומר.

- הוא אומר שרצח רבין לא היה פוליטי.

- הוא אומר שהשמאל הם בוגדים ואסור שיהיו בשום עמדת כוח כי הם רוצים להרוס את המדינה.

האם זה בולשיט?

כן!

קל מאוד לזהות שזה בולשיט אבל הקיצוניים פשוט מכחישים את זה.

תראו את ההאשמות המפגרות השרשור על טראמפ וקלינטון.

כמה בולשיט לא מבוסס טראמפ אומר וכמה הוא מנותק מהמציאות.

אגב, הוא בדיוק האידיוט שפתח את "אוניברסיטת טראמפ" ונתן "תארים" של בולשיט.

איפשהו צריך לשים את הקו שבין מציאות ודמיון.

פורסם

יוסי - אני מסכים איתך שצריכים להיות סטנדרטים של אובייקטיביות לכל מי שמתיימר לשדר חדשות, אבל דווקא רוב ה״אמיתות״ שציינת הן לגמרי השקפות סובייקטיביות...

אובייקטיביות == עובדות. מצב יותר טוב משהיה בתקופת בוש? זו השקפה סובייקטיבית. טוב מאיזו בחינה? לעומת זאת, מדד כמותי כלשהו שברור שהוא חיובי שעלה בתקופה הזו (או ההיפך, כמו למשל אחוז אבטלה שיורד), זו עובדה.

פורסם

פרנקוס, כפי שאמרתי וכפי שהוכחת - הדעות שלך רחוקות מלהיות בנצ'מארק להגיון או איזון. אתה כ"כ עסוק בללעוג לאנשים ממוסד אקדמי איקס, שאתה לא שם לב שאתה בעצמך נכשל להבין את ההבדל בין דעה אובייקטיביות לדעה סובייקטיבית - ועוד עושה זאת למרבה באירוניה בהודעה בה אתה מדבר על אנשים שלא יודעים לעשות זאת בעצמם.

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הכוונה שלי לא היתה לטאמפיברסיטי, רשמת כל מיני הבחנות סו קולד אובייקטיביות כאשר הן ממש לא כאלו. היו שם כמה שכן - והיו הרבה אחרות שלא.

וכפי שאמרתי - עם רוב ההבחנות (דעות) שלך אני מסכים, פשוט בניגוד אליך אני מודע לכך שאלו דעות, לא עובדות.

פורסם

למשל, הגדרת כימין קיצוני כל דבר שלא מריח שמאלה.

Sent from my LG-H815 using Tapatalk

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

פשוט יש מציאות אובייקטיבית מסוימת שצריך להסכים עליה.

.[/b][/u]

מכיוון שאי אפשר להסכים עליה, אז גם אין. יש רק נרטיבים.

אבל בו תוכיח שאני טועה. תתחיל ממשהו בסיסי: יש או אין אלוהים.

uʍop ǝpısdn sı ɹǝʇndɯoɔ ɹnoʎ sıɥʇ pɐǝɹ uɐɔ noʎ ɟı

פורסם

אם תלך לבית משפט ותגיד שאלוהים דיבר איתך ובגלל זה עשית משהו, יזרקו אותך מכל המדרגות.

זה אומר שאתה לא יכול להשתמש בזה כאמת מוחלטת.

אם מישהו רוצה להוכיח שאלוהים דיבר אליו אז הוא חייב להוכיח שהוא קיים.

את זה לא עשו עדיין אז ההסכמה הכללית של האנשים שיודעים לנתח את המציאות היא שאין.

המציאות האובייקטיבית היא שאי אפשר להתייחס לטענה של אלוהים ברצינות.

ומי שטוען שיש רק כי "אני מאמין שיש" ולא מספק את הסטנדרטים הבסיסיים לידע, אבל טוען עדיין שבאופן אובייקטיבי יש, הוא אידיוט.

• חברי המעגל הראשון
פורסם (נערך)

בבית המשפט של יוסי פרנקוס יזרקו אותך מכל המדרגות, בבית משפט במדינה מערבית מודרנית יתנו לאיש מקצוע לבחון אם אתה כשיר להישפט.

לא יודע למה אתה קורא "מציאות אובייקטיבית", המציאות בתכלס מראה שהרעיון של אלוהים חי וקיים. אפילו בבית המשפט שלך, אנשים שמים יד על הספר שלו כשנשבעים למרות שאין לזה שום מעמד חוקי.

וחייזרים יש?

עריכה אחרונה על ידי SlowRide

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תוכן חדש...