Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

פוסטים מומלצים

• חברי המעגל הראשון
פורסם

זו רמת ההתבטאות שמשפיעה על אנשים. אם אתה לא מתלהם מספיק, אתה נתפס כחלש והדברים שלך לא חשובים. בכנסת הם יכולים לצרוח אחד על השני בחופשיות, כשזה בכתב צריך משהו שיבטא את זה.

אומרים שהעתיד הוא אנרגיה סולארית, אז עברתי לסולר.

• תגובות 86.3 אלף
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

• SlowRide

7465

• פינדר

6174

• יבגניפ

5964

• Night Driver

5067

פורסם

בחזרה לענייני עזרא נאווי - התרחשויות הזויות. נעצרו עוד שני פעילי שמאל, על יתר הפרטים צא"פ ויש גם צו המונע מהעצורים מפגש עם עורכי דינם. חבר הכנסת שיצא כנגד צו איסור המפגש עם עו"ד הוא לא אחר מאשר בצלאל סמוטריץ', יקיר השרשור :lol:

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

אוי הוא אמר שהטיעונים שלה נובעים מטמטום, בו פאקין הו, קראתם את שאר הביקורת שלו (בלי קללות, לא לדאוג)?

עזבו, קראתם מה שהיא רשמה?

כי היא רשמה דברים.... ובכן, מטומטמים, מה לעשות.

“Never wrestle with a pig - you'll both get dirty, but the pig likes it"

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

הנה הפוסט, היא מחקה אותו אבל לא לקחה בחשבון שבטכנולוגיה המתקדמת של ימינו יש משהו שנקרא... צילום מסך :|

קטעים איתה, בתגובה לפוסט המקורי שלה היא רשמה שהיא לא מוחקת אותו כי נבחרי ציבור צריכים לדעת להתמודד עם ביקורת.

נדמה לי שלקח לה פחות משעה למחוק אותו בכל זאת.

מצחיקולה

Model 3 P | Atom 3 | Palisade Calligraphy | Sportster Iron 883 | Scout Bobber 1100 | Monster 1200

פורסם

ראש הממשלה היקר שלנו מתכנן לגרום לכולנו (השכירים אני מניח) לעבוד יותר.

http://www.themarker.com/opinion/1.2825596

אולי עכשיו סוף סוף יפול לאנשים האסימון שראש הממשלה הזה הופך אותנו לעבדים של הטייקונים.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

אמיר, זכור לי משום מה שמי שקידם את זה, זה האח בנט, אבל אולי אני טועה.

בכל מקרה, מדובר בעייני בחקיקה הכי אנטי חברתית שמתכוונים לעשות בישראל אי פעם.

חלק מאוד גדול ממרוויחי שכר המינימום (אלו שגם רוצים למנוע מהם את היכול לעבוד בשבת, כי "דואגים להם") מצליחים להרוויח קצת יותר אך ורק בזכות תשלום על שעות נוספות. הם כמובן יהיו הראשונים שידפקו מזה. אבל אני מניח שזה פחות חשוב מזה שאביגדור קלפנים למיניהם יצליחו למשוך לעצמם בונוסים של מאות אלפי שקלים.

בכלל, מזכיר לי ויכוח שהיה כאן די מזמן על תפקידם של מנהלים בכירים בעולם. רלוונטי יותר מתמיד.

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

חקיקה גרועה ביותר, שאני מקווה שלא תעבור מבחן בימ"ש אם אשכרה תעבור קריאה שלישית.

I feel like I'm missing pieces of sleep
A memory fades to a pale landscape
You were an extinction, a desert heat
A blind illness of my anxiety

ZC6 | JB43 | 932

פורסם

עצם העובדה שבכלל שוקלים את החוק הזה מראה עד כמה אבדה הבושה בבית המחוקקים

פורסם
בכלל, מזכיר לי ויכוח שהיה כאן די מזמן על תפקידם של מנהלים בכירים בעולם. רלוונטי יותר מתמיד.

אני מניח שאתה מתכוון לשרשור הזה.

http://www.carsforum.co.il/vb/showthread.php?498947-%D7%94%D7%93%D7%95%D7%A8-%D7%94%D7%90%D7%91%D7%95%D7%93-%D7%9B%D7%AA%D7%91%D7%94-%D7%9E%D7%9B%D7%9C%D7%9B%D7%9C%D7%99%D7%A1%D7%98&p=4110746&viewfull=1#post4110746

הקישור הוא להודעה של ROEE שנראה לי שהתמתן מעט מאז.

אם עוקפים אותך מימין את/ה כנראה בנתיב הלא נכון.

(lancia delta turbo mk3 (844

fiat x1/9

HU: ECLIPSE CD5000   AMP: NAKAMICHI PA1004   SUB: ROCKFORD FOSGATE rfz3412    FRONT: RAINBOW CS 3/160

פורסם

בהמשך לדיון

מדוע תנועות ישראליות לא צריכות לחבור לקבל תמיכה כספית .

ולצאת ולחפש תמיכה בעולם הנאור.. כנגד העם בישראל (במידה ויש ויכוח, בואו נתמודד בישראל)

איטליה קיימה הסכם כניעה סודי דומה עם הפלסטינים. בראיון בלעדי שהעניק ב-2008 ל"ידיעות אחרונות",

חשף נשיא איטליה לשעבר פרנצ'סקו קוסיגה כי "ארצו התירה למחבלים פלסטינים לבצע פיגועים

נגד יהודים וישראלים בשטחה,

תמורת הימנעות מפיגועים נגד מטרות איטלקיות". "בתמורה ליד חופשית באיטליה", גילה קוסיגה,

"הפלסטינים הבטיחו את ביטחון מדינתנו ויעדים איטלקיים מחוץ לגבולות המדינה מפני פעולות טרור -

מתברר כי מדינות נאורות,, באירופה בשנות ה 70 של המאה הקודמות.

עקב פגיעות של הטרור הפלסטיני, הגיעו להסכמים חשאיים עם אש"ף.

בתמורה שלא יפגעו במטרות איטלקיות ושווצריות, הם לא יעצרו מחבלים פלסטינים, ויאפשרו להם לפעול נגד מטרות ישראליות..

ויותר מכך, הם גם יתמכו במתן לגיטימציה לטרור הפלסטיני ולאש"ף.

ויתמכו בקבלתם למוסדות האו"ם ויקדמו את עינייני הפלסטינים.

מדינות אירופה הנאורות חתמו על הסכמי חסות אלה במחשכים מפחד מפעולות הטרור הפלסטיני..

כאשר הם לא מידעות כי הן חתומות על הסכמים אלה, ותומכות בפלסטינים מפחד הטרור..

שווייץ הסכימה לעזור פוליטית לאש"ף ולתמוך בו בעולם

בתנאי שאנשיו לא יבצעו עוד פעולות טרור בשטחה

http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-4756074,00.html

אייל.

עצמאי בשטח - 1 מטר מהצד.

פורסם

בעניין אמיר חצרוני,

ברגע שלוקחים את דבריו כמו שהם - הטרלה אה-לה דפני גפני וכו', פתאום קולטים שהוא אחד הקומיקאים היותר מצחיקים!

זה לדוגמא ממש הצחיק אותי.

פורסם
ראש הממשלה היקר שלנו מתכנן לגרום לכולנו (השכירים אני מניח) לעבוד יותר.

http://www.themarker.com/opinion/1.2825596

אולי עכשיו סוף סוף יפול לאנשים האסימון שראש הממשלה הזה הופך אותנו לעבדים של הטייקונים.

כבר שום דבר לא מפתיע עם הממשלת פח הזו (אני אומר זאת בתור מעסיק, שלא ינגן לפי החוק הזה).

פורסם

אמיר, כן זה השרשור.

לא נחזור לויכוח משם, כי גם ככה רועי התייאש מאיתנו כנראה, אבל אני עדיין בהחלט לא מבין מה היא תרומתם הגדולה של אבגידור קפלנים למיניהם לארגונים שהם מנהלים, ואיך גדלים להיות מנהל גדול מהסוג שלו. אבל לפחות הוא ספציפית החליט לתרום את הבונוס שקיבל לועד העובדים של "מגה".

אייל, כל תרומה מבחוץ שוברת איזון כלשהו. לגיטימי למדי להגיד שבישראל אנחנו לא מוכנים להיות מושפעים מאנשים מבחוץ, ורוצים שהכל יתנהל בתוך החברה הישראלית עצמה. למרות שזה לא כ"כ ריאלי, כי בתחום הכלכלי, למשל, המדיניות יכולה להיות מוכתבת על ידי קונצרנים זרים, שמשתלטים על מאגרי הגז, או קונים חברות ענק במשק המזון, נניח שאפשר בכל זאת להעביר גבול.

אבל למה הימין לא נותן פה קצת דוגמא אישית? למה זה בסדר שיש את "ישראל היום"? ולמה זה בסדר שאמריקאים שונים תורמים ותרמו מאות מיליוני דולרים להתנחלויות?

תודה יבגני. הרסת לי את באטמן לתמיד.
פורסם

מתברר כי מדינות נאורות,, באירופה בשנות ה 70 של המאה הקודמות.

עקב פגיעות של הטרור הפלסטיני, הגיעו להסכמים חשאיים עם אש"ף.

בתמורה שלא יפגעו במטרות איטלקיות ושווצריות, הם לא יעצרו מחבלים פלסטינים, ויאפשרו להם לפעול נגד מטרות ישראליות..

ויותר מכך, הם גם יתמכו במתן לגיטימציה לטרור הפלסטיני ולאש"ף.

ויתמכו בקבלתם למוסדות האו"ם ויקדמו את עינייני הפלסטינים.

מדינות אירופה הנאורות חתמו על הסכמי חסות אלה במחשכים מפחד מפעולות הטרור הפלסטיני..

כאשר הם לא מידעות כי הן חתומות על הסכמים אלה, ותומכות בפלסטינים מפחד הטרור..

נכון מאוד

והנה למשל לגבי גרמניה:

"פרסם העיתון הגרמני דר שפיגל כי גרמניה שיתפה פעולה באופן חשאי עם מתכנני טבח הספורטאים.‏[9] שגריר גרמניה בלבנון, ואלטר נובק, נפגש עם יוסוף א-נאג'ר, מראשי הפת"ח ו"ספטמבר השחור", והציע לו הסכם לפיו יימנעו הפת"ח וספטמבר השחור ממתקפות טרור בגרמניה ואילו גרמניה תעניק תמיכה מדינית ופוליטית לאש"ף. השבועון חשף כי גם שר החוץ הגרמני, ולטר של, ניהל מגעים סודיים עם הארגון.‏[10] לפי דר שפיגל, כך הפסיקה גרמניה לחקור את טבח הספורטאים במינכן והאחראים לו, לא הגדירה רשמית את האירוע כמעשה טרור ואף קיימה פגישות נוספות עם ראשי ארגון ספטמבר השחור."

כל המדינות "נאורות" (כולל אותנו) כשמדובר בביקורת כלפי אחרים אבל כשמדינה "נאורה" פועלת למען האינטרסים של עצמה ה"נאורות" מתנדפת.

יהודה

• תוכן חדש...