Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

סיכום מפגש מרכז 2.2.2013

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4831 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

ישראל לא יכולתי להגיע,נסעתי לצפון לחגוג יום הולדת (לא שלי).

דיוויד שלומי טוב מאוד,מקווה להיפגש איתך באיזה יום .

גיל מקווה שתגיע בפעם הבאה עם הרכב שלך,אני רוצה לשמוע אצלך.

נתראה במפגש הבא.

• תגובות 102
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

היה מפגש מאוד מהנה הרבה זמן לא היה כמות כזאת של אנשים ,היה קצת קייטנה אבל לא נורא היה כיף ,תודה רבה לשלומי המלך על הכיוון הקצר והקולע באלפיין שלי, עוד 5 דקות אני יעלה כמה תמונות ,ומאוד אהבתי את הסאונד במזדה 626 SQ ואני ביכלל איש SPL מזל טוב על התוצאה החדשה של דיב כבוד! ,ואני מקווה שיצא סרטון טוב מבית היוצר של ארתור הבאנדם ממש אומן צלם ברמות אחרות רציתי להגיד לו המון תודה רבה שבא והשקיע זמן ובא לצלם אותנו המון תודה ארתור

sound2.jpg

537951_400030906675117_260696156_n.jpg

Head Unit: Pioneer DEH5450SD amp1: sierra f250.4 amp2: dc audio monoblock 2.0k alternator: 120amp Battery deep discharge: xs power 6500 Wiring: 0 gage knu consept

VW Golf MK3

פורסם

סטטיסטית SPL זה תחום שפונה הרבה יותר לקהל יעד צעיר וחסר נסיון בתחום הזה

craig butler חסר נסיון בתחום

steve meade חסר ניסיון בתחום הזה

johnatan price חסר נסיון בתחום הזה

pipo sanchez חסר ניסיון בתחום הזה

alan dante האגדי חסר נסיון בתחום הזה

אז מי לא חסר ניסיון בתחום הזה?

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

פורסם

מקס

דיברתי על ישראלים - לא על אנשים מחו"ל שם המצב הוא בשנות אור מתקדם יותר ממה שהולך כאן.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מה שגם רוב האנשים הריציניים בתחום בארץ הם אחרי צבא אפילו בכמה שנים.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אדי לא פשוט להיות חובב spl בארץ אנחנו מוגבלים מאוד בנושא של תשתית חשמל במיוחד אלטרנטורים ומצברים. אם במערכת sq היית משקיע על תשתית חשמל 4 אלף שקל במערכת spl זה מצבר וחצי בלי חיווט בלי אלטרנטור. ברכב שלי הושקע רק על החיווט והמצברים משהו כמו 7 אלף וזה עדיין מערכת חשמל ברמת כניסה לדעתי. זה מאוד נחמד להגיד שאין רמה וכו שרק על תשתית חשמל על מערכת שהיא רמה כהגדרתך אתה תשקיע רק על תשתית החשמל 15 אלף שקל ואני לא מגזים. תראה לי מישהו שיכול להשקיע סכום כזה במכה אנשים כל הזמן מוסיפים מצברים ומחפשים לשפר את התשתית שלהם ועושים את זה מדורג.

JVC KW-AVX836

Hertz HSK-165XL @ Celestra FA475x

DC Audio Level 5 m2 12 inch @ DC Audio 3.5K

פורסם

אם אני מראה לך את ההתקנה האחרונה של לאון אתה בוכה. ויותר SQ מזה - עוד לא ראיתי בארץ.

הבן אדם הרס לי את החיים אתמול :-P

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

ללאון הייתי קורא לא חכם,כי מתנגן לו צליל בראש והוא מנסה למצוא סט שיתן לו מענה,אולי לא קיים סט כזה,זה כמו שלא מזמן פרסתי ללקוח בערך 60 צבעים של פרקטים בגוונים שונים ובסדרות שונות והוא עדיין לא בחר,אמרתי לו שהבעיה אצלו ולא בצבעים,אז הבעיה בהחלט אצל לאון,וזה שהוא השקיעה כמה מאות אלפי שקלים לא עושה אותה לאס קיו,יכול להיות בן אדם שלא מבין בזה כלום יכנס לאוטו ולא יהנה מהסאונד,כי זה עניין של טעם,היה לו סט בזמנו שעלה לו 15000 שקל,שאמרתי לו שים רוק כבד ולא ווקל ושני צלילים נלווים הוא לא רצה,כנראה פחד להתבאס על המערכת שלו,כי זו מוזיקת סלט.דבר אחד אני אגיד,אס קיו זה תחום שגורם למריבות וריבים לעומת זאת האב פי אל זה פשוט,אם שלך יותר חזק אז זה לא נתון לוויכוח,נקודה.

מי שמעגל פורטים לא בהכרח מעגל פינות!!!! לכל נושא בקשר לפורטים יש לפנות אלי

• חברי המעגל הראשון
פורסם
אס קיו זה תחום שגורם למריבות וריבים לעומת זאת האב פי אל זה פשוט,אם שלך יותר חזק אז זה לא נתון לוויכוח,נקודה.

אני חייב הסבר למשפט האחרון.

זאת אומרת- מה בדיוק המטרה פה? להקשיב למוזיקה או לפתוח ענף אולימפי שהמטרה שלו היא כמה שיותר נזק לעור התוף?

(אני באמת שואל מתוך סקרנות, לא רציתי לעקוץ אבל זה פשוט יצא- מה המטרה? מה מניע חובב SPL? בשיא הכנות אני עדיין לא מבין)

פורסם

אני מניח שיש הרגשה מסוימת בישיבה בתוך רכב שמשחזר תדרים נמוכים, שאין באף סיטואציה אחרת.

זה וגם:

Bigger is better, its the American way

אז חזק יותר גם תופס.

ולגבי המשפט הראשון, הרמה להנחתה :lol:

מתחדשת*

• חברי המעגל הראשון
פורסם

וואלה, דווקא את התשובה הזו אני יכול להבין.

כמה שהרכב סביבה מחורבנת לשמיעת מוזיקה- רעשים חיצוניים, אקוסטיקה מחורבנת וכולי- החוויה הכוללת של להיות מוקף במוזיקה באופן כמעט אינטימי (סגור בקופסה שעטופה ברמקולים ואיטום) וכל זה תוך כדי נסיעה- יש בזה משהו שאי אפשר להשיג בתנאי השמיעה הסטריליים של הבית, לא משנה כמה המערכת טובה.

מצד שני, 135 דציבל? הלו, יש גבול!! :-P

(ראית? הצלחתי להתחמק באלגנטיות מההרמה להנחתה :-P)

פורסם

135 דציבל זה דיי חלש..

מה מניע אותו? שואפים לשפר. כתבתי כבר כמה פעמים שאפשר לשפר עוצמה רק על ידי כיוונים, תיבה טובה ובניה טובה. לא צריך להלחיף ציוד כל חודשיים.

• תוכן חדש...