Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי נשארת בי המחשבה הרבה זמן, עם אתם הגולשים בקארספורום חובבי הגה, (גם אני) עוסקים בענף הרכב בארץ נהגי מוניות,משאיות,משלוחים לרחבי ארץ?

עם תשאלו אותי מיד שאסיים שירותי בצהל אני הולך לעבוד בענף הרכב, אבל מתבאס שבארצנו ענף הרכב לא מופתח כמו בחוץ לארץ

אז אני שואל אתכם עם אתם עוסקים בתחום? או שלא במידה וענף הרכב היה מפותח כמו בחול מה הייתם בוחרים?:-D

הרכב שלי: שברולט ספארק 1.0 14'

פורסם

אני חושב שברגע שאתה עובד בתחביבים שלך, הרסת את כל הכיף. את תחום המוטוריקה אני משאיר לזמן הפנוי, מה גם שהתחום בארץ

די רדום ואולי חוץ ממכירות רכבים, אתה לא תרוויח משכורת שתוכל לחיות ממנה.

פורסם
אני חושב שברגע שאתה עובד בתחביבים שלך, הרסת את כל הכיף. את תחום המוטוריקה אני משאיר לזמן הפנוי, מה גם שהתחום בארץ

די רדום ואולי חוץ ממכירות רכבים, אתה לא תרוויח משכורת שתוכל לחיות ממנה.

אני דווקא חושב שאם יש לך תחביב, ואתה יכול להפוך אותו למקצוע - הרי יוצא שאתה לא עובד בכלל, אתה נהנה מכל רגע בעבודה.

תיקח לדוגמה את האופנוע שהיה לי, היה מטופל רק במוסך מסויים בתלפיות, כל עבודה הכי קטנה שהוא היה עושה הייתה מושקעת בטירוף ומכל הלב, למה אתה שואל? כי הוא עושה את זה מתוך אהבת המקצוע, ולא רק בגלל הכסף שבזה.

מפתח אפליקציית פרטי רכב

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.OMApp.rechev

פורסם

לא נראה לי,

יכול להיות שאני כן ארצה ללמוד מכונאות רכב בשביל לעבוד בעתיד על פרויקט אספנות,

או ללמוד נושא של מערכות לרכב בשביל לדעת ולהרכיב לעצמי, משפחה וחברים,

אבל לא יותר מזה.

אין לי שום כוונה להתעסק ככל הנראה בתחום של הרכב בתור עבודה.

בעבר: Hyundai Getz Fun GLX 1.4 Automatic | Renault Clio MK3 1.2 Manual | Fiat 500 Pop 1.2 Manual | Mazda 3 Sport 2.0 Automatic | Seat Arona FR 1.0TSI DSG7 | Toyota Corolla Hybrid Limited Mitsubishi Space Star Supreme

בהווה:  Tesla Model 3 Highland SR | Hyundai Kona EV LR

• תוכן חדש...