Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

המחירון של פיאט נמוך עקב התדמית שלה עקב ראש מנוע מחורר עקב נוזל קירור לא יעודי/ או מי ברז.

לדעתי כדאי לך לשלם עבור גנדה ידנית עד כ-10% מעל המחירון גם ככה המחירון נמוך ביחס לתמורה .

פורסם
המחירון של פיאט נמוך עקב התדמית שלה עקב ראש מנוע מחורר עקב נוזל קירור לא יעודי/ או מי ברז.

לדעתי כדאי לך לשלם עבור גנדה ידנית עד כ-10% מעל המחירון גם ככה המחירון נמוך ביחס לתמורה .

גרנדה ידנית 08 1400 עולה 40,000 שקלים. המחיר יחסית גבוה לרכב מתוצרת פיאט - לדעתי האישית . המחשבה היא שבתוספת של 10 אני יכול לקנות רכב יותר מסיבי/איכותי - פאביה וכדומה.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

סדר בנושא הפונטו:

sx נקראה fun מ2003 והלאה, הדגם אובזר בפגושים בצבע הרכב, פסי קישוט בדלתות, מד סל"ד (לוח שעונים מפורט יותר), ריפודים שונים ואיכותיים יותר, 2 חלונות חשמל מקדימה ושתי כריות אוויר.

הyoung זה בעצם דגם s, רק שב2003 שינו את זה לyoung, והאיבזור שלה דל יותר משל דגם הsx.

אכן יש טעות כלשהי במשרד הרישוי, אצלי ברישיונות רשום young, על הרכב sx, ובפועל הרכב מאובזר כמו sx, עזוב מה רשום ברישיונות תסתכל על מה שמאפיין את הsx בשביל לדעת עם זה אחת כזו או לא.

ביד 2 יש סלט שלם במחירון לגבי הדגמים, בפועל מה שרשמתי זה מה שנכון באמת.

ולגבי הפונטו, רכב כזה במצב טוב מאוד נסחר במעל מחירון, אין מה לעשות היצע וביקוש, את הפונטו שלי קניתי ב500 שקל פחות מהמחירון (וחשבו שאני מטורף לשלם מחיר כזה) עם היסטוריית טיפולים מלאה מיום העלייה לכביש, עבר פרטי לחלוטין, ק"מ נמוך+מגוון תוספות וללא תאונות מלבד שריטות קטנות של חנייה, הרכב השאיר רושם מעולה בבדיקה.

ספייסים אחרות נמכרות במחיר נמוך מאוד מהמחירון ובצדק, אולי שווה לך לקנות אחת בזול ולהעביר אותה יישור קו מקיף בעצמך.

למען האמת, זה רכב מעולה שמקבל שם רע בגלל שאנשים לא יודעים להחזיק אותו נכון, ואני ממליץ לך לא לרדת מהדגם ולחפש שמור, כי הוא רכב מעולה בסה"כ.

• תוכן חדש...