Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

קניית רכב ללא בדיקה

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4892 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום חברים . האם הייתם משקיעים בדיקה במכון לרכב שעולה 10,000? מה שאני יכול לבדוק במבט שטחי זה מכות/תאונות.

כמובן שאני לא יודע לזהות מכות שלדה/ריתוכים. (נתקלתי כבר בסוחר שמכר רכב שהורכב משתי רכבים) -גיליתי את זה רק בבדיקה. כמו כן איך ניתן לזהות הורדת ק"מ ברכב? מכון בדיקה יכול לדעת? או שאני אמור להסתמך על ק"מ שמופיע בטסט ברישיון ולהשוות ? סתם משהו שחשבתי עליו. בעל הרכב לא יכול לפני הטסט להוריד ק"מ ואז להעביר את הרכב טסט? מישהו בכלל בודק ויודע במכון רישוי כמה היה ק"מ לרכב בטסט שעבר?

כמו כן יש מכה בצד דלת של הנהג מתחת לדלת. אני מניח שהכוונה היא בקורה למטה. בעל הרכב טוען שבבדיקה שעשה לא התגלתה פגיעה בשלדה. מה אתם אומרים ?

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם

אם היית נותן פרטים, אפשר היה לעזור יותר (רכב יפני/צרפתי, אוטומטי/ידני, ק"מ, ידיים, מטופל או לא וכו').

באופן עקרוני לא כדאי לוותר על בדיקה אלא אם אתה מכיר את המוכר וסומך עליו.

רכב כזה תוכל לקחת למוסך מתמחה שיעיף מבט, לעבור על היסטוריית טיפולים ולקבל החלטה.

בהצלחה,

פורסם

אם אתה לא איש מקצוע אל תוותר על קניית רכב ללא בדיקה.

סיפור שממחיש: אבא שלי עסק בתחום עשרות שנים ובעל נסיון רכב. הוא חיפש רכב מסויים לרכישה והלך למגרש מוכר (אני לא זוכר אם זה היה של חברת ליסינג או סתם מגרש גדול ומצליח).

באחד מן המגרשים מצא רכב וכמובן בדק אותו באותו מקום שהרכב עמד ומצא ריתוך בשלדה, לאחר מכן הוא סיפר לי שהתפלאו במגרש שהוא בכלל מצא את הריתוך (הוא אמר לי שעשו שם עבודה "יפה").

לסיכום אתה לא קונה טוסטר, אתה קונה רכב, תבדוק אותו אצל איש מקצוע.

"איזה טעם זה?"

"פנקוטה"

"יאללה פנק אותה!"

פורסם

בלכ מקרה צריך לבדוק, לא משנה מה שווי הרכב.

תחשוב שאתה חוסך את ה 300-500 שקל בבדיקה, ואחרי זה יכול לשלם אלפי שקלים למוסך על טיפולים...

• תוכן חדש...