Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

תמיד חשבתי שזה מספר הרכב שמרכיבים לו כשהוא חוצה את הגבול של אחת ממדינות האיחוד האירופאי, מה לא?

אז אתם אומרים לי שחאלב סרחאן עבודות עפר מאום אל פאחם מעולם לא העמיס אספלט מציריך לפרנקפורט?

יש רק דרך אחת לשחות 100 מטר בשביל להביא מדליה;

אתה מתחיל הכי מהר שלך, ואז לאט לאט אתה מגביר

פורסם

למען האמת לי ולעוד חבר פורום כאן יש.

לי למען האמת זה אשכרה אומר משהו (בחלון הקדמי) רשום ST-ON-ED, לוחית חמודה שקניתי באמסטרדם.

לדעתי זה נחמד, האלו שהן סתם בלי כיתוב מגניב גם לא מובנות לי, אבל מה מפריע לכם :)

השרשור הטוב ביותר בפורום

אני לא הייתי הולך לקנות עכשיו דייהו נובירה - אבל אחרי הרמה שהורגלתי אליה בדייהו נובירה, אני מוכן לעבור רק לב.מ.ו.

פורסם
למען האמת לי ולעוד חבר פורום כאן יש.

בחלון הקדמי רשום ST-ON-ED

:)

יש לך מזל שאין איפלו שוטר תנועה אחד בכל מדינת ישראל שיודע לקרוא מילה אחת באנגלית, שלא נדבר על 3 מילים ברצף

פורסם
למה מה אנשים שמים לוחות רישוי של חו״ל בחלון ברכב

קישוט.

כל אחד וסטנדרטים של יופי שהוא מציב לרכב שלו.

ל'

תגיש כזאת תביעה אזרחית ואחרי שבוע עוד תוכל להראות לחברים שלך את טביעת הנעל של השופט על התחת שלך לאחר שהוא בעט אותך החוצה מבית המשפט.

פורסם

זה כאילו, "אח שלי, אני הייתי שם וגם היה לי אוטו".

בדרך כלל אלו יוצאי יחידת השורש ע.ר.ס

פורסם

תשאל מה הקטע של הילדים לשים את השלט נהג חדש על האור ברקס שבחלון... זה עוד יותר אידיוטי!

Aerodynamics are for people who can't build engines - enzo ferrari

פורסם
תשאל מה הקטע של הילדים לשים את השלט נהג חדש על האור ברקס שבחלון... זה עוד יותר אידיוטי!

גדול! גם אני ראיתי כמה כאלה ובהתחלה חשבתי שהשלט החליק לרווח שבים הפנס לחלון האחורי.

We are the Human Race

פורסם
תמיד חשבתי שזה מספר הרכב שמרכיבים לו כשהוא חוצה את הגבול של אחת ממדינות האיחוד האירופאי, מה לא?

אז אתם אומרים לי שחאלב סרחאן עבודות עפר מאום אל פאחם מעולם לא העמיס אספלט מציריך לפרנקפורט?

תודה רבה, הצחקת אותי. באמת שהייתי זקוק לכך. רוצה לשמוע עוד משהו מצחיק? אמנון יצחק מבטיח להוריד את מחיר הלחם לשקל אחד בלבד. נכון שזה קורע מצחוק?

"אני מתחפש לטיפת שמן במערכת ההנעה ומתחיל לזרום בתוך כל הצינורות, השסתומים והקופסאות ואז אני מאתר את התקלה"

ישראל טילן, המיתוס והאגדה, מגדולי מהנדסי ישראל.

פורסם

אמנון יצחק מבטיח ומקיים! יש לו הסכם עם אל קאעידה על יבוא אישי של פיג'מות מתימן. הוא יבוא למשכן הכנסת במכונית הפרטית שלו בי-אמ-וו , וימכור לנו פיג'מות בשקל אחד. ואתם שואלים איפה הקאטש? פיג'מה סטייל כותונת פסים של יוסף הצדיק המושלך לבור (שתפר לו יעקב אבינו במו ידיו)? מיש מומקין קידה אבאדאן! זה הרי חיניי חינם!

והרי לכם פיתרון התעלומה: הפיג'מה בשקל אחד, המארז DVD חינם אבל האלמנט בסיפור הזה הוא הכובע של אלאדין שמושחל לנו במחיר של 2700 ש"ח (כולל מע"מ כי ספר החשבוניות בדיוק נרטב). אה.. הבד שממנו תפרו את הכובע המיוחד טבול במים קדושים של המקווה בו טבל הקדוש הצדיק הנסתר שמרוב שהוא נסתר אסור לגלות את שמו. ואם בטעות בקרת האיכות שכחה לגזור את הטיקט MADE IN CHINA אז רק שתדעו ש CHINA זו העיר צנעה שבתימן אז שלא יהיה ספק לגבי מקוריות המוצר.

בוקר טוב!

• תוכן חדש...