Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4714 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

• ספונסר פורום
פורסם

פעלת נכון, אין לך הרבה ברירות. ישנם נהגים כאילה מה לעשות וצריך ללמד אותם. צור איתי קשר טלפוני. העזור לך בהמשך הדרך גם בתיקון הרכב.

אלי אמרן - שמאי רכב 054-6999223

פורסם

פניתי אל ביהמ"ש בבקשה להדריך אותי לגבי הצעדים הנדרשים בכדי להוציא את הצדק לאור ובקשתי הועברה לטיפול שופט.

בשבוע שעבר קיבלתי תשובה שאני צריך להביא למשפט אישור ממרשם האוכלוסין על הכתובת של הנתבע ושאני רשאי להיעזר במשרד חקירות לאיתור הנתבע.

מכיוון שהאישור ממרשם האוכלוסין כבר ברשותי, נותר רק להמתין למשפט שייערך בדצמבר. אני מקוה שהצדק אכן יצא לאור.

אין לי כוונה וממון להשתמש במשרד חקירות.

והשופט מסר לך שהמשפט יתקיים גם במעמד צד אחד ללא פעולה נוספת מצידך?

לדעתי אם לא תבצע מסירה (העצה של yuvk מצויינת. אני מניח שאתה יודע איך לאתר בקלות את פרטי בני המשפחה של הנתבע) - לא יתקיים דיון ובמקרה הטוב המשפט יידחה עד שתבצע מסירה או שהתביעה תימחק.

לא ראיתי טעם בתשלום עמלה על פתיחת תיק, עמלה על משלוח מכתב רשום וכו'. מדובר בנוכל שהונה רבים לפני. בלי ה"בלשות" שלי גם משפט לא היה מתקיים, אבל לגבות את החוב היה מעל לכוחותי. להגדיל את נזקי ולשלם למדינת ישראל וטחנות הצדק שלה (הוצל"פ הוא שליחת ביהמ"ש) כדי שלא יעשו את עבודתם, נראה לי מיותר.

חבל.

ברור שההוצל"פ לא היו שולחים את הימ"מ למצוא אותו,

וגם ברור שנוכל מקצועי לא מתרגש מעיקולי חשבון בנק (הכספים שלו במזומן ו/או על שם גיסתו וכו'),

אבל ההוצל"פ כן היו מוציאים לו עיכוב יציאה מהארץ (פעולה פשוטה שלא דורשת מהם להתאמץ) ואז בעוד כמה שנים כשהנוכל הזה היה רוצה לצאת מהארץ היית מקבל טלפון מנתב"ג שהוא מתחנן לשלם לך את החוב+ריביות עונשיות וכו' וכו' רק שתשחרר אותו.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

מנסיון . בחור שהרכב שהוא נהג בו הוא רכב חברה. נכנס בי כאשר נסע רוורס וטען שאני עשיתי סיבוב פרסה ונכנסתי בו. בית משפט החליט שהוא לא יודע מי אשם . תחשוב פעמיים אם שווה לך לבזבז את הזמן בבית משפט.

בשלב זה של חיי, אצהיר ללא התחייבות שלעולם לא אעבור לאוטומט כל עוד גופי מתפקד וגפיי נעות כמתוכנן

פורסם
פלטינום. הבנתי שאצלך נפגע החלק הקדמי ואצלה נפגע החלק האחורי. האם במקרה כזה וכשאין עדים נוספים מצבך לא בעייתי מבחינת הביטוח? זה לא עלול להיראות שפגעת בה? אני לא קובע עמדה. אני שואל שאלה.

אצלי נפגע החלק הימני הקדמי וברכב הפוגע, החלק האחורי השמאלי. אני הייתי בנתיב השמאלי. אני משער שאם היה ביטוח מעורב אולי היו מנסים לטעון לאשמתי ולכן רציתי לצלם את הרכבים כדי להוכיח את חפותי, אך הנהגת ברחה בטרם הספקתי לעשות זאת.

והשופט מסר לך שהמשפט יתקיים גם במעמד צד אחד ללא פעולה נוספת מצידך?

מצ"ב ההודעה שקיבלתי. אני בטוח שיש בקיאים ממני בפורום בענייני תביעות קטנות שידעו לענות על השאלה.

עריכה: ניסיתי כבר לאתר את בעל הרכב (אין לי אף פרט לגבי הנהגת הפוגעת) בפייסבוק אך ללא הצלחה

rashemet.jpg

פורסם

סביר שתקבל פסק דין לטובתך

הבעיה אח"כ תהיה בהוצל"פ שעלולים לא לפעול בלי שיהיה בידך אישור מסירה של פתיחת תיק ההוצל"פ.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

פורסם

לא רק מהמורות אלא גם הוצאה כספית של פתיחת תיק בהוצל"פ 1% מסכום פסק הדין + עוד כמה עשרות ש"ח.

ישראל סבא בסבבא של 🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰🥰

😍😍😍

יששששש נבחרת כדורגל

סלע כתב " מתים רק פעם אחת , חיים כל יום מחדש

• תוכן חדש...