Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4901 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

באמת הסרטון לא יצא טוב. אפילו קישור לא יצא משהו :lol: .

צבע שחור הוא בעייתי. כל נגיע ושריטה נראים עליו.

כאן הרכב יצא אשכרא מראה ונציאנית.

74511_293409364094834_2085844774_n.jpg

לא ראיתי דבר כזה וראיתי כמה עבודות בחיי.

4 ימים הוא עבד על האוטו.

פורסם

מציע לך לבקר קצת בDetailingworld.

העבודה אכן יפה, איכותו של יעקב לא מוטלת בספק, אך מיוחדת רק במונחים ישראליים.

6522137915_67f923be7e_z.jpg

6526176137_226eb98a97_z.jpg

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=244507&highlight=wet+sanding

CIMG2507.jpg

http://www.detailingworld.co.uk/forum/showthread.php?t=264844&highlight=wet+sanding

ובאמת יש עוד כל כך הרבה.

המדריך המלא לכניסה לעולם הדיטיילינג

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם

אלון התמונות שהעלת זה רכב שעבר שלייף סבון .

בודדים האנשים שיתנו לדיטיילר את הרכב לשבוע (וסכום לא נמוך בכלל) על עבודה כזאת , לדעתי יבגני ורומן הם היחידים בארץ שמקבלים הזדמנויות כאלה והם גם מוכיחים שהם ברמה בין לאומית .

HU: Clarion CZ702 AMP 1 : Celestra FA475x

AMP 2: Phoenix Xenon 400.1 Sub: Seas Lotus

COMP : Ground Zero Uranium

[h=1][/h]

פורסם
אלון התמונות שהעלת זה רכב שעבר שלייף סבון .

בודדים האנשים שיתנו לדיטיילר את הרכב לשבוע (וסכום לא נמוך בכלל) על עבודה כזאת , לדעתי יבגני ורומן הם היחידים בארץ שמקבלים הזדמנויות כאלה והם גם מוכיחים שהם ברמה בין לאומית .

ברור שזה לאחר שלייף סבון. הוא הביא תמונה של רכב שיעקב עשה לו דיטיילינג וקרא לו מראה, וטען שמימיו לא ראה תוצאה שכזו על רכב. רציתי להראות לו שתוצאות טובות הרבה יותר מתקבלות ברחבי העולם ע"י דיטיילרים בתהליכי שלייף סבון. הפואנטה היא שהעבודה שלו, איכותית ככל שתהיה, איננה ייחודית אם מסתכלים על התחום מראייה כללית והתוצאה דומה לתוצאה של כל דיטיילר אמיתי. סה"כ כל דיטיילר אמיתי יוכל לעשות את אותה עבודה. לצערנו, בישראל התחום לא מפותח.

HU: Pioneer AVH2750BT | Midbass: Morel Virtus MW6 | Tweeters: Morel MT230 | Amp: Sundown SAX100.4 | SW: DLS Nordica 12" | SoundDeadener: Stinger Roadkill

פורסם
ברור שזה לאחר שלייף סבון. הוא הביא תמונה של רכב שיעקב עשה לו דיטיילינג וקרא לו מראה, וטען שמימיו לא ראה תוצאה שכזו על רכב. רציתי להראות לו שתוצאות טובות הרבה יותר מתקבלות ברחבי העולם ע"י דיטיילרים בתהליכי שלייף סבון. הפואנטה היא שהעבודה שלו, איכותית ככל שתהיה, איננה ייחודית אם מסתכלים על התחום מראייה כללית והתוצאה דומה לתוצאה של כל דיטיילר אמיתי. סה"כ כל דיטיילר אמיתי יוכל לעשות את אותה עבודה. לצערנו, בישראל התחום לא מפותח.

+1

בארץ התחום די מפגר ורחוק שנות אור מאנגליה וארה"ב.

אני מציע לכל מי שאוהב את התחום להיכנס לראות עבודות שעשה בחור אנגלי שקוראים לו קלי,

לעסק שלו קוראים KDS והוא באנגליה.

הבחור אומן אמיתי ורק כדי לקבל פרופורציות מה זה דיטיילר אמיתי שווה לראות.

http://www.kdskeltec.co.uk/

פורסם
+1

בארץ התחום די מפגר ורחוק שנות אור מאנגליה וארה"ב.

אני מציע לכל מי שאוהב את התחום להיכנס לראות עבודות שעשה בחור אנגלי שקוראים לו קלי,

לעסק שלו קוראים KDS והוא באנגליה.

הבחור אומן אמיתי ורק כדי לקבל פרופורציות מה זה דיטיילר אמיתי שווה לראות.

http://www.kdskeltec.co.uk/

מסכים, העבודות של KDS שמוצגות בDetailinworld פשוט מדהימות.

פורסם

תמונה בפורום מבלי לדעת את כל תהליך העבודה זה לא מדד כדי לאמוד את איכות העבודה.

עבודה על מזארטי חדשה לחלוטין זה לא בדיוק פרויקט השנה מבחינת המורכבות של כל התהליך,ממש לא.

חוץ מזה שאף אחד לא רוצה לעשות השוואות בין יחידים,אין טעם סתם לפגוע.

פורסם
ברור שזה לאחר שלייף סבון. הוא הביא תמונה של רכב שיעקב עשה לו דיטיילינג וקרא לו מראה, וטען שמימיו לא ראה תוצאה שכזו על רכב.

זה בדיוק העניין. תמונה מפלאפון לא הכי מתקדם לא מעבירה את העומק ואת הברק הפנינתי של צבע כפי שהוא היה כשלקחתי את האוטו.

תאמין לי שאם הייתי מביא איתי מצלמת SLR ומעביר שפצור קטן על ערוצים של הצבע, כפי שנעשה בתמונה שהבאת, היית מקבל אותה תמונה כמו בדוגמה שהבאת. כשאני אומר מראה - באמת מראה. אפילו שקבלתי את האוטו בסוכנות הוא לא היה כזה.

אני לא רוצה להביא עוד תמונות. יעקב שם אצלו בפייסבוק איך האוטו היה לפני ואיך הוא נראה אחרי.

יותר ממדהים.

פורסם

בהחלט. ראיתי את התמונות בפייסבוק.

שמח בשבילך שקיבלת רכב שעבר תחת ידיו.

ובכל זאת אתם עדיין מפספסים את הנקודה שלי. שוב, ומקווה שבפעם האחרונה, הנקודה שלי הייתה שהעבודה של יעקב היא בסה"כ עבודה מאוד מוכרת ברחבי העולם וחדשה במונחים ישראליים.

אני פתחתי את העניין הזה משום שאמרת ש"לא ראית רכבים כה מבריקים מעולם". רציתי להעיר את צומת לבך לעולם הדיטיילינג. ככה נראים רכבים שעברו דיטילינג. לא מפקפק בעבודתו של יעקב ובברק המדהים שרכבך זכה לו. אני כן רוצה לומר לכל ה"פוגשים לראשונה" ברק שכזה, כמו שהיית בתחילת השרשור: ככה נראית עבודת דיטיילינג איכותית.

• תוכן חדש...