Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4921 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

יש לי מערכת בת 3 שנים .הד יוניט 9855R , הרץ הי הנרג'י קדמיים , מגבר אלפיין MRP600 וסאב IDQ12.

לפני כמה ימים התחילה תופעה שמעל ווליום מסוים , לא גבוה במיוחד , ישנו ניתוק של הרמקולים והווליום יורד פתאום למשהו

ברקע - כמו Mute אבל לא מלא. לאחר שמנמיכים קצת במכשיר הכל חוזר רגיל עד פעם הבאה...

השאלה אם זה פרוטקשיין של המגבר ? הוא תקול או משהו במערכת החשמל ברכב...

אשמח לכיוון פחות או יותר שאדע מה לבדוק.

תודה.

Alpine 9855R / Amp - Alpine Mrp-f600

Comp -Hertz Hi Energy / Sub - Image Dynamics IDQ

פורסם

קודם כל תבדוק שהפלוס והמינוס מחוברים היטב למגבר, תראה גם שהמינוס מחובר היטב לשלדה. תבודק שהפלוס מחובר היטב למצבר ולבית פיוז.

לאחר מכן תרים ווליום ותראה מה קורה במגבר, אם נדלקת נורת הפרוטקשן אז הבעיה כנראה במגבר, אםלא אז הבעיה אולי ברדיודיסק. דרך יחידה לשלול שזה מהמגבר זה לחבר מגבר אחר ולראות אם הבעיה נמשכת.

בהצלחה

פורסם

תודה רבה על התשובה המפורטת.

האם בכל מגבר קיימת הנורה הזו של הפרוטקשן ?

אם באלפיין אין נורה , ישנה דרך אחרת לדעת ?

אבדוק היום את כל הבדיקות שהצעת לעשות ואדווח על תוצאות...

דבר חשוב ששכחתי להדגיש בתחילת השרשור - הטוויטר הימני שלי החזיר נשמתו לבורא לפני כמה שבועות ובווליום בינוני - גבוה

שומעים שהוא עושה רעש מוזר. אולי הטוויטר השרוף גורם למגבר להיכנס לפרוטקשיין ?

תודה.

פורסם

אתה ממשיך להשתמש ברכיב מקולקל?

כמובן שיש סיכוי שמעל הספק מסוים הוא מקצר ומכניס את המגבר למצב הגנה.

מתחדשת*

פורסם

אחליף את הטוויטר השבוע. הייתי עסוק במעבר דירה לאחרונה - מן הסתם המערכת ברכב זה לא הנושא שהכי הטריד אותי..

בכל מקרה , אגש למתקין מקצועי שיבצע בדיקה ובאותה הזדמנות אחליף גם סט טוויטרים.

אשמח להמלצה לזוג טוויטרים שיכול להתאים יפה לקרוס ולסאונד של הרץ הי הנרג'י במחיר לא גבוה של 500 שח בערך.

חשבתי על מורל או פוקאל.

תודה.

פורסם

יש סיבה שאתה רוצה להחליף לסוג אחר, ולא להשאר עם אותו דגם?

אם כבר להחליף, איזה סגנונות מוזיקה אתה שומע בעיקר?

מתחדשת*

פורסם

אני הייתי מרוצה מהטוויטרים של הסט הנוכחי , אך נאמר לי שהם נוטים להישרף יחסית בקלות ( יכול להיות שזה לא נכון לא יודע...).

אני שומע בעיקר מוזיקה בסגנון פינק פלויד , ג'נסיס וכל רוק אחר לסוגיו. מדי פעם גם מוזיקה אלקטרונית ( לא טראנס ) שנקראת

סינט' פופ של שנות ה 80 ( גל חדש ).

אני אוהב טוויטרים לא חדים מדי שמציקים באוזן ומצד שני גם לא ביישניים מדי ( מורל ? ) .

הכי חשוב שיהיו תואמים לקרוס של ההרץ מבלי בעיות מיוחדות ושלא דורשים הגברה בריאה מדי כי אני משתמש במגבר אחד גם לסאב.

• תוכן חדש...