Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4912 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

איזה שנה.

אולי שתחפש קאדי של פולקסווגן 2006 (לרוב תמצא מונית) או פורד קונקט טורנאו 8 מקומות גיר ידני אם אתה מתכוון לרכב מסחרי.

אבל גם היום רכב מסחרי כולל רכבי 7 מקומות גדולים כמו קיה קרניבל,מאזדה MPV, קרייזלר וויאג'ר, יונדאי טרג'ט ושברולט אפלנדר.

בתקציב שציינת אתה תמצא כל הרכבים שציינתי חוץ מ אפלנדר אבל גם במודל נמוך מתחת ל 2002/3 (לא מדובר בקאדי או קונקט) וצריך לשים לצריכת דלק גבוהה ( קרניבל וטרג'ט עם מנוע בנזין).

אני מעדיף שתפרט איזה סוג של רכב מסחרי.

פורסם
איזה שנה.

אולי שתחפש קאדי של פולקסווגן 2006 (לרוב תמצא מונית) או פורד קונקט טורנאו 8 מקומות גיר ידני אם אתה מתכוון לרכב מסחרי.

אבל גם היום רכב מסחרי כולל רכבי 7 מקומות גדולים כמו קיה קרניבל,מאזדה MPV, קרייזלר וויאג'ר, יונדאי טרג'ט ושברולט אפלנדר.

בתקציב שציינת אתה תמצא כל הרכבים שציינתי חוץ מ אפלנדר אבל גם במודל נמוך מתחת ל 2002/3 (לא מדובר בקאדי או קונקט) וצריך לשים לצריכת דלק גבוהה ( קרניבל וטרג'ט עם מנוע בנזין).

אני מעדיף שתפרט איזה סוג של רכב מסחרי.

קאדי ב35000?? אולי מונית שחוטה, קרניבל לא מומלץ אלא אם יש לך כסף לתחזוקה (או נסועה נמוכה ואז למה דיזל?)

האופטימלי חפש בסבלנות ג'מפי עם פחות מ200K ק"מ ואחרי יישור קו טרג'ט גם יכולה לבוא בחשבון.

פורסם

אין ג'מפי אוטומטי בתקציב הזה.

7 מקומות חסכוני יחסית הוא 307SW.

גם מיצובישי ספייסווגון יכול לבוא בחשבון (יש עד 2002)

כל הגדולים שהוזכרו אינם חסכוניים בדלק ולא זולים לאחזקה.

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם

מחפש רכב 7 מקומות גיר אוטומט וחסכונית מודל לפחות מ2004 ובסכום הנ״ל

משהו כמו טרנספורטר טויוטה הייס ואת השאר אתם תמליצו לי ואם אפשר לתת לי אינפורמציה מהי הצריכה של הרכבים שתתנו לי

פורסם

לא בתקציב הזה.

בתקציב הזה אם תמצא אחד מהדגמים שהזכרת הוא יהיה טחון לגמרי.

שתייני דלק דווקא תוכל למצוא ( כמו קרייזלר וויאג'ר למשל )

וולוו XC40 T3 Momentum (נמכרה)

סקודה קודיאק 1.5 STYLE

טויוטה יאריס קרוס הברידית

פורסם
קאדי ב35000?? אולי מונית שחוטה, קרניבל לא מומלץ אלא אם יש לך כסף לתחזוקה (או נסועה נמוכה ואז למה דיזל?)

האופטימלי חפש בסבלנות ג'מפי עם פחות מ200K ק"מ ואחרי יישור קו טרג'ט גם יכולה לבוא בחשבון.

אני הצעתי לו אלי בשביל שיידע מה קיים אבל גם אני לא בעד הקרניבל הבעייתית ורציתי להציע ג'מפי אבל אני רציתי שיפרט עוד לגבי רכב מסחרי.ואת הקרניבל המובילה היא דיזל ובנזין זוללת דלק ,ואת זה הצעה בשביל שידע מה קיים ואת הג'מפי שציינת היא דיזל!!!

פורסם
אין ג'מפי אוטומטי בתקציב הזה.

7 מקומות חסכוני יחסית הוא 307SW.

גם מיצובישי ספייסווגון יכול לבוא בחשבון (יש עד 2002)

כל הגדולים שהוזכרו אינם חסכוניים בדלק ולא זולים לאחזקה.

307SW וספייסווגן אינם מסחריים הם מיניוואן פרטי ומציובישי ספייסייגן יש גם 2003 והיא עם מנוע 2.4 מוצלח וגם את ה 2002.

פורסם
מחפש רכב 7 מקומות גיר אוטומט וחסכונית מודל לפחות מ2004 ובסכום הנ״ל

משהו כמו טרנספורטר טויוטה הייס ואת השאר אתם תמליצו לי ואם אפשר לתת לי אינפורמציה מהי הצריכה של הרכבים שתתנו לי

עדיף שתחפש טרג'ט דיזל.

בתקציב שלך אתה לא תמצא רכב חסכוני בנזין או רכב מסחרי כמו טרנספורטר או הייס.

מה אתה מתכוון מודל לפחות מ 2004? מעל או עד 2004? כי מעל 2004 אתה לא תמצא

פורסם

ביד 2 יש מודעה לסאנגיונג רודיוס 2006 שעשתה 320000 והוא מבקש 41 אלף ש"ח שזה משתלם למרות הקילומטראז' אם הרכב במצב טוב.

• תוכן חדש...