Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4910 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

היי

חזרתי עכשיו מהתקנה אצל רמי מהוד השרון (לא כל כך קרוב אבל החלטתי להשקיע מעט וזה השתלם)

...

מה אני אגיד לכם...תודה על כל ההמלצות.

סה"כ ההתקנה לא היתה מורכבת...אין בניות מטורפות...בקושי יש מה לראות אבל אם תרצו אוכל להעלות תמונות

על התהליך (שוב,, זה אנמי יחסית למה שהראו פה אנשים אבל הדרישה היתה מינמליזם :-)) אז לא לצפות....

HU-Pioneer 4250SD, Comp- Morel Tempo 6, Sub- ES200, AMP- Hertz HE4

פורסם

אולי לפחות תגיד מה רכשת? איך הותקן? בכל זאת כמה תמונות בודדות?

רמי קראדי אני מניח - איש יקר.

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

1+ לאדי , מה התקנת? תמונות מתקבלות בברכה ואף ממולץ!

פורסם

רמי אכן איש יקר....גם העובד שלו אלכס.

הרכיבים שהרכבתי במערכת הצנועה (I10) :

מגבר HERTZ HE4

קומפוננט MOREL TEMPO 6

סאב ES200

פיוניר 4250SD

כמו כן התקין לי דיבורית BURY ושלטי נוחות (שהמתקינים החפיפניקים בחדרה אמרו לי שאי אפשר....נו טוב)

תמונות לפני:

IMG_0497.jpg

IMG_0530.jpg

IMG_0531.jpg

IMG_0532.jpg

IMG_0533.jpg

IMG_0534.jpg

IMG_0535.jpg

IMG_0537.jpg

פורסם

תמונות אחרי....

(לא לחפש את המגבר ובניות מטורפות....המגבר פשוט מתחת לכסא :):): מקסימום מקום בבגאז...

IMG_0541.jpg

IMG_0542.jpg

IMG_0543.jpg

IMG_0544.jpg

IMG_0545.jpg

פורסם

מורל טמפו?! כמה עלה אם אפשר להתעניין?

ותתחדש על המערכת, נחמד לדעת שמשקיעים ברכבים האלה ולא מחשיבים אותם רק בתור נקודה A לB

פורסם
סה"כ בהתקנה על טהרת המינימליזם

לא רע ,חבל שלא הלכתה על סט יותר טוב מהטמפו

ודיי הפריע לי שההתקנה של הטוויטר אינה "פלאש מאונט".

אז ככה...את הרוב קניתי יד 2

היה לי תקציב זעום וזה מה שהלכתי איתו.

היה לי שירשור שבו "התרעתי" על זה שאין לי רשת/גריל לטוויטר ...ורמי ניסה באמת ניסה לעזור לי אבל

שום דבר לא התאים אז הוא סידר לי את זה בצורה הזו...אבל שלא תדעו שלא היה פה ניסיון להשקיע אותו.

אני חושב שכשאשיג את הגריל אסדר את זה בכוחות עצמי.

בהסתכלות נוספת על התמונות אז אולי זה לא נראה הכי מרשים..אבל הפנים של הרכב עם ההתקנים נראה סבבה לגמרי.

פורסם

תתחדש ותהנה, התקנה בסיסית ונקייה, רק לא אהבתי את המיקום של הטוויטרים (נראה לי שהיה עדיף על הדשבורד ושלא יהיו קרובים מידי לאוזן) וגם הייתי משקיע קצת ודואג שאם הוא כבר הותקן במשולש אז שיהיה שקוע שם , יש מתקינים שעושים את זה כך שזה נראה מקורי מהחברה, רמז... דיברת עם אחד מהם בנוגע לסאב.

hu: eclipse cd5030

spk: hertz hi-enrgy hsk165

amp: audison lrx 4.1k

sub: hertz es200

פורסם
תתחדש ותהנה, התקנה בסיסית ונקייה, רק לא אהבתי את המיקום של הטוויטרים (נראה לי שהיה עדיף על הדשבורד ושלא יהיו קרובים מידי לאוזן) וגם הייתי משקיע קצת ודואג שאם הוא כבר הותקן במשולש אז שיהיה שקוע שם , יש מתקינים שעושים את זה כך שזה נראה מקורי מהחברה, רמז... דיברת עם אחד מהם בנוגע לסאב.

הצפוני או הדרומי? :wink:

כי הצפוני שמר לי גרילים שאני אמור לבוא לקחת....

פורסם

התקנה יפה, שמירה על מקוריות הרכב,

לדעתי המיקום של הקרוסים לא טוב, לשים קרוסים בדלת זה לא הכי להיט,

למרות שהם לא זרוקים והם במקום יחסית מוגן.

פורסם

ביחס לתקציב זעום כפי שאתה מתאר, עשית בחירות טובות מאוד של רכיבים, יש שם הרבה מאוד פוטנציאל שאפשר לממש.

בחרת מתקין טוב שהיה ה"מורה" של המתקין הראשון שגרם לי להכנס לתחביב הזה - רק תגיד לו ניר, מניר מערכות זכרונו לברכה ותראה את התגובה של הבן אדם.

אני מדבר על תקופה שהיה בה עוד מתקין טוב בשם מצקינטייפ בהוד השרון.

היסטוריה :oops:

B4 2010 - ANY-PHONE + MOSCONI AMAS96 + Pico DSP 8-12 + Stetsom HI.8004 + ScanSpeak D2004 + AlphaSonic 275 + Morel Hybrid602 + Morel CCWR254 + Audison TH10 +

Pioneer TS-X150

C5Aircross - Audsion BitHD + Bcon + Match 2.1amp *2 + Torotech MR2 + Sony XS-162-ES + JL 12TW3

פורסם

מצקינטייפ היה שם דבר בזמנו, אני מכיר אותם עוד מתחילת שנות ה 90 ואני סה"כ יליד 84.

להגיעה למצקינטייפ היה בערך כמו להגיעה לאוטומוטור של השנה הבאה.

רמי היה חלק מהנבחרת החזקה שם.

אכן איש יקר.

ממש היסטוריה.

• תוכן חדש...