Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כן פיזית גם ילד בן 3 ידע להגיד לי מה זה מה, השאלה היא מה ההבדל ברכב בין כל הפילטרים, הרבה לא ממליצים על פתוח (עפ סרן שמועתי, מעולם לא ראיתי אסמכתא או בדיקת דיינו שמאששת את הדבר) בגלל שלרוב הפילטר הפתוח יונק אוויר חם מתא המנוע אל המנוע מה שגורר הורדת הספק, והאמיצים מסתכנים במיקום בעייתי (106 ראלי זצל (שהיתה במועדון PSI) שינקה מים לתוך המנוע בגלל מיקום שהיה מעולה אך מסוכן) על מנת להרוויח ספיקת אוויר קרה וטובה יותר.

פילטר אינבוקס יושב בתוך בית הפילטר המקורי והיתרונות שלו הם ? במה הוא טוב יותר מאותו פילטר מקורי ?

אשמח לקבל קצת הכוונה והסבר, על מנת להרוויח נשימה טובה יותר בסלד גבוהה, מדובר במגאן RS 225

שבת שלום:-)

פעם Clio b 2001 ידנית/Clio b Sport MK2 2003/פיאט פונטו 98

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

פילטר פתוח מרעיש יותר(אני אוהב את הרעש), בנוגע ליניקת אויר התרומה שלו לא משמעותית במנוע מקורי וזה בתנאי והוא מותקן במקום מתאים, אחרת הוא יגרע, לכן יש תוספת של צינור יניקה שמגיע לחזית הרכב, או קיטים שלמים.

פילטר INBOX תוכנן מבחינת מיקום וגודל בכדי שיספק את כל הספיקת אויר שצריך למנוע, מהנדסי הרכב ממקמים צנרת לפילטר המקורי בצורה האופטימלית.

אם המנוע סטוק, תחליף פילטר כותנה ל-INBOX מחברה ידועה כגון: K&N, RAMAIR ועוד, במידה ושופר זה כבר חישובים אחרים.

שבת שלום ותהנה מהרנו החדשה 8)

זה נכון

פורסם

Impressive car to begin with and it's factory tuned by engineers who spent a lot of effort squeezing every bit of performance out of that engine so I'm not sure how much you can improve on their work (expertise and budget) with a simple inbox or pod filter

The intake you are looking for would have to be a complete modification so preferably one with a well engineered airbox to replace the factory one

פורסם

רעש היניקה אינו מענין אותי כרגע, הרכב שקט יותר ממאזדה 2 ואני לא מחפש רעש, היה לי את זה בקליאו, אני מחפש נטו את המבצעת הטובה ביותר מבין השלושה שתתן נשימה טובה יותר בסלד גבוהה.

לא חושש משוטרים וכדומה מי עוצר רנו מגאן שנראת כמו פליטת ליסינג ? :oops: זאב בעור כבש :twisted:

ניר אין בעיה עם פילטר רב פעמי ואין בעיה גם עם קיט מלא, שוב זה חוזר לשאלה ששאלתי בתחילת הפוסט...

מגאן RS 225 למכירה

פורסם

התכוונתי לכך שהיתרון היחיד של פילטר אחר מהמקורי, הוא שהוא רב-פעמי (מצריך ניקוי ולא החלפה).

מכל שאר הבחינות הוא גורע.

http://www.ajpstore.com/en/renault-sport-megane-ii-rs-engine/822-dump-valve-kit-ktr-renault-megane-rs-225-230.html

http://www.k-tecracing.com/show_product.asp?id=1777

משכנתא זה קל

פורסם

לאופר, בעצם מה שאתה אומר זה שכל הפילטרים האלה מיותרים והמקור הוא הטוב ביותר ?

מוזר לי מה שאתה אומר על תגובת הדוושה, ואני לא חושב שזה מה שמקבלים מפילטר אוויר ״משודרג״, אלא אפשרי ״לסחוט״ קצת יותר הילוכים ולקבל נשימה טובה יותר בסלד גבוהה.

מגאן RS 225 למכירה

• תוכן חדש...