Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4394 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כפי שהבטחתי לכם היום ביקרתי בחנות בתרשיחא בהמלצות של שני בחורים מכאן נכנסתי לחנות עומד מצד שמאל של החנות סטנד מאובק עם כורי עכביש {הייתי צריך לנער את האבק מהמוצרים }

והרי לפניכם :

ווקס מסדרת אולטימייד

מנקה גאנטים

ג'ל לצמיגים {עדיף מספריי }

חומר לניקיון שטחי וריפודי הרכב

חומר להברקת חלקי פלסטיק

שמפו עם ווקס

ו- מטלית לספיגה מירבית של מים

כל המוצרים לאחר הנחה עלו לי 270 ש"ח תעשו את החשבון לבד גרושים במלוא מובן המילה

שאלתי את הבחור עם הוא מביא עוד מוצרים כי ממש לא השאר כמעט כלום אמר לי שכרגע לא ...:roll::roll:חבל

IMG_1382.JPG

• תגובות 46
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

תמונות שפורסמו בשרשור

פורסם

תתחדש,אכן הסדנט סוג של קצת מבולגן,במדף העליון מאחורי הבקבוקים מסתתרים 2 משחות ווקס GOLD CLASS כך שמי שלא מסתכל טוב מפספס,אני חושב שאם ילך לו טוב במוצרים הוא יביא עוד,הבעיה,מי בכלל יחשוב שבכזאת חנות יביאו כאלה מוצרים.

היום: סיטרואן c3 2026 / סיטרואן c3 2024

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם
תתחדש,אכן הסדנט סוג של קצת מבולגן,במדף העליון מאחורי הבקבוקים מסתתרים 2 משחות ווקס GOLD CLASS כך שמי שלא מסתכל טוב מפספס,אני חושב שאם ילך לו טוב במוצרים הוא יביא עוד,הבעיה,מי בכלל יחשוב שבכזאת חנות יביאו כאלה מוצרים.

אם הוא יפרסם אנשים יבואו ! כרגע הוא אמר שהוא לא מביא עוד מוצרים בגלל שאין הוראות אזהרה+שימוש בעברית נקווה שיסדרו את העניין מהר ושיביא עוד מוצרים בכל אופן תודה על החשיפה למקום :-)

פורסם

בכיף,למה יש חוק שאוסר יבוא מוצרים ללא תווית?

פעם: פיאט דובלו 2002, פיאט פנדה 2011, רנו קליאו 2012, סיטרואן קקטוס 2016, מיצובישי ספייס סטאר 2014, רנו קליאו 2022.

פורסם

מקווה שיוכלו לסדר את זה מהר,חבל כי גם אנחנו מקבלים מוצרים ברמה טובה וגם חוסכים די משלוח והמתנה.

פורסם

כרגע דיברתי עם בעל החנות והוא אמר שיש לו את כל המוצרים שרק תרצו ויש לו עוד 2 סטנדים של מוצרים שהוא מקבל השבוע, הוא הסביר שהעניין הוא כזה שעל מנת שהוא יוכל להביא עוד מלאי היבואן צריך לסדר מדביקיות עם הוראות שימוש ואזהרה ושכל העניין יסודר תוך שבוע! בכל מקרה הוא אמר לי לקפוץ אליו לקחת את הקטלוג של כל המוצרים שיש לו של מגוויארס ולפרסם פה אם תהיה התעניינות.

תודיעו לי אם אתם רוצים שאני אלך אליו לקחת את הקטלוג ולסרוק ולעלות לפה.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
כרגע דיברתי עם בעל החנות והוא אמר שיש לו את כל המוצרים שרק תרצו ויש לו עוד 2 סטנדים של מוצרים שהוא מקבל השבוע, הוא הסביר שהעניין הוא כזה שעל מנת שהוא יוכל להביא עוד מלאי היבואן צריך לסדר מדביקיות עם הוראות שימוש ואזהרה ושכל העניין יסודר תוך שבוע! בכל מקרה הוא אמר לי לקפוץ אליו לקחת את הקטלוג של כל המוצרים שיש לו של מגוויארס ולפרסם פה אם תהיה התעניינות.

תודיעו לי אם אתם רוצים שאני אלך אליו לקחת את הקטלוג ולסרוק ולעלות לפה.

היי סלבה תגיד לו שיביא את כל המוצרים אנחנו נדאג להפצה :-)8)

פורסם

יופי חדשות טובות,כול אחד יכול לקבל את הקטלוג?

פורסם

כבר עידכנתי אותו הוא אמר שיביא כל מה שיש ליבואן. ביקשתי שיביא כמה קטלוגים מהיבואן הוא אמר שישתדל לקחת ממנו כמה ואז תוכל לבוא לקחת ממנו אחד.

זה כמו שחסידה תבלע צפרדע, תכניס אחרי זה את המקור שלה לת$ת ולצפרדע תיהיה סירקולצייה, כך החסידה לא תיהיה רעבה לעולם.
פורסם
כבר עידכנתי אותו הוא אמר שיביא כל מה שיש ליבואן. ביקשתי שיביא כמה קטלוגים מהיבואן הוא אמר שישתדל לקחת ממנו כמה ואז תוכל לבוא לקחת ממנו אחד.

סלסה סומך עליך שתעדכן תודה רבה רבה 8)

• 3 שבועות מאוחר יותר ...
פורסם

היום פיניתי זמן ועשיתי יום פינוק לרכב,עם המוצרים,כך גם זה מאפשר לי לחוות דעת עליהם:

20130126104252.jpg20130126104834.jpg

נתחיל:-

1-הספוג של DODO JUICE התגלה כנוח לעבודה יותר מהספוג מיקרופייבר של CARPLAN,גם כשהוא ספוג במים הוא קל יותר וזה נוח יותר,כמו כן הוא עדין יותר.

2-המטלית של DODO לא עמדה בציפיות,היא סופגת המון,אבל נהיה כבדה,ומשאירה סיבים,כמו כן קשה מאוד לסחוט אותה,אישית עד עכשיו השתמשתי ב2 מטליות של סנו והם עשו עבודה טובה יותר,אמנם פחות סופגות,אבל ניתן לסחוט אותם והם לא משאירים סיבים.

3-הפלסטלינה עבדה טוב,הרכב נהיה חלק,חומר הסיכוך שהשתמשתי בו היה מה שנשאר מהסט של CARPLAN,לדעתי מוצר טוב ולא יקר.

4-האוטם צבע מעולה,משמעותית עדיף מהווקס של CARPLAN,קל הרבה יותר להסיר אותו,אין בעיה למרוח על פלסטיק לא צבוע,ומשאיר את הרכב חלק ונעים למגע,אני מקווה שבאמת הוא יחזיק ל5 חודשים,הבקבוק יספיק להרבה פעמים,לרכב כמו פנדה לדעתי ועושים אטימות כול 5 חודשים זה יספיק לכמה שנים טובות.

20130126104418.jpg20130126104341.jpg

זהו חברים,אשמח לענות על שאלות אם יש.

פורסם

תודה רבה על המידע.

אשמח מאוד אם בעתיד תמשיך לעדכן לגבי העמידות של האוטם.

חומר לאבטיחים של וולפגאנג לא רכשת?

וְאָהַבְתָּ לְרֵעֲךָ כָּמוֹךָ

מָה שֶׁשָּׂנוּא עָלֶיךָ אַל תַּעֲשֶׂה לַחֲבֵרְךָ

Don't know what I want ; But I know how to get it

פורסם

קודם כל תתחדש הרכב בהחלט נראה נוצץ כמו חדש :)

יש לי שאלה לכמה זמן החומרים האלה מספיקים?

ואיך מבצעים איתם את השטיפה באיזה חומר אתה משתמש קודם ואיך?

אני לא מבין כל כך בתחום הזה שוטף את הרכב שטיפה מכוניות ב20 שקל חחח במכונה

ולפי מה שאני רואה פה בפורם הרבה אנשים משתמשים בכל מיני חומרים שפשוט עושים את הרכבים כמו חדשים

חשבתי אולי גם להתחיל לשטוף ככה עי זה באמת שטיפה איכותית שמחזיקה הרבה זמן שומרת על הרכב

אשמח עם מישהו יפרט לי קצת על השימוש ואיזה חומרים טובים ומה כדי לקנות תודה. :)

• תוכן חדש...