Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4935 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

נראה לי שזה לא עושה כלום

פעם מזמן כשלרכבים היה קרבורטור אז לחיצות מהירות על הדוושה היו מזרימות דלק לקרבורטור

אם אני לא טועה הייתה שם איזו בוכנה קטנה שהייתה מתמלאת בדלק ותפקידה היה להזרים כמות קטנה של דלק לקרבורטור בלחיצות מהירות של הדוושה.

אבל בוא נשמע עוד דעות של אנשים.

פורסם

ברכבים חדשים זה לא עושה כלום,

מכיוון שברכבים חדשים הזרקה מתבצעת ע"י מחשב.

ברכבים ישנים (קרבורטור) זה היה מכניס לצילינדר קמות קטנה של דלק ונותן תערובת יותר עשירה בהנעה של המנוע.

וגם זה לא היה מומלץ כי הרבה מאוד אנשים היו מציפים את המנוע ולא יכלו להניע בכלל :lol:

זה לא מומלץ גם כי המנוע היה מקבל מכה חזקה בהנעה וללא הספקת שמן (בהתחלה) למכלולים הרצויים.

גודשת מאיטליה...:twisted:

פורסם

כיום - זה לא עושה כלום (למעט אם הרגל שלך נרדמה...:wink: ).

בעבר - ברכבים עם צ'וק "אוטומטי" - אני חושב שזה היה ע"מ "לדרוך" את המערכת ולהפעיל את הצ'וק (שוב - זה ברכבים עם קרבורטור, היכן שהצ'וק הידני עם כבל שהיינו מושכים לפני ההתנעה, כבר לא היה קיים).

alfa 156 2.5.

פורסם
יש מאזדה לנטיס עם קרבורטור...לא?

לא !

עד עכשיו אני תמיד לוחץ ככה במאזדה לאנטיס ומרגיש

שההנעה יותר טובה בבוקר. זה רק פסיכולוגי?[/quote]

כן !

בברכה

צביקה

צביקה נפטר בדצמבר 2016 ועזב אותנו לעולם טוב יותר. יהי זכרו ברוך

ליצירת קשר, בנושא קרבורטורים בלבד , פנה לנייד בלבד:054-4861318

• תוכן חדש...