Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4936 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

כמו בכותרת, אני והחברה (ואולי גם האח הצעיר בן ה-12 שלה) רוצים לצאת לטיול בארץ. השאלה איפה?

אנחנו מפ"ת אבל אין בעיה להגיע גם עד 200 ק"מ מהבית (ואולי אף קצת יותר אם יש משהו ממש שווה). הרעיון הוא לצאת, לראות את הנוף. לטייל בשבילים.

אפשר טיול עם הליכה במסלולים לא קלים במיוחד. העדפה היא בעיקרון לצפון אבל אין בעיה גם להדרים. רוצים לצאת בבוקר ולחזור לקראת אחה"צ- ערב (לחזור בסביבות 17:00-18:00 אולי מעט יותר מאוחר).

לאן כדאי?

יש לציין שהרכב שנעשה עליו את הטיול הוא סובארו אימפרזה 1.6 שמורה ומטופלת ככה שטיולי שטח לא באים בחשבון והמקסימום הוא שבילי קקל כדי להגיע לחניון כורכר ומשם להמשיך ברגל.

תודה על כל עזרה! :-P

פורסם

איזה סוג של טיולים מעניינים אתכם?

לדעתי המגבלה העיקרית בימים אלה היא מזג האויר. אם לא ירד גשם הרי שבצפון יש עשרות ומאות מסלולים שיתאימו לכם. אם ירד גשם ויהיה בוץ - חפשו מסלולים באזורים שלא זכו לגשם.

חפש באתרים של http://www.parks.org.il/Pages/default.aspx, החברה להגנת הטבע, טיולי, משרד החינוך (אמנם מיועד לבתי ספר, אבל אפשר ללמוד הרבה מאוד באתר).

נסה להיות יותר ממוקד, תקבל המלצות טובות. ממליץ גם על חיפוש באתר, היו לא מעט דיונים, למשל דיון מצויין שנפתח על ידי [פנדוב לפני מספר חודשים.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

קודם כל תודה לעוזרים!

sperial, כלל לא הכרתי את האתרים הללו (פרט לזה של שמורת הטבע). תודה רבה! :mm_yeah:

פרוקסימה, ייבדק בהחלט!

ezuf, החברה כבר רגילה שאני נוטה לקחת פניות במהירות קצת גבוהה אבל הבעיה שבדרך לא דרך כרגע זוג הצמיגים הקדמיים הוא סיני ואני לא מתכנן לתקוף פניות עד אשר הוא יוחלף (בקרוב מאוד!) עד אז אני נוסע רגוע.

מה שאנחנו רוצים זה לראות נוף. ללכת, לטייל, להנות, לשבת באזורים עם נוף מדהים (במיוחד עכשיו אחרי שהיו כבר כמה גשמים טובים) זה הכיוון. אני מתלבט גם אם לנסוע לצפון או לדרום (החברה מעדיפה צפון ואני דרום כי בצפון כבר היינו כמה וכמה פעמים).

שוב, תודה רבה!

פורסם

עוד חיזוק להצצה בשירשור של פנדוב...

גם לא תארת כמה אתם מטיילים ומכירים מקומות.

בהנחה שמזג האויר נאה, אפשר לשוטט בהרי יהודה: מערת הנטיפים שלא בקרתם כבר 2000 שנה, יש ארוחת בוקר נחמדה בבר בהר, אולי להמשיך לשיטוט באתרים ביערות בסביבה (יש, חפש קצת), מנזר בית ג'ימאל, או לעיר היפה - ירושלים.

בצד השני אפשר לחלוף בקיסריה (אם מתעניינים), לגבעת הרקפות ליד גלעד (נכון ללפני שבועיים הפריחה רק בהתחלה, ויש בוץ בקטע ההליכה - אבל המקום תמיד נאה, משם להמשיך לפארק רמות מנשה/נחל השופט (חפש בקישורים של ספריאל), אולי לעיירות הדרוזיות וואפילו עד חיפה שתמיד מהנה לשוטט בה קצת.

תו דעתך שכביש החוף עמוס מאוד, בדרך כלל, בשעות הערב של מוצ"'ש וקצת נתקעים לפני חדרה עד קרוב לנתניה.

ילה גבר בא נראה! מר +1
פורסם

קודם כל שוב תודה לכולם!

פרוקסימה- לא שמעתי על כך לפני. נשמע ונראה נהדר! ייבדק בהחלט!

R'n'B- תודה על העדכון, ייבדק גם כן מה קורה מביחנת מזג אוויר.

ezuf- :lol:

רוכב בודד- במערת הנטיפים הייתי כבר כמה פעמים אבל תמיד כיף להגיע לשם עוד פעם (פעם אחרונה הייתה מעל לשנתיים). לא יודע אם חברה שלי הייתה שם או אחיה (אין להם רכב אז אני מניח שלא).

תודה על שאר המקומות בהחלט ייבדקו וישקלו ברצינות! ותודה על ההמלצה לגבי כביש החוף. זה דבר ידוע ובגלל זה אמרתי שאני מעדיף להיות בבית עד 18:00 או לחילפוין רק לצאת מהצפון בשש כדי להגיע לאזורים הבעייתים קצת אחרי כולם.

שוב תודה!

פורסם

שבת שעברה הייתי בנחל אלעל בגולן.

כמות המטיילים היתה סבירה והמקום פשוט משגע. זה הזמן המושלם לטיולים בגולן.

You can always count on Americans to do the right thing - after they've tried everything else.

W. Churchill

פורסם

הגולם בכלל ונחליו בפרט נפלאים - בתנאי שמזג האויר טוב. רצוי להמנע מבוץ חלקלק אם רוצים לחזור הביתה עם גפיים שלמות בלי ביקור בפוריה.

החלוקה שלי די ברורה - פסח בצפון (גולן\חולה\הרי נפתלי), סוכות בדרום (צפון הנגב או מדבר יהודה). כך נהגתי בשנים האחרונות, כאשר השנה מסיבות שכלל לא קשורות לעניין אני נאלץ לוותר על הטיולים.

לאור מזג האויר הצפוי הרעיון של טיול עירוני נכון - לא ציינת את שטחי העניין של המטיילים אבל אם רוצים מקומות סגורים ויש בחור בן 12 הרי שמוזיאוני חיפה, עם דגש על המדעטק, הימי וחיל הים יהיו מקומות מקורים מצויינים, ואת הגברת הצעירה אפשר לקחת לבזבוזים קטנים בשוק התיירים של דלית אל כרמל (גם בעוספיה יש הרבה מסחר, אבל קצת יותר "רציני"). אוכל טוב לא חסר בחיפה, לאור ההרכב אני מניח שתחפש את המסעדות העממיות בואדי ובעיר התחתית.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

מצדה וים המלח בלי צל של ספק.

יוצאים מוקדם מאד בכדי להגיע לזריחה .

אחכ נהנים באזור שם וטבילה בים

לא לשכוח מצלמה טובה , יש המון אפשרויות צילום מהפסגה

New - Acura NSX 573BHP of Hybrid Awesomeness

Old - Cadillac CTS-V V8 6.2 562 BHP

Older Subaru legacy 3.6R AWD limited

Oldest - Volvo S60 AWD 240 BHP haldex 4X4

פורסם

בשבת אמור להיות דיי סוער, אז האופציה הכי טובה היא להתעדכן, ואם זה רלוונטי לצאת לראות שטפונות במדבר יהודה.

היהודים עם אופטימי, לפני שיודעים מה הגודל הם חותכים.

גילוי נאות - אני חבר במועדון פיאט

• תוכן חדש...