Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4927 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אהלן לכולם,

התקציב באיזור ה1000 שקל, מדובר במתנה ליומולדת.

הכיוון הוא שעון מוזהב,יש למישהו המלצות לשעון איכותי?

ניתן להתגמש גם לכיוון ה1200 אבל עדיף לכיוון ה800 :lol:.

איך החברה דונה קארן בשעונים?

ניתן להשיג שעון איכותי בטווח המחירים האלה? לא בתור פריט אספנים,אלא משהו שנראה טוב,ועוד יותר חשוב מרגיש טוב על היד.

תודה.

פורסם

זה מאוד עניין של טעם.

בכל מקרה, בתקציב שלך, יש את guess.

Ford Taunus GXL 2300 v6 ידנית 1972 - [][ ]O=o=O[ ][]

Ford Fiesta CL 1988

CJ8s 1987 O|||||||O

Ford Focus Estate 2.0 2010

פורסם

לפני שנה גם אני חיפשתי לחברה שלי שעון ליום הולדת, זכור לי שלדונה קארן יש הרבה דגמים עם חוליות פלסטיק. ואם אני לא טועה הזכוכית הייתה זכוכית רגילה ולא ספיר.

אם תמצא GUESS שאהבת ונכנס לך בתקציב - לך עליו. הבעיה שהדגמים היותר יפים גם יותר יקרים.

ד"א, בסוף קניתי לחברה שלי שעון מפרינס ב-1000 שקל. ואחרי כמה חודשים גם קניתי לעצמי משם. (דווקא נגד מה שהמליצו לי כאן)

סה"כ אני מרוצה משני השעונים, עושים עבודתם נאמנה, בלי שום שריטה על הזכוכית (ואני דווקא אחד שהזכוכיות נשרטות אצלו דרך קבע) וגם השירות בפרינס לא רע - חברה שלי שרטה יותר מידי את טבעת הזהב שמסביב לשעון, שאלה לאפשרות לסדר את זה, והחליפו לה טבעת ללא עלות. גם סוללה שנגמרה די מהר (כנראה שילוב של סוללה בלאי ופרק זמן ארוך שהשעון שכב מחוסר מעש עם סטופר פועל בחנות) הוחלפה ללא עלות.

FIAT Punto SX75 1998 > Punto EVO active 2010 > Bravo sensation 2011

פורסם

עניין של טעם. לאחרונה קניתי לאשתי שעון מתוצרת Danish Design - עיצוב קלאסי, עשוי טיטניום ומצופה זהב, עמיד למים (5 אטמוספירות). המחיר היה כ-700 ש"ח. הבעיה היחידה מבחינתך היא שהחנות בחיפה ולא מדובר ברשת, אבל היצרן מוכר וראיתי את התוצרת בלא מעט חנוית. הבעיה היא שבחלקן המחירים חצופים.

יש שעונים בסגנון דומה של Skagen - חברה אמריקאית ועיצוב סקנדינבי. המחירים בארץ חצופים אבל אפשר לחסוך 70% על יד קניה ברשת. ממליץ על חנות בניו יורק - מחירים טובים, השעון מגיע עם שליח עד הבית בטווח של כשבוע. בשרשור מקביל ראיתי שאני לא היחיד שמרוצה מהם.

לפני 5 שעות, David32 כתב:

מה שאתה לא מבין זה שאתה מבזבז את הזמן שלך, את תעבורת האינטרנט שלך ואת אורך החיים של סוויצים במקלדת שלך.

פורסם

אם היא מחפשת בסגנון של דונה קארן הייתי ממליץ למתוח טיפה את התקציב ולקנות GC. שעונים עם מנגנון שוויצרי שעושה את העבודה ולוק מנצח!

עכשיו אפשר למצוא אותם במחירי סוף השנה יש מלא הנחות וחלק מהשעונים מגיעים ל60 אחוז הנחה. שווה לבדוק!

למכירה שעון ברייטלינג shark יד 2 במצב נהדר!

פרטים בה"פ.

פורסם

ב1000 לא תמצא משהו איכותי כ"כ. GUESS זה בכלל מחדל בתקציב הזה, מדובר בשעון עם מנגונן סיני זול שבארוז עטיפה יפה.

אבל היי, את רוב הבחורות יותר מעניין היופי ופחות האיכות, אז מה זה משנה גם ככה. :wink:

תבדוק את השעונים של Michael Kors ואינוויקטה, אמנם לא רחוקים מהאיכות של guess אבל נכנסים בתקציב וחיצונית נראים טוב.

(OO=[iIIIII][iIIIII]=OO)

פורסם

לא יודע מה המחיר היום, אבל לפני כמה שנים קניתי לאשתי Sub Chrono בסביבות 1,000-1,100 ש"ח. רוב בנות המשפחה והחברות מאוד אהבו את העיצוב, יש להם מגוון דגמים וגם מגוון עצום של רצועות שניתן להחליף ולשנות את מראה השעון.

-----------------------------

לא אפוי, לא כפוי, לא צפוי, לא רפוי ולא שפוי 

• תוכן חדש...