Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4942 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

אני שובר את בראש לגבי המתקן הזה כבר שבוע וחצי.

יש לי בבית כל כך הרבה מתקנים לרכב שאספתי במשך השנים עד שמצאתי איד שמתאים לי מבחינת איכות ונוחות שאני לא יודע אם לקנות את זה או לא כי מצד אחד זה נראה הרבה יותר נוח ומצד שני יש לי אחד שטוב לי איתו ועוד 7-8 שלא טוב לי איתם ולא מתאים לי להוסיף עוד אחד לרשימה.

אם בכל זאת אחליט לקנות אעדכן בהמשך.

פורסם

יש לי ניסיון עם מתקן מחומר דומה, מחברה אחרת. אל תקנו.

הוא מדהים בהתחלה, מחזיק חזק על החלון, הטלפון יושב עליו מעולה. רק שאחרי כשבועיים שהוא תקוע לכם בחלון, והשמש הישראלית דואגת לחמם יפה יפה את החומר הזה, הוא מתחיל להיות נוזלי, ומגעיל, ומשאיר סימנים ולכלוך על הטלפון לרמה שזה בלתי אפשרי להשתמש בזה. בזבוז כסף נטו :cry:

I Ride Because I Really Like Dessert

פורסם

תכלס אני לא רואה בעיה עם זה כי אם כול אחד לאחר שימוש ,

מסיר את האביזר מהשמשה ושם אותו במקום מוצל, לפי דעתי אפשר לשמור עליו לאורך זמן .

אם היו מוכרים אותו בחנויות , הייתי ללא ספק קונה .

אבל בגלל שמוכרים אותו דרך האינטרנט אני אוותר על התענוג .

פורסם

השאלה היא- איך ה"שדה המגנטי" משפיע על כרטיסי זיכרון וקליטה?

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

בתיאור המוצר כתוב:

המעמד מכיל שדה מגנטי חזק במיוחד המסוגל להצמיד אליו טלפון סלולרי מכל סוג וגם מכשירי ניווט שונים

פרויקט חדש, מאור יוצא להתחרות - עקבו כאן

Toyota MR2, 1985 - Sold | Renault-Sport Clio RS (203), 2011 - Black – Sold | Subaru Impreza STI, 2003 -Java Black- Sold

Alfa-Romeo Mito QV, 2011 - Tornado blue - Sold |BMW E30 Coupe, 1989 - Alpine white - Sold

פורסם

יש לי את הדבר הדביק הזה, שקניתי בדולר ולא בחמישים ש"ח. עובד היטב, ואפשר לנקות במים.

קניתי אחרי סוף החום של הקיץ ולכן אינני יודע מה יקרה בשיא החום. עד כה אין בעיות.

דני

נ.ב. לא מגנטי ולא נעליים. זה דומה לאותם עכבישים מגומי שזורקים על החלון והם יורדים לאט לאט.

פורסם

אבל למה לשקר ללקוחות ולהגיד שהחומר מגנטי...(אני מתכוון למי שמפרסם באתר את המוצר).

כולה דבק מוזר שנשאר דביק לגמרי בדיוק כמו המשחקים האלו שאמרו מעלי, כששוטפים במים זה פשוט מוריד ממנו לכלוך. גאדג'ט נחמד לא מעבר

Opel Adam S 2017

• תוכן חדש...