Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4919 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

שלום,

דבר ראשון נפתח בזה שאני לא מבין כלום בנושא המוזיקה מבחינת חלקים, עלויות וכו'.

ברכב (אלפא 147) מותקנת מערכת מקורית של BOSE, עם סאב ומגבר מקורי ונגן של קנווד (לא זוכר דגם, 2 יציאות RCA).

איכות הסאונד בסדר מבחינתי רק שחסר באס, פניתי לאחד העסקים בנתניה והוא הציע לי מגבר JBL GTO504 וסאב JBL GT5-1204BR. מחיר כולל כבלים והתקנה 1950 ש"ח.

מספר שאלות:

1. האם מדובר במוצרים טובים שיספקו את הצורך שלי? (באס חזק במוזיקה שחורה וטראנסים)

2. האם המחיר שהוצע לי טוב?

3. הבחור טוען שאפשרי לחבר את שני המגברים והסאבים (מה שאקנה ומה שקיים) במקביל, האם זה בריא לרכב מבחינת עומס חשמל? האם יש תועלת בסאב מקורי קטן אם מותקן סאב חדש?

תודה על התשובות:-P

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
פורסם

חזק זה יחסי. המגבר והסאב האלו מאוד בסיסיים.

לגבי חיבור יחד של שני מגברים שונים ושני סאבים שונים- אל תעשה זאת ואל תחשוב על זה כאופציה בכלל.

יש לך רכב טוב עם מערכת איכותית, הייתי משקיע מעט כדי להביא את הבאס לרמה דומה.

רק חיווט והתקנה ראויים יעלו באזור ה- 500 ש"ח.\

הייתי הולך על מגבר ייעודי לסאב, או על מגבר 4 ערוצים חזק יותר אשר יכול להפיק עוצמה גבוהה יותר.

לגבי עוצמת הסאב- אני ממליץ לך בחום לשמוע כמה מערכות שונות ולהחליט כמה חזק אתה רוצה את הבאס שלך, ולפי זה להתחיל ולבחון משמעויות אחורנית- אילו מגבר- סאב ותיבה נדרשים.

Pioneer P90RS | Celestra RA | Seas Lotus Reference

פורסם

אוקיי, אז בהתחשב בזה שיש לי ידע אפסי אשמח אם תמליצו לי על דגמים ספציפיים למגבר וסאב,

התקציב הוא עקרונית 2000 ש"ח, גמיש לכיוון ה2500.

מה שאני רוצה מהמערכת כמו שאמרתי, זה להחליף את המגבר וסאב המקוריים, הדרישה היא כמובן לא מטורפת כמו המערכות שאני רואה שיש פה לחבר'ה, אבל בכל זאת, מקסימום איכות שאפשר להוציא בתקציב הזה, חשוב לי גם שאוכל לשלוט על עוצמת הסאב בקלות יחסית (אקווליזר וBASS BOOST שיש בנגן המקורי מספיקים לשליטה כזו?)

ובשביל הידע הכללי שלי מדוע לא מחברים במקביל את המגבר והסאב שיש לי עם אחרים?

תודה רבה!

זה בסדר, יש גם כאלו שמסורים לקורולות שלהם כאילו היו בנות משפחה ולא חתיכות מתכת ופלסטיק כמו מיקסר למשל. הענין הוא שבאלפא משום מה זה גם נראה הגיוני.
:wink:
  • תוכן חדש...