Jump to content
  • הצטרפו למשפחה

היי, היי אתה (או את) שם!

אנחנו יודעים, נחמד להיות אנונימי, ולמי בכלל יש כוח להירשם או להיות עכשיו "החדשים האלה".

אבל בתור חברי פורום רשומים תוכלו להנות ממערכת הודעות פרטיות, לנהל מעקב אחרי כל הנושאים בהם הייתם פעילים, ובכלל, להיות חלק מקהילת הרכב הכי גדולה, הכי מגניבה, וכן - גם הכי שרוטה, באינטרנט הישראלי. 

אז קדימה, למה אתם מחכים? בואו והצטרפו ותהיו חלק מהמשפחה הקצת דפוקה שלנו.

הוט עברו את הגבול.

dir="rtl" style="text-align:right;"> שימו לב! השרשור הזה בן 4920 ימים, שזה ממש ממש הרבה ולכן הוא ננעל.

אם אתם פותחי השרשור ו/או יש לכם עדכון רלוונטי לנושא - פנו לאחד המנהלים ונפתח את השרשור חזרה לתגובות.

פוסטים מומלצים

פורסם

עברתי דבר דומה. פעם הבאה פשוט אל תפתח את הדלת, וזהו...

במקרה שלי זה נגמר בזה שהוא כנראה שמע את הוויכוח בצעקות עם אמא שלי ש"אתה לא יכול לצאת מהבית עם חרב על מישהו, השתגעת?!".

יש לציין שהחרב רק נועדה להפחיד אותו קצת. "אביזר במה" כמו שאומרים.

ערוץ היוטיוב שלי: BuildiT - DIY Israel.

אם הייתי טוב במתמטיקה, לא הייתי דופק חשבון כל הזמן.

בתאריך 7.5.2025 בשעה 12:58, Night Driver כתב:

ברווז זה עוף ימי. גם מוח של ציפור וגם זיכרון של דג.

• תגובות 69
  • פורסם
  • תגובה אחרונה

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

ימים פופולרים

המגיבים הפעילים ביותר בשרשור

פורסם

גם אם הוט זולים ב50% מהמתחרים (והם לא..) הייתי עובר לחברה אחרת ומתנתק מהם תוך עניין של שעות.

אגב, לא צריך להגיע לשום שירות לקוחות/שימור לקוחות למיניהם, הניתוק חייב להתבצע על ידם תוך 72 שעות עם השתמשת בנתק

לגבי הטענה ההזויה שהתחברת פיראטית:

יש לך ממיר דיגיטלי של הוט?

הוט הפסיקו לשדר אנלוגית לפני כשנה, כך שאם אין לך ממיר שרשום ומקודד בהוט עצמה אני חושב שאתה טכנית לא יכול לראות שום שידור של הוט.

אם זה מדויק (לא בטוח ב100%) זו סחיטה באיומים לכל דבר ועניין..

אצלי באוטו, יש חצי סיבוב...ששומעים רדיו בלי המצבר.

פורסם
הוא כנראה שמע את הוויכוח בצעקות עם אמא שלי ש"אתה לא יכול לצאת מהבית עם חרב על מישהו, השתגעת?!"..

"לא עם הגרזן..."

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

מתן.. אנחנו חברי הפורום יכולים לשפוט אותך בקלות וגם כדאי. אתה תורם לשיטת המצליח הזו וחבל.

לא עשית שום דבר לא חוקי (וגם אם כן, הוט הוא לא נציג החוק).

טרוק לו את הדלת בפרצוף (לא היית צריך לפתוח אותה מלכתחילה) ותגיד לו שילך להזדיין.

מי הוא בכלל? נציג של איזו חברה פרטית?

פורסם
גם אם הוט זולים ב50% מהמתחרים (והם לא..) הייתי עובר לחברה אחרת ומתנתק מהם תוך עניין של שעות.

אגב, לא צריך להגיע לשום שירות לקוחות/שימור לקוחות למיניהם, הניתוק חייב להתבצע על ידם תוך 72 שעות עם השתמשת בנתק

לגבי הטענה ההזויה שהתחברת פיראטית:

יש לך ממיר דיגיטלי של הוט?

הוט הפסיקו לשדר אנלוגית לפני כשנה, כך שאם אין לך ממיר שרשום ומקודד בהוט עצמה אני חושב שאתה טכנית לא יכול לראות שום שידור של הוט.

אם זה מדויק (לא בטוח ב100%) זו סחיטה באיומים לכל דבר ועניין..

זה לא מדוייק.

יש מקומות בארץ שעדיין ניתן לראות את השידורים האנלוגיים של "הוט" גם בלי ממיר דיגיטלי.

לכשהם יכבו לחלוטין את השידורים האנלוגיים אז כמובן טענתך תהיה נכונה.

פורסם

לא התכוונתי שאינכם יותר לשפוט אותי אלא שבסופו של דבר ה"עליהום" הזה לדעתי הוא לא כל כך במקום עקב הלחץ שהייתי נתון בו מכמה כיוונים.

כך או אחרת, הביקורת התקבלה ובהחלט למדתי מה לא הייתי צריך לעשות, ותודה לכם על כך.

אני כרגע בתהליכים מול בזק לקבל הצעת מחיר ולהתחבר אליהם לאינטרנט וכנראה שגם לטלפון.

מבחינתי העניין עם הוט הולך להסתיים בטיפול מול משרד התקשורת, המועצה לצרכנות ובסופו של דבר גם התנתקות מוחלטת ומלאה שלי מהם.

פורסם

אל תדאג,כל החיים זה ביצפר אחד גדול :)

עכשיו יחסית יצאת בזול - לומדים.

GTI

I'm not insane,My mother had me tested

סאאמק כולכם.

:lol:

פורסם

אתה לא חייב להתחבר לטלפון היקר של בזק דווקא.

יש כמה וכמה חברות שמספקות טלפון ע"ג תשתית האינטרנט,

אני מחובר לקו הנייח של בזק בינלאומי ודי מרוצה מהם.

האמינות היא לא כמו של קו בזק, אבל המחיר הוא רבע אז אני מרוצה :-D

ואתה יכול בהחלט להזמין מבזק קו ADSL בלבד ללא קו טלפון. גם אם הפקידה תגיד לך שזה לא אפשרי, תתעקש. אתה לא צריך קו, אפילו לא קו קל. זו תקנה "חדשה" משנה שעברה.

אם אתה צריך עוד פרטים אז תשאל.

אילת-מצפה רמון: שעה ורבע. (דרך עובדה)

20 ליטר דלק הכי מהנים ששרפתי עד היום.

צריכה 1:8.

פורסם

עדכון: בשיחה עם מנהל שירות לקוחות ממוקד הוט, הם טוענים שהבחור שהיה אצלי הוא מפקח שלהם ובעל סמכות גם לשווק את החבילות.

לפיכך, אני יכול לבחור על פי ה"גורם הבכיר" האם לא לשלם את החבילה הנ"ל ולעמוד בפני תביעה משפטית מצד הוט.

לא ביצעתי את ההתחברות הנ"ל מול הוט, חד וחלק.

מה אתם אומרים? מה ניתן לעשות?

פורסם

חתמת, תשלם. אל תהיה כמו הח*&ות. בעוד 3 חודשים תתנתק מהוט ל ת מ י ד.

אה, ותספר את הסיפור לכל חבריך ומכריך, ובכל הפורומים באינטרנט בהם אתה חבר :wink:

מתישהו, החברה הזו תבין שהתרגילים הללו מביאים לה רווח לטווח הקצר בלבד.

:turn-l:
פורסם

אני הייתי הולך על מה שרמזו לך פה, במידה והשידורים באזור שלך הם דיגיטלים וניתנים לצפיה אך ורק בעזרת ממיר מקודד, הייתי מודיע להם שאני הולך להגיש נגדם תלונה על הונאה, הוצאת דבר במרמה וסחיטה באיומים מאחר וברור להם שאתה לא יכול לגנוב כלום בצורה פירטית.

מחפש חלפים יעודיים לאימפרצה סטיישן ניו אייג'.

אשמח לדעת אם מישהוא מכיר אחת בפירוקיה.

פורסם

אינני יודע אם השידורים דיגיטליים או לא (כי אחרת באמת הייתי עובר על החוק :wink:) אלא הייתי מחובר אך ורק לסטרימר.

פורסם

לא מזמן עזרתי לחבר בדיוק בנושא דומה, אפילו עם רקע קצת יותר קשה עובדתית, אם אתה מבין למה אני מתכוון.

מכתב אחד מעו"ד (לאו דווקא ממשרדנו) והנושא מאחוריך.

מחפש קבריו לא יקרה שתנייד 2+2.

פורסם
אינני יודע אם השידורים דיגיטליים או לא (כי אחרת באמת הייתי עובר על החוק :wink:) אלא הייתי מחובר אך ורק לסטרימר.

איפה אתה גר? לפי זה אולי יוכלו לענות על השאלה, אם קיימים שידורים דיגיטליים באזור או לאו.

• תוכן חדש...